מצאתי כאן משהו.... עד ה: 20 ביוני רק טיסה 160$. זיל הזול
ט טומי* New member 7/6/04 #1 מצאתי כאן משהו....../images/Emo160.gif עד ה: 20 ביוני רק טיסה 160$. זיל הזול
J ju100 New member 7/6/04 #3 משהו שקיבלתי...../images/Emo41.gif ואהבתי מאוד..מין פנטזיה..משהו מארץ החלומות..
ב ברק 188 New member 7/6/04 #5 הי יו, איך הגיעה אליך התמונה ... של הבית שלי... חלום שחלמתי הלילה במיטה וכש...התעוררתי מהחלום הסתכלתי מהחלון, ומיד נעשה לי רע- של איזו המולה, עיר כה שחורה, פתחתי את המחשב... ראיתי ת'תמונה וחזרתי למיטה, כי רציתי את ה'פנטזיה המקסימה.
הי יו, איך הגיעה אליך התמונה ... של הבית שלי... חלום שחלמתי הלילה במיטה וכש...התעוררתי מהחלום הסתכלתי מהחלון, ומיד נעשה לי רע- של איזו המולה, עיר כה שחורה, פתחתי את המחשב... ראיתי ת'תמונה וחזרתי למיטה, כי רציתי את ה'פנטזיה המקסימה.
ט טומי* New member 7/6/04 #7 ברק נהיית משורר ../images/Emo35.gif ........../images/Emo45.gif הנה הבית שלי
ב ברק 188 New member 7/6/04 #11 משורר לא אבל שנחה עלי המוזה... אני עושה פוזה כאילו... הבית שלך נפלא, כמעט כמו שלי, אלא ששנינו התעררו מהחלום והיד שלנו בתוך סיר הלילה.
משורר לא אבל שנחה עלי המוזה... אני עושה פוזה כאילו... הבית שלך נפלא, כמעט כמו שלי, אלא ששנינו התעררו מהחלום והיד שלנו בתוך סיר הלילה.
א אלהלה New member 7/6/04 #6 בתיאלנד../images/Emo13.gif באמת חלום רק שיש קצת בעיה כל פעם שרוצים ללכת למכולת לא????????????
ב ברק 188 New member 7/6/04 #12 בתילנד,לא צרכיים מכולת האוכל... מסתובב על ארבע ברחובות, סתם ..סתם לא לדאוג - "גם הם אוהבים כלבים וחתולים".
בתילנד,לא צרכיים מכולת האוכל... מסתובב על ארבע ברחובות, סתם ..סתם לא לדאוג - "גם הם אוהבים כלבים וחתולים".
ב ברק 188 New member 7/6/04 #20 לצורך הבנת המשטוממים..ל- שירשור הזה רצוי להסביר- נכתב ביום חם... חם מאוד,(לא כולם הולכים עם כובעים)