מצאתי דפדפן טוב

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
בשם BRAVE , תענוג מהיר מאוד חוסך זמן ונפח הורדה, מאובטח, מקבל תוספות כרום. ניתן להתאמה אישית טובה מאוד. קיבל את המועדפים שלי והסיסמאות מדפדפן אחר...

אבל בעיקר לשימוש יומיומי הוא מהיר ממש ממש מהיר תענוג. יש לו מצבים של גלישת TOR שמחביאה גולשים ועוד...עברתי אליו לעת עתה..

קישור להורדה - הדפדן בעברית מליאה

https://brave.com/download/

אני ממליץ.

רוב הזמן נח

Well-known member
בשם BRAVE , תענוג מהיר מאוד חוסך זמן ונפח הורדה, מאובטח, מקבל תוספות כרום. ניתן להתאמה אישית טובה מאוד. קיבל את המועדפים שלי והסיסמאות מדפדפן אחר...

אבל בעיקר לשימוש יומיומי הוא מהיר ממש ממש מהיר תענוג. יש לו מצבים של גלישת TOR שמחביאה גולשים ועוד...עברתי אליו לעת עתה..

קישור להורדה - הדפדן בעברית מליאה

https://brave.com/download/

אני ממליץ.
מה, רק עכשיו גילית אותו?

כתבה עליו:

נערך לאחרונה ב:

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
מה, רק עכשיו גילית אותו?

כתבה עליו:
עכשיו ניסיתי אותו אני מכיר מזמן....פשוט החלטתי לבדוק בעצמי ...זה נקרא גיליתי שהתנסתי...לא מקריאה בכתבות..

רוב הזמן נח

Well-known member
עכשיו ניסיתי אותו אני מכיר מזמן....פשוט החלטתי לבדוק בעצמי ...זה נקרא גיליתי שהתנסתי...לא מקריאה בכתבות..
טוב. אם הוא בעברית ויודע להריץ טורנטים אולי אני אבדוק אותו שוב. רק זכור לי מפעם קודמת שהתקנתי אותו שהוא משתלט על העסק ואני מעוניין שאחרי ההתקנה הפיירפוקס ימשיך להיות ברירת המחדל. איך עושים את זה? יש לו גרסה ניידת שלא מצריכה התקנה?

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
טוב. אם הוא בעברית ויודע להריץ טורנטים אולי אני אבדוק אותו שוב. רק זכור לי מפעם קודמת שהתקנתי אותו שהוא משתלט על העסק ואני מעוניין שאחרי ההתקנה הפיירפוקס ימשיך להיות ברירת המחדל. איך עושים את זה? יש לו גרסה ניידת שלא מצריכה התקנה?
אתה קובע לו אם להיות או לא להיות דפדפן ברירת מחדל...זה בהגדרות...הוא שואל אל תאשר. גם בפיירפוקס בהגדרות מקסימום אתה מחזיר אותו לדפדפן ברירת מחדל. או באפילציות ברירת מחדל לבחור פיירפוקס ( ווינדוס 10 ) לא ראיתי שיש ניידת.

רוב הזמן נח

Well-known member
אתה קובע לו אם להיות או לא להיות דפדפן ברירת מחדל...זה בהגדרות...הוא שואל אל תאשר. גם בפיירפוקס בהגדרות מקסימום אתה מחזיר אותו לדפדפן ברירת מחדל. או באפילציות ברירת מחדל לבחור פיירפוקס ( ווינדוס 10 ) לא ראיתי שיש ניידת.
מצאתי באתר הזה גרסאות ניידות:

אבל זה נותן שגיאה בהפעלה שלהם.

em28

Well-known member
לאמיץ יש גם חסרונות מובנים:
המיקוד בפרטיות חוסם די הרבה אתרים ממשלתיים וארגוניים, הדפדפן מתעסק הרבה בחסימות ועם הזמן מתחיל לשתות זיכרון לשוכרה, ומצד שני הרחבות כרום פורצות אותו לכל דיכפין.

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
המיקוד בפרטיות חוסם די הרבה אתרים ממשלתיים וארגוניים, הדפדפן מתעסק הרבה בחסימות ועם הזמן מתחיל לשתות זיכרון לשוכרה, ומצד שני הרחבות כרום פורצות אותו לכל דיכפין.
כדפדפן נוסף הוא טוב ..המהירות שלו מגניבה אם עושה בעיה פשוט עוברים דפדפן ..לא מסובך מידי שינצל זיכרון אולי פעם אגיע ל16 שיש לי...:)

רוב הזמן נח

Well-known member
כי הממשלה מרגלת אחרינו :cool:

רוב הזמן נח

Well-known member
רוצה דפדפן בסיסי טוב בלי כל מיני שטיקים והתקנות בעייתיות? (לפי התגובות הדפדפן האמיץ תקע לכמה אנשים תמחשב)

זה מגיע ללא צורך בהתקנה וזה מגיע בשלב שלפני שגוגל לוקחים את זה ומחדירים לזה את כל הבולשיטים שלהם.

למעלה