מצאתי ידיעה על קפה וקרישת דם .......
מעניין שיצרני קפה לא מזהירים - על הקשר האפשרי שבין נניח "הפלואור במים" לבין החומר שמקריש דם בקפה . אני לא טוענת שיש קשר אבל כיוון שמדובר במשקה כל כך פופולארי אז כדאי מידי פעם לשלם לסטטיסטיקאי בשביל לאמת או לפספס . זה אמור להיות מחקר של "חברת מקורות" או של "המכון לחקר ימים ואגמים"? הקטע של תחום הכימיה כנראה ממש חלש באקדמיה הישראלית
מעניין שיצרני קפה לא מזהירים - על הקשר האפשרי שבין נניח "הפלואור במים" לבין החומר שמקריש דם בקפה . אני לא טוענת שיש קשר אבל כיוון שמדובר במשקה כל כך פופולארי אז כדאי מידי פעם לשלם לסטטיסטיקאי בשביל לאמת או לפספס . זה אמור להיות מחקר של "חברת מקורות" או של "המכון לחקר ימים ואגמים"? הקטע של תחום הכימיה כנראה ממש חלש באקדמיה הישראלית