מצאתי דרך להוריד עיניים אדומות!

SuperStar666

New member
מצאתי דרך להוריד עיניים אדומות!

אבל לא דרך הפוטושופ.... זו דרך שלא ידעתי עליה קודם, אבל היא ממש מגניבה, לצערי אבל זה לא עובד על כ-ל התמונות שהעיניים יצאו בהן אדומות.. הנה דוגמא---> (בתמונה הזו הן לא כ"כ אדומות אבל עדיין יש גוון אדום, כך שהתוצאה מושלמת, אחפש עוד תמונה להמחשה חחח)

MasterCool

New member
אני מוריד בקלות עיניים אדומות בכל

תמונה.. טכניקה שלי.. שים כל תמונה שאתה רוצה שאני יוריד לה עיניים אדומות ותראה שאפילו לא שמים לב שנגעו בתמונה

MasterCool

New member
בעל השירשור לא נחשב? בכל מקרה

טכניקה זו טכניה לא חסר.. סה"כ זה אדום, כדי לשנות זאת, צריכים לקחת קצת שחור ולעשות עבודת אומנות.. כל התוכנות שנותנות "כאילו" תהליך של שינוי, הן בעצם סורקות את התמונות, ואיפה שיש אדום (גוון מסויים) הם פשוט הופכות אותו לשחור... לפעמיים הן מצליחות (שגוון האדום בולט) ולפעמיים פחות(שגוון האדום פחות בולט, והתוכנה לא מצליחה "לקרוא" שזה עיין אדומה) בכל מקרה זה רק עניין של טיפה סבלנות וכישרון קל, ואפשר לעשות את המלאכה ידנית.

אוי סליחה

לא שמתי לב שיש פה 2... אז מה השיטה שלך עדיין לא הבנתי כי אתה לא מחדש לי כלום על התוכנות שעושות את זה אתה עושה את זה בפוטושופ או מה?

SuperStar666

New member
א'- בעלת השירשור חחח

ב'... תראה, כעקרון, אין לי בעיה לשבת על העיניים בפוטושופ, ז"א לעשות את זה ידנית, וגם אני עושה את זה מעולה בלי שום קושי.. אבל במידה ואין לי כוח לעבוד על תמונה כלשהי, ואפשר לעשות את זה בצורה מהירה יותר, SO למה לא?! - לשאלה לפני כן, אני עושה את זה עם ACDSEE :)

SuperStar666

New member
התמונה ממש בעייתית.

אפשר לסדר תמונה כזו רק ע"י הדבקה של עיניים אחרות לתמונה... לחתולים יש כלשהו אור בעיניים בעיקר בלילה, ואי אפשר לסדר את זה... אצל החתול שלי זה נראה ככה: (לא מתלוננת, זה מושלם בעיניי)

למעלה