מצאתי!!! כנסו כולם

RoyalWizard

New member
מצאתי!!! כנסו כולם

השיחה שלי לבין ניר מוניטה אני "5" והוא השני -------------------------------------------- ************************************************************ [email protected] (E-mail Address Not Verified) - 03/14/03 23:23:35 ************************************************************ Never give out your password or credit card number in an instant message conversation. 5 says: אז אתה הניר ההוא 5 says: שדור ועדן מתנחלים אליו Neptun Soul:[ says: היייייי 5 says: עדן ודור אצלך? Neptun Soul:[ says: כן וכרגע שברתי לעדן את האף 5 says: ?!?! Neptun Soul:[ says: התנגשנו.... יש Neptun Soul:[ says: לי ראש כחול 5 says: ביריציייייי? Neptun Soul:[ says: כן 5 says: רשע Neptun Soul:[ says: עדן כרגע גילתה משהו Neptun Soul:[ says: היא גילתה שאם לדור לא היה שער.... Neptun Soul:[ says: אז הוא היה קירח 5 says: מגניבבב 5 says: היא כזאת חכמה Neptun Soul:[ says: ואני לא רשע 5 says: תוכיח! Neptun Soul:[ says: היא אומרת שהיא יודעת Neptun Soul:[ says: |אוכל} Neptun Soul:[ says:
5 says: וואו אוכל Neptun Soul:[ says: אני חדש בזה Neptun Soul:[ says: עדן ציירה עלי 5 says: אם היית רואה אותי נכון היה לך דחף ענקי לראות לי את הישבן 5 says: ? Neptun Soul:[ says: לא!! 5 says: למה?:( Neptun Soul:[ says: רגע רגע!! 5 says: לא Neptun Soul:[ says: אתה מזלזל באוכל??? 5 says: אוכל זה שווה Neptun Soul:[ says: מי אתה חושב שאתה??? 5 says: אני? 5 says: אני ויסמן Neptun Soul:[ says: יופי Neptun Soul:[ says: עדן כל הזמן מבקשת מדור שינשק אותה!!!! 5 says: מוכר Neptun Soul:[ says: זה מתחיל לבאס 5 says: היא עושה לו את זה תמיד 5 says: יש לך תמונה שלך??? Neptun Soul:[ says: כן תן לי לשלוף מהכיס |ציניות| 5 says: לא עובד ככה התמונות Neptun Soul:[ says: מאיפה אני אקריץ לך תמונה?? 5 says: מאיפה לי 5 says: אתה לא שומר בתחת למקרים כאלה? Neptun Soul:[ says: רגע תן לי לבדוק דקה... Neptun Soul:[ says: לא אין לי 5 says: כמה חבל 5 says: תגיד מה אתם עושים שם? Neptun Soul:[ says: אתה באמת רוצה לדעת???? 5 says: כן Neptun Soul:[ says: ויסמן תציל אותיייייייייי Neptun Soul:[ says: אני נחמהההההההה Neptun Soul:[ says: הם הורגים אותיייייייייי Neptun Soul:[ says: :(:(:( Neptun Soul:[ says: פליייייייייזזזזזזזזזז Neptun Soul:[ says: הלפ מייייייייי :'( Neptun Soul:[ says: ווווווווויייייייייסססססססססמןןןןןןןןן 5 says: תרביצי לדור ותברחי Neptun Soul:[ says: אבל הוא התחפש לחזק Neptun Soul:[ says: :(:(: Neptun Soul:[ says: זה בגלל פוריםםםםםם 5 says: אז תלטפי אותו ותברחי Neptun Soul:[ says: פורים זה נאחס Neptun Soul:[ says: נההההההההה Neptun Soul:[ says: ויסמןןןןןןןןן Neptun Soul:[ says: :( 5 says: לא זה לא 5 says: פשוט רוצי! Neptun Soul:[ says: זה כןןןןןןן Neptun Soul:[ says: לאאאאאאאא Neptun Soul:[ says: אבא שלי עסוק Neptun Soul:[ says: הוא לא אוהב אותי 5 says: אז תלכי לנעמי Neptun Soul:[ says: :p Neptun Soul:[ says: תשאל פעם את מועלם למה הוא שונא אותי טוב? Neptun Soul:[ says: :( Neptun Soul:[ says: הוא לא אוהב אותי יותר 5 says: טוב 5 says: אני חושב בגלל שאת מעצבנת אותו עם כל הנישוקים Neptun Soul:[ says: שאלתי אותו אם הוא אוהב אותי והוא אמר שהוא לא עונהה על זה... Neptun Soul:[ says: הוא לא עונה ליייייייי Neptun Soul:[ says: הוא *עסוק* עם ניר Neptun Soul:[ says: עסוק=אהמ...אהמ... Neptun Soul:[ says: אני חושבת שדור לסבית 5 says: אההההה Neptun Soul:[ says: לא לא התבלבלתי.. Neptun Soul:[ says: דור הוא הומוסקסואל 5 says: עשיתי אבישי Neptun Soul:[ says: גמאני Neptun Soul:[ says: אבישי שווה יותר ממועלם הנרקומן Neptun Soul:[ says: הוא הומוסקסואל 5 says: עשיתי עוד אבישי 5 says: תכנסי לפורום 5 says: www.magnif.up.co.il Neptun Soul:[ says: הוןא הרביץ לי! Neptun Soul:[ says: הוא** 5 says: מי?! 5 says: ניר?! 5 says: אמרתי לא לבוא אליו Neptun Soul:[ says: מועלם 5 says: אבל אתםםםם 5 says: מקשיבים ליייי Neptun Soul:[ says: אם אתה מנסה לסכסך ביני לבין עדן ודור אז ביי ---------------------------------------------- חחח איזה משפט הומואי בסוף

למעלה