מצאתי זרוק, מישהו מזהה? אלון? יכול להיות?
W WOODY HAREL New member 2/9/09 #8 מהגוני לא יותר כהה? אלון בהיר יותר אמור להיות. לפי ה"מילון" זה הכי קרוב לטיק בגוון (צהוב-דבש). נראה לי שאנסר חתיכה ואגש לבדוק במחסן עצים.
מהגוני לא יותר כהה? אלון בהיר יותר אמור להיות. לפי ה"מילון" זה הכי קרוב לטיק בגוון (צהוב-דבש). נראה לי שאנסר חתיכה ואגש לבדוק במחסן עצים.
M maamoon New member 3/9/09 #10 קרוב לבדאי שזה טיק דומה למהגוני אבל יותר לכיוון של החום יותר כבד מהמגוני, את המהגוני אפשר לזהות לפי הריח המיוחד שלו, זה ככל הנראה טיק גם הפורות של המהגוני יותר קטנים מאלה
קרוב לבדאי שזה טיק דומה למהגוני אבל יותר לכיוון של החום יותר כבד מהמגוני, את המהגוני אפשר לזהות לפי הריח המיוחד שלו, זה ככל הנראה טיק גם הפורות של המהגוני יותר קטנים מאלה
R Ron 99 New member 3/9/09 #9 לא נראה לי מהגוני. לגבי אלון כמעט בטוח שלא. צלם את הקצה (END GRAIN) נקי - לאחר שחתכת ואגיד לך סופית אבל לא נראה לי אף אחד מהם. עצים אחרים לא מקיר.
לא נראה לי מהגוני. לגבי אלון כמעט בטוח שלא. צלם את הקצה (END GRAIN) נקי - לאחר שחתכת ואגיד לך סופית אבל לא נראה לי אף אחד מהם. עצים אחרים לא מקיר.