מצאתי דירה!!!

מצאתי דירה!!!

שלום לכולם! אני חדשה פה {כלומר, התייעצתי איתכם כמה פעמים..}! אני וחבר שלי היינו בחיפושיפ אחרי דירה- ז"א הוא היה בחיפושים ואני אפילו עוד לא התרגלתי לרעיון שאני עוברת. והוא מצא יחידת דיור באלף מאה שקל. כולל הכול חוץ מחשמל. עכשיו צריך רק למצוא עבודה {את החודש הראשון ההורים שלו משלמים} ויאללה.. אה..ולספר להורים שלי...אמ...זה הולך להיות קצת בעייתי...:) אמאלה... אז למה אני כל כך מפחדת?

השאלה הכי חשובה - את בטוחה שאת

סגורה על עצמך ??? בחודשיים הספקת לרשום שאת מתגייסת אוטוטו ורוצה שיכירו בך כחיילת בודדה שאת עוברת לגור עם חבר שלך ומצאתם דירה שאת וחבר שלך החלטתם לא לגור יחד כי אתם לא יודעים עדיין מה אתם רוצים שאת רוצה לעבור לגור לבד בקיבוץ כי זה זול ועכשיו את וחבר שלך שוב מצאתם דירה ואתם עוברים לגור יחד והכל בחודשיים... את בטוחה שאת באמת יודעת מה את רוצה ? אני לא שואלת בשביל לפגוע, חלילה אלא כי פשוט חבל ששתחילי לשכור דירה ולהתחייב בכל מיני עניינים כספיים כשאת בכלל חיילת לא ? איך תתדאגי לענייני מזון וכו' ? ובמיוחד שלפני שבוע את וחבר שלך החלטתם לא לגור יחד כי אתם עוד לא יודעים מה אתם רוצים... זה סתם מתכון לבעיות...

האמת, זה גם מה שאני חשבתי

לא מתוך זלזול, חלילה, ואם זה יעשה לך טוב - אז קדימה, זה באמת העניין שזה צעד גדול, ומהרבה בחינות: לצאת מבית ההורים למגורים עצמאיים זה עניין גדול מלכתחילה, ולהוסיף על זה מגורים עם בן זוג... אנשים עושים את זה, אבל זה צריך לבוא מתוך מחשבה מרובה. כלומר, מה קורה אם אתם חותמים על חוזה לשנה אבל אחרי חודשיים מגלים שאתם כבר לא יכולים ביחד? תצטרכי לשלם שכ"ד למשך יתרת השנה? זה נשמע שאת מאוד רוצה שמשהו יקרה, אבל עדיין לא החלטת מה בדיוק. וזו הרפתקה שחבל להכנס אליה אם לא בטוחים בכך במידה ניכרת.

למעלה