מצאתי הופעה חיה של דויד מ-1990 להורדה...

handlessman

New member
מצאתי הופעה חיה של דויד מ-1990 להורדה...

לפי מה שרשום ההופעה הייתה באולם "שרובר" בירושלים. ההקלטה באמת חובבנית, וגם יש מלא אי דיוקים בשמות של השירים (שזאת תהיה הבעיה...), אבל מה לעשות ככה זה בוטלג... אני גם בטוח שיש עוד מלא בוטלגים של דויד בכל מיני מקומות ברשת, פשוט אי אפשר למצוא את כולם. ההורדה היא הורדה של קובץ טורנט שצריך תוכנת ביטורנט בשביל לפתוח אותו (זה לא הקובץ עצמו, זה סוג של קישור... מי שרוצה הסבר שיעשה את זה כבר בפרטי). להורדה

glitter8

New member
אם אני לא טועה,

היתה ב1990 היתה רק הופעה אחת בשרובר (שזה בעברית-האולם הגדול של תיאטרון ירושלים) דיויד חי אז בארצות הברית ובא להופעות בודדות בארץ, וההופעה בשרובר אירעה ב-29 לדצמבר, אני נכחתי בה, ולאחריה נפגשתי עם דיויד בפעם הראשונה מאחורי הקלעים. ולראיה התמונה..

handlessman

New member
נו אז זה מושלם בשבילך!!!

אחלה מזכרת... ואני זוכר את התמונה הזאת, כבר שמת פה אותה פעם... מישהו יכול לנחש בת כמה היא הייתה פה? (המציאות עולה על כל דמיון)

glitter8

New member
האמת היא

שהמופע שודר ברדיו, ויש לי הקלטה שלו בבית, (השנים עושות את שלהן, וגם אצלי האיכות כבר לא משהו,) אז בדיוק הוא התחיל להכניס להופעות את שירת ה"קנון" לchileno boys -כשהוא מחלק את הקהל ל-3, למי שלא מכיר, והיות ואני כבר שמעתי את זה מהופעה אחרת (ששודרה גם היא ברדיו) אז הצטרפתי ב"לא שונים" עוד לפני שהוא "לימד" את החלק הזה, אז הוא אמר "כן, אולי יש כבר כאלה שמכירים...
ועשה לי את היום... ונימה אישית קטנה, לא אשכח את ההופעה הזו, משום שהיא התקיימה בדיוק ביום שקמנו מהשבעה על סבא שלי, שהיה הסבא היחיד שזכיתי להכיר, למזלי יכולתי בשל כך ללכת להופעה שהכרטיס נקנה חודש וחצי מראש..הייתי כמובן במצב רוח מדוכדך משהו, מכל אוירת האבל, אבל כשדיויד שר את "יהיה טוב" אז באמת האמנתי שיהיה טוב, והרגשתי שהחיים נמשכים, והשמחה חזרה למעוני
טוב, אז תנו בניחוש...(בעצם אפשר לעשות חשבון פשוט לפי שנת הצילום..) בת כמה הילדונת שבתמונה..?

handlessman

New member
אפילו רק חיזקת עכשיו את הדברים שלי...

סיפור מרגש. באמת לא יודע מה יכולת לבקש יותר. תגידי אם את צריכה עזרה עם ההורדה...

למעלה