מצאתי חתול ממש קטן..

מצאתי חתול ממש קטן..

בבנין שבונים ליד הבית שלי ממש גור בן שלושה חודשים או משהו. ואמא שלי לא הרשתה שהוא ישאר אצלנו אז נתתי אותו לידיד שלי אבל הוא כזה מתוק שהבאתי אותו לידיד שלי הוא ממש רעד מפחד אז החזקתי אותו אצלי ושהלכתי הוא ילל יללות כאלו מסכנות עכשיו הוא בסדר הוא התרגל לבית החדש שלו . ומזל שמצאתי אותו! וחוץ זמה יש לי קצת רקע איך לטפל בגורים כאלו כי אני מתנדבת בSOS טוב ביי לכולם גלי

shanty.G

New member
כל הכבוד, גלי!../images/Emo45.gif

טוב לשמוע שהוא התרגל מהר לבית החדש. חתול בן שלושה חודשים הוא די עצמאי, הוא לא כזה קטן
את ודאי יודעת שתוך חודש חודשיים זה ה-זמן לסרס. צ´או shanty

m_shy

New member
רגע לפני...../images/Emo79.gif

הממ... מכירים את הפתגם "שבע פעמים תמדוד ופעם אחת תגזור..?
אני מתייחס, כמובן, לסירוסים... אני יודע שיש חוסר אחדות דעים בין הוטרינרים לגבי הזמן הטוב ביותר לסירוס. פעם היו באמת מסרסים מאוד מוקדם, ואז שמו לב שיש אחוז גדול יותר בין החתולים המסורסים שלוקים בבעיות בדרכי השתן, וההמלצה היתה לחכות אצל זכרים עד גיל 9 חודשים לסירוס - שזה הגיל בו מערכת השתן התפתחה מספיק. הבנתי, שבשנה האחרונה נשמעים קולות שקוראים חזרה, ומסתייגים מהקשר בין גיל הסירוס המוקדם לבעיות עתידיות במערכת השתן. לדעתי - לא כדאי לקחת את הסיכון, ואם אפשר לחכות עם זה עד לגיל הנקוב, עדיף לחכות. לגבי נקבות, ד"א, זה לא המצב, שכן עיקור שמתבצע לפני הייחום הראשון מוריד את הסיכון לגידולי עטין לאפס. אם זה נעשה לאחר הייחום הראשון, כמדומני שהסיכויי הוא 8%. כל ייחום נוסף מגדיל אותו. המידע הוא מידע שהגיע לידיי מהוטרינר שלי
אז לילה טוב שי משולם

למעלה