מצאתי ידיעה על קפה וקרישת דם .......

מצאתי ידיעה על קפה וקרישת דם .......

מעניין שיצרני קפה לא מזהירים - על הקשר האפשרי שבין נניח "הפלואור במים" לבין החומר שמקריש דם בקפה . אני לא טוענת שיש קשר אבל כיוון שמדובר במשקה כל כך פופולארי אז כדאי מידי פעם לשלם לסטטיסטיקאי בשביל לאמת או לפספס . זה אמור להיות מחקר של "חברת מקורות" או של "המכון לחקר ימים ואגמים"? הקטע של תחום הכימיה כנראה ממש חלש באקדמיה הישראלית

"מגדלי הקפה"? אחריות שלהם? טוב....

כיוון שמדובר במוצר "חקלאי" אז אולי יש מדען למשרד החקלאות ... וכדאי לברר את שמו. שניה ...

שר החקלאות שלנו "יאיר שמיר" = הבריאות שלנו ..

הקפה הוא חקלאי החלב הוא חקלאי הסוכר הוא חקלאי ....... אז על הבוקר אנחנו שותים משקה שמחולק בין 3 משרדי ממשלה - משרד המים לגבי איכות הכימיקלים במים = תיכף נבררר ומשרד המסחר והתעשיה לגבי החומר בתוך נוזל ההברקה של הכלים = תיכף נברר . בינתיים יש לנו את "יאיר שמיר" ותיכף בלי נדר נמשיך במחקר הלילי הזה...

שר המים - סילבן שלום .....

יש לי בעיית זיכרון לטווח קצר אז מחשש שלא אדע לחזור לפורום עם 2 השמות אז בינתיים הבאתי שם אחד נוסף - האחראי על הפלואור במים = סילבן שלום. אז כבר יש לנו 2 מפקחי-על על הבריאות שלנו "יאיר" ו-"סילבן" וכעת אנחנו בדרך לשמו של שר התעשיה

שר הכלכלה - נפתלי בנט ......

הנה השם השלישי ..... שבידיו מסרנו את האחריות לבדיקת הכימיקלים של "הברקת כלים" ומכונות לשטיפת כלים. אני חוששת שהוא לא שוהה בארץ........קראתי שהוא בארה"ב ...... איך נשתה את הקפה בבוקר בלי שיש אישור מנפתלי בנט לגבי הכימיקלים שבשטיפת הכלים? אני בכל זאת מקווה שנפתלי כבר חזר כי "למה להזניח" את המחקר?

"לישיבת ממשלה" ביום ראשון?......

לדעתי מדובר בענין של בטחון לאומי ואני מקווה שלא יאוחר מראשון בבוקר תצא הודעת ממשלה בענין עמדת הממשלה לגבי "קרישת הדם התקינה של שותי הקפה כנכס לאומי"

להוסיף את שרת הבריאות ושר החוץ.....

טעויות של לילה - וכמעט שכחנו את שרת הבריאות בענין כל כך מהותי ... וכמובן את שר החוץ כיוון שהקפה והסוכר מ י ו ב א י ם ואולי כבר נצבר ידע בחו"ל על הענין הזה ואולי זה קשור לאמנות בין לאומיות בענין "קפה הפוך"? ואלו דברים חשובים - ושיפסיקו רקע לדבר על הפוליטיקה כי "קרישת הדם התקיפה של שותי הקפה של בוקר" (( קשור גם למשחת-השיניים? ))כלומר "קרישת הדם התקינה ולא התקיפה" - הקלדתי בטעות "תקיפה" במקום תקינה. ואולי אני יודעת משהו על המילה "תקיפה" שהתת מודע שלי מביא כאן? בענין תקיפת יילודים בויטמין K?

עתרה לבג"ץ להוסיף אוטובוסים בשבת.....

לפני כמה שנים שרת הבריאות דהיום עתרה לבית המשפט העליון בסוגיית התחבורה הציבורית בשבת. (( אל תתפסו אותי במילה תחפשו בגוגל )). מעניין אם כ"שרת הבריאות".... היא תעתור לבג"ץ בענין "קרישיות הדם של אותו ציבור - בכל ימי השבוע וכולל שבת". האם אי פעם שר בממשלה עתר בעצמו לבג"ץ ?

הפגישה עם "שר המשקים" בכלא (פרשת השבוע)....

פרשת השבוע קשורה לענין "מכירת יוסף" וחפותו בכלא המצרי - שם פגש בשר המשקים . היום אין "שר משקים" אלא תפקיד הפיקוח על ה "נס" שלנו מחולק בין 6 שרים . אם אינני טועה לא כולם באים מאותו רקע = וכאן נכנס הנושא שלפעמים קוראים בעיתונות לגבי "מימון מפלגות" "עמותות" וכו ... יש מדינות שהן אויבות שלנו שלא על רקע השכנות והגבולות ואין להם צ"אנס לשפוך את דם חיילינו במסגרת הבטחונית. ואז - גילו פטנטים איך להפוך את צעירינו ל"נכים" מבלי לעבור במסלול הצבאי . פטנטים כימיים שמטרתם לשבש לנו את "מערכות ההגנה הטבעיות". בקיצור - "רצח עם". (( אל תתפוס אותי במילה - תבדוק )). מחר ישיבת ממשלה דחופה בענין "מניעת רצח עם"?

אללה יוסטור....

נראה לי שהיא שתתה יותר מידי קפה.....

mr dish

New member
היא קשקשנית קונספירציות קוסמיות ידועה ברשת...

היא כניראה לא מזיקה כך שמערכת הבריאות מעדיפה לחסוך עליה כסף על מיטת אישפוז תמידית.

מתפללים ל"באייר"? (כיכר המדינה)....

נוצרה זהות בין "מי שאנחנו מתפללים אליו" לבין "שמה של חברת התרופות באייר" ע"י "תאריך הקמת המדינה, ה=באייר ובאנגלית god=bayer או "כיכר" ((כיקר =משמעות=משהו יקר למדינה)) המדינה. המדינה=bayer =הפתרון לשאלת "ילדי תימן".

חברת תרופות גרמנית בינלאומית וילדי-תימן .....

הנה יש לנו קצה חוט = בתקווה שהילדים ימצאו שלמים ובריאים במרתפי מכון וייצמן ונוכל בהדרגה לשקם אותם

אולי לא במרתפים אלא באישפוז פסיכיאטרי ?.....

אפשר רק לנסות לנחש היכן הם מוחזקים = אם לא תתפללו לא נצליח להתקדם בפתרון התעלומה

mr dish

New member
הכדורית כניראה מסודרת עם ספק של חומר טואובבבב

שאחרת זה כבר פסיכיאטרי לחלוטין.

למעלה