מצאתי חיסון חצבת בלי אדמת-חזרת

zimes

New member
מצאתי חיסון חצבת בלי אדמת-חזרת../images/Emo114.gif

אני אדווח יותר אחרי שאני ממש אקנה אותו. בינתים - בית מרקחת "אחוזה" בחיפה הזמין בשבילי, ואני מקווה לזכור לשאול מי היבואן כשאני אקנה (ביום חמישי)

דיאנה1

New member
נהדר! אשמח מאד לשמוע עוד פרטים

זה רלוונטי במיוחד עבורנו כי חיסון אדמת חשוד כגורם ל ITP, ובנוסף הסיבה היחידה שנותנים אותו לבנים זה כדי לא להדביק נשים בהריון. אז אם אחליט לחסן בודאי אבחר רק בחצבת.

תודה צימעס ../images/Emo25.gif

אז תדווחי באמת את פרטי היבואן. ועוד משהו - אני החלטתי בכל מקרה לא לחסן ב- MMR או אחד ממרכיביו בגיל שנה אלא לחכות לקראת הכניסה לגן (בגיל שנה וחצי) ואז לשקול זאת שוב. כרגע אני עוד מתלבטת לדבי המחומשת של גיל שנה כי הגבנו בחום יחסית גבוה לחיסון בגיל חצי שנה....... אוףףףףףףףףףףף אני אשתגע בסוף מזה
שירלי.

*אתוש*

New member
החיסון מסוכן

בר בן שנתיים ועוד לא קיבל את החיסון וגם לא יקבל אותו בגלל שכמלאו 6 חודשים הוא חוסן ובעקבות כך אופשז בבית חולים שניידר לשבוע עם חום גבוה שילשולים והקאות ופרכוסים בבית החולים בדקו את כל הסיבות האפשריות ולא מצאו כלום לכן אנו סבורים שזה מהחיסון למרות שביה"ח לא היה מוכן להודות בזה היום אני מפחדת מההרכב של החיסון לכן אני לא מוכנה לחסן

תראי, לתומר לא היתה תגובה עד כדי כך

חריפה. בגיל חודשיים הוא עבר את המחומשת כאילו כלום. לא חום, לא הרגשה או התנהגות מיוחדת. פשוט כאילו לא היה. בגיל 4 חודשים הוא כבר פיתח חום של 38.3 בערב החיסון ובלילה החום ירד ולמחרת כאילו כלום. בגיל חצי שנה הוא פיתח חום של 38.7 בערב החיסון אך למחרת גם כבר היה בסדר. למרות שהתגובה לכאורה לא איומה אני פוחדת משום שהתגובה רק החריפה מפעם לפעם. האם יש אפקט מצטבר? (ואם הוא הגיב כך לחיסון הפרטי מה היה קורה אם היה מקבל את הרגיל???). ובקיצור, אני ממש ממש מתלבטת אם לחסן או לא ואם כן אז במה
מ-ש-ת-ג-ע-ת
שירלי.

צימעס חשוב../images/Emo70.gif

אני חושבת שצריך לברר כמה דברים לגבי החיסון הזה אצל היבואן או מישהו שמבין כמו מהי תכולת הכספית בחיסון וחומרים מסוכנים אחרים שנועדו לשימור לזמן ארוך של החיסונים הללו? ואולי עוד כמה דברים שאני לא יודעת... אז תתייעצי בכל מקרה עם רופא לגבי החיסון הזה! שירלי.

אורית ג.

New member
צימס ../images/Emo25.gif בחיי שידעתי שאפשר

לסמוך עליך. המתוק שלי בן שנה ורבע ועוד לא נתתי לו אף חיסון (לא מחומשת ולא צהבת ולא שאר ירקות) - אבל כשהוא יתחיל את תוכנית החיסונים שאני ממציאה בשבילו - אני גם לא אתן את MMR ולמי שהיה בעיה ב_MMR כדאי לבדוק : אולי דווקא המרכיב של החצבת עשה את הבעיה

למעלה