מצאתי לי קורבן, סוררת

מצאתי לי קורבן, סוררת

את מייצגת את הבעיה בבנות, אתן כ"כ צבועות שזה מדהים אותי, אפילו ידידה שלי אומרת לי שהיא אוהבת לשמוע מחמאות ממני מאשר מחברות שלה בגלל שאם בת באה ואומרת לך איזה חולצה יפה אז או שהיא מנסה להתחנף או שהיא מקנאה ומחר תלך לקנות אותה חולצה רק בצבע אחר או שהיא חושבת שזו חולצה מזעזעת והיא לא אומרת לך בשביל לא לפגוע בך או שהיא רוצה שתעשי לעצמך בושות . . . . זה פשוט מדהים ! ! ! ! ! ! ! ועוד דבר, תפתחו את כל ההודעות הראשיות בדף ותקראו אותם ותשימו לב שכל הודעה של בת מתחילה ככה: אני יפה, אני דיי יפה ויש לי גוף בסדר וכו´, אולי תתבגרו ותתחילו לעבוד על האופי שלכם ולא על היופי כי לפי דעתי יופי=שטיחות, את רוצה באמת שחבר שלך יאהב אותך בגלל שיש לך פנים וגוף יפה אבל הוא שונא את האופי שלך כי את חושבת רק על עצמך (ברור מה יהיה ההמשך, לדפוק ולזרוק) !!!!!!! אני לא מתקרב לאנשים כאלה, אני לא שם על יופי בכלל, זה כ"כ לא מעניין אותי שכשאני הולך לביצפר אני קם 5 דקות לפני ההסעה, לוקח חולצה ראשונה מהערימה ומכנס ראשון מהארון ולא בודק אם הם בכלל מתאימים וכל זה מסיבה אחת פשוטה, כל מי שמכיר אותי וחבר/ה שלי יסתובב איתי לא בגלל הבגדים היפים שלי אלא בגלל שכייף להסתובב איתי (קשה להכניס לפה אופי אבל הרעיון הוא לבטל לגמרי את הקטע של היופי) . . . אז בנות, פעם הבאה שתרצו לרשום הודעה אז תתחילו ככה: אני חמודה, אוהבת, מחפשת מישהו רגיש, אוהב, מעניק, מפנק וכו´ תאמינו לי שתמצאו מישהו הרבה יותר טוב . . . . . DJ made in israel

לך חמוד........

בכל נושא,,, ובכל בעיה,,,, ובכל דבר,,, אני לא חושבת שצריך להכליל,ולהגיד כולןןןןן כי יש ויש,יש כל מיני סוגי בני אדם,,,, ובתוך תוכנו כל אחד ואחת הם משהו שונה....... סה"כ כולנו בני אדם,,, שיהיה לך שבוע נפלא חוקרת

נריה_ה

New member
לDJ

קצת קשה לי להאמין שמה שאתה כותב זה נכון... ובמיוחד מה שכתבת בהודעה אחרת: "אני אישית מחפש רק אופי, לא מעניין אותי בכלל היופי מכיוון שיופי זה עניין של טעם, כסף (ניתוחים) ועם הזמן לאט לאט הוא נעלם . . ." עם חלק גדול ממה שאתה אומר אני יכול להסכים: 1. שעדיף שאנשים ימסתובבים איתך יסתובבו איתך בגלל מי שאתה ולא בגלל דברים אחרים. 2. שכל ההתעסקות הזאת ביופי החיצוני מביאה בסופו של דבר לדפוק וזרוק. 3. הצביעות בחברה ממש מגעילה... 4. ועוד ועוד... אבל אני לא ממש מבין איך בכלל לא מעניין אותך היופי אלא רק האופי איך אתה יכול להתעלם מיופי שגם הוא דבר מהנה. אני רואה את זה כך: כמו שאנשים שהנים להיות עם אנשים אחרים בגלל שהאופי שלהם נותן להם הרגשה כיפית, כך באותה מידה גם להיות עם חבר/ה יפה נותן הרגשה כיפית... חוץ מזה אני לא מבין איך אפשר להימשך לבן אדם לא יפה... נריה נ.ב אם יהיה לי משהו להוסיף אני אוסיף... בנתיים אני מחכה לתשובה.

liran b

New member
תגובתי להודעות שלכם...

DJ צודק במה שהוא אומר וגם נריה צודק.. חוקרת איתך אני מסכים שלא צריך לעשות הכללות.. אבל רוב הבנות עושות את מה שDJ אמר . ועוד דבר.. לDJ אני לא בטוח שאם תיהיה לך חברה והיא לא תיהיה יפה אלה יהיה לה רק אופי טוב תיהיה חבר שלה. כי הרי יופי הוא חלק מן הבן אדם. אולי אתה מעדיף אופי הרבה יותר מיופי אבל גם יופי קובע קצת.. :)

לשנייכם.....

יופי הוא בעיניי המתבונן..... אחד יכול להסתכל על מישהי ולהגיד שהיא יפה, ואילו השני יגיד שלא.... כל אחד והטעם שלו.... כך גם בבנים.... חוקרת

פומיקית

New member
דיי גיי

בתור בחורה אני מסכימה איתך מאוד! אבל, אתה לא יכול להגיד שיופי= שטיחות כי זה ממש לא נכון! אני חייבת להגיד שאת האופי המציאו המכוערות. אני חושבת שהיופי חשוב לא פחות האופי, אבל אתה יודע, כל אחד ודעתו...

ה"קורבן" עונה.

תשמע אני לא שטחית הביטחון שלי ירוד ואני האמת אני לא מכוערת אבל אני קנאית כן אני מקנא נוראאאאאאאאאאאאאאאאאא ויש דברים חדשים שאני מגלה על עצמי בגיל ההתבגרות דברים טובים וגם רעים לקנא זה רע אבל מה יש לעשות אין לזה תרופה זה עובר ואולי לא. הכי מעצבן אותי שחברה שלי הולכת ברחוב עושים לה בנים " ילדה התאהבתי בך" או " איזה כוסית" לי גם אומרים דברים דומים אבל לה אומרים הרבה יותר. ולי נראה שזה בגלל הגוף שלה יש לה גוף מאוד דומה ל 3 אנשים הכי הכי הכי ביוסנה מדסטניז´ צ´ילד בגוף. בפנים היא דומה לארורה מריה מ " אני בטי המכוערת". ובבטן היא דומה לבריטני ספירס. ואני מרגישה שבנים רק מתחילים אייתי שאני אייתה. אני המון פעמים שירדתי מהבניין שלה במדרגות או שבאתי אליה אמרו לי " איזה כוסית" אולי זה נראה לכם שטויות אבל עם אמרו לכמה ממכם בננות אז תבינו אותי.. בטוח הרגשתם הרגשה כזאת נעימה כלומר אני יפה?
זה מאוד מחמיא יש כאלה שלוקחות את המילה כזה ברע אבל אומנם " כוסית" היא לא מי ששמה חולצת בטן עקבים ומכנס קצרצר וחולצה צמודהההההה. שמתי גי´נס צמוד, חולצת טריקו נורמלית וקיבלתי הרבה תגובות יחסית. בקיצרו ה " קורבן" אמרה את מילתה " האחרונה" סתם..

אלעד!!!!!

אני כל כך מסכימה איתך!!!!!! ועם כל הצניעות... אני באמת לא בת כזאת... אם משהו לא מוצא חן בעיני אני פשוט אומרת. או שותקת. לא משקרת. וואי איזה יהירה אני.. ממש יפת נפש.. גלית

irit13

New member
../images/Emo11.gif

אמנם אני בת 13 אבל...לא כל הבנות ככה!וזה שיש פה כמה כאלה זה לא אומר שכולן ככה! אני מבקשת קצת כבוד....

עכשיו את ממש מתנשאת .. ../images/Emo46.gif

אין בת שאין לה " קנאות" שהיא חושבת שהיא "מכוערת" כנראה עדיין לא עברת את גיל ההתבגרות..... אז את לא מבינה או שעברת אותו ולא חיוית את החוויות הטובות ואת את הרעות את התחושות.. ואת רק מפסידה שיגיע זמנך להתבגר אז תיבני אותנו..

משהו שכתבתה נכון משהו אחד..

כן, כה בנות ואין בת שאין לה משהו ממה שרשמתה, קנאות, חושבת שהיא לא יפה, חושבת שהיא יותר מדי, רוצה להיות יותר רזה, שאהיה ל חזה יותר גדול והנל כן בת ככה! לנו יש חיסרונות ולכם לפחות חלקנו מודות ואתם? אה נתתי לחברה שלי מכנס והיא נתנה לי את שאלה שאלתי חברה אחרת עם מה יותר יפה עלי והיא אמרה המיכנס של החברה שלי אחרי בית ספר היא עושה זאתי שאמרה שזה יותר יפה אני מצטערת ששיקרתי אבל לא היה נעים לי להגיד לי ד חברה שלך. האמת המיכנס שלך היה יותר יפה עלייך משלה. ראיתם מהזה! בזה אני מדוה אבל רואים אני לא היחידה אולי זה מגעיל אבל מי שאני אוהבת ישים לב אליה חראאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אני מוכנה לשקר. להלביש אותה כמו ילדה משנות ה 82 רק כדי שהוא לא התייחס אליה ויתן פעם אחת לי את היחס המלא. אסור?

אסור...

חמודה היא חברה שלך... תנסי שנייה להבין..אין שום הגיון במה שאת אומרת. אם החברות שלכן כולה מבוססת על שקרים אז כדאי שתפסיקו להסתובב ביחד..תשקלי מחדש ת´חברות שלכן.. או ש..תנסי טיפה לפרגן לאחרים זה לא יזיק לך.. אני אישית לא הייתי יכולה לשקר לחברה הכי טובה שלי.. קצת יושר

קודם כל..

היא מפרגנת לי, אבל כל פעם משנה תדעה שלה עלי אז אני אל יודעת עם היא משקרת.. וב. אה אני אפרגן היא תתלבש יפה ותעשה תסרוקות ותיראטה עוד יורת פצצה ואז מי שאני אוהבת בכלל לא ישים עלי! איזה רעיון גדוללללללללללללללל ענקייייייייייייייייייי חבלז" וג. היא החברה הכי טובה שלי גרגע אנחני חבורת של רגע כלומר שנה חברות שנה הבאה לא אומרות לאחת השנייה מילה כי עוברים ל י´.

למעלה