מצאתי כמה ספרים ישנים D:

FunkyMonk

New member
מצאתי כמה ספרים ישנים D:

בעודי מפשפש בארון המאד ישן שיש לנו בחצר, אני רואה את המילה "pink", עכשיו, כיוון שזה ארון בו אמא שלי זורקת את כל הדברים של אבא שלי - מה עוד זה יכול להיות חוץ מpink floyd?! אז כמובן שהוצאתי את כל הספרים, ולתדהמתי הרבה גיליתי שאלו ספרי תוים של פינק פלויד, משנות השבעים. >< מצאתי את הספרים הבאים: A Visual Documentary By Miles - Pink Floyd / Omnibus Press 1980 (Biography) Pink Floyd (Two) - Notation book; Includes: Astronomy Domine, Echoes, Pillow of Winds, San Tropez Pink Floyd 67' The Early Singles - Notation book; Includes lots of singles (19) Dark Side of the Moon - Notation book Wish You Were Here - Notation book Animals - Notation book פחות מעניינים אותי הספרים על האלבומים.. הרבה יותר מעניינים אותי שלושת הספרים הראשונים, במיוחד הביוגרפיה. הספר השני (פינק פלויד 2) נראה לי מוזר למדי, בעיקר בגלל שליד התמונה של דייויד כתוב ניק, וליד ניק כתוב דייויד. מממ וגם, בגלל שכתוב Ummagumma - Astronomy Domine... שזה יכול להיות הגיוני אבל אני לא יכול לדעת. אם מישהו יכול לשפוך קצת אור על הספרים הללו, אודה מאד. ד"א, ה"מיילס" הזה, מי הוא? הוא מופיע גם בתור מי שחיבר את הearly singles. ד"א, הספרים על האלבומים נראים פחות או יותר כמו ההוצאות שלהם היום. את הספר על WYWH בטוח ראיתי כבר. או לפחות אחד ממש ממש דומה. אני לא יודע עד כמה הם מדויקים, אבל ככה זה תמיד עם ספרים כאלה.

יש לי את הספר הראשון של מיילס

והוא מצויין!! הוא ספר ביוגרפי בתצלומים וכתוב ממש מעט יחסית בכל דף

FunkyMonk

New member
אממ על האלבומים

זה בעקרון לא כזה מיוחד.. אבל מישהו יכול לספר לי קצת יותר על הביוגרפיה? אמינה, לא אמינה...היא נכתבה ב-1980, כך שלא מכילה את כל ההיסטוריה של הלהקה... (למשל, ווטרס עוד לא התפטר אז) ואם מישהו מכיר את החוברות תוים של הסינגלים - אני אשמח לקצת מידע על מה זה לעזאזל.

Anuerysm

New member
יש שם רק תווים לשיר? או גם ת'חלקים

של הבאס וגיטרה וכאלה בנפרד?

RoieL

New member
קוראים לזה פרטיטורה

או טאבלטורה, אם יש שם רק את תפקידי הבס והגיטרה לפי מיתרים ושריגים.

FunkyMonk

New member
? Oo

בכל מקרה - תלוי באיזה ספר, אבל יש בעקרון גיטרה קלידים ולפעמים בס. ולפעמים הבס הוא בעצם הבס של הקלידים. בספר של הסינגלים יש רק גיטרה. בספר פינק פלויד 2 יש בס-גיטרה-קלידים.

למעלה