מצאתי יונה מתה

מצאתי יונה מתה

בחצר שלי. הפה שלה היה פתוח עם דם. היא נראתה כ"כ רכה ושברירית ויפה. זה לא הוגן. אולי היא קראה לעזרה ולא שמעתי.
אני לא מפסיקה לבכות למרות שלא הכרתי אותה אישית. אני לא יודעת מה לעשות. בא לי למות. היתי מוכנה למות במקומה

אל תדאגי, חמודה

הרי את יודעת שזו לא אשמתך.
זה גלגל החיים

אולי תקני לך ציפור חמודה ותדאגי לה?

בבקשה אל תתעצבי (היא הרי אוכל של מישהו אחר..)!

העלילה מסתבכת: הגופה נעלמה..

עמדתי לצאת לרכיבה וחשבתי בדרך לקחת את היונה איתי לערוך לה קבורה כהלכתה. זה זיעזע אותי הרעיון כי אין לי נשמה של זק"א ואני לא מסוגלת לראות דם ויצורים ענוגים מתים, אבל תכננתי כבר איך אני מוציאה את כפפות הגומי אורזת אותה בנייר אלומיניום ובשקית ושמה על כידון האופניים למצוא איזו גן ראוי להניח אותה למנוחת עולמים. ואז אני פותחת את הדלת והיא כבר שם לא שם ובמקומה חמש נוצות היו פזורות כמו שובל זכרון ממשהו שהיה פעם חי. יש לי חשדות מסוימים כלפי איזה יצור שבמקרה גר איתי והוא צייד ידוע, רק שלא רציתי לדעת אף פעם את מי הוא באמת צד. החתולה שלי היום נראתה שבעת רצון יותר מהרגיל
.

אז אני עצובה אבל מקבלת כי כמו שאמרת היא כנראה אוכל של מישהו אחר. אז במקום לוויה היתה סעודה. ויותר קל לי לקבל כשזה קשור לברירה הטבעית כי אז אני מבינה שהחיים שלה שזורים בתוך כלל החיים של כולם ואולי איזו חיה תלך לישון היום שבעה ולא תרעב מחר בבוקר.
אבל עדיין המראה הקורבני חסר האונים קשה לי, ועוד בקונטרס כזה ליצור מופלא ואצילי פורש כנפיים שלא מפסיק לנוע
.

למעלה