מצאתי לכם מאמר מעניין

salt of earth

New member
מצאתי לכם מאמר מעניין

חלקו מתבסס על ספר שאני תמיד מזכירה בפורום "التراث العربي المسيحي" אבל להגיד לכם את האמת.. עדיין לא הספקתי לקרוא אותו לעומק למרות שהוא נמצא אצלי כבר שנה וחצי
אל מוהים, המאמר מדבר על השפה הערבית והנצרות - أثرى الكثير من شعراء المسيحيين وغيرهم اللغة العربية بتعبيرات لم يسبقهم إليها أحد - عمالقة حركة الترجمة كانوا فلاسفة ومفكرين مسيحيين أمثال «قسطا بن لوقا»، و «حنين بن إسحاق» - نشر المسيحيون العرب الكثير من المؤلفات التي تثبت اتفاق العقيدة المسيحية رغم اختلاف الفلسلفات والمصطلحات אמנם בערבית למדנו את הנאום של القس بن ساعدة שהיה הבישוף של נג'ראן אבל את הדברים האלה מעולם לא למדתי בשיעורי ההיסטוריה- וחבל, כי הדורות החדשים גדלים עם אי ידיעה על ההיסטוריה שלנו ולא סתם יש להם בעיות זהות.

תודה מלח! את הבמה אני משאירה ללבוס שבקיא

בעניינים אלו
מיכאל???? נראה לי שהוא עדיין מתאושש מהרעש שעשינו לו בדרך ....

salt of earth

New member
חחחח נראה לי שעשינו לו פגיעה בסף השמיעה

שלא ייתבע אותנו על זה
איך הרעשנו אני ואת אאל שו מי מכירה יותר טוב את זמני האוטובוס
בס את יצאת יותר מומחית ממני
למרות שבהתחלה לקחת אותי לכיוון ההפוך חח אז אני מבינה כי את משאירה את האפשרות לבוס שלך לענות? יעני אין לו כבר תירוצים כדי שלא ישתתף

אם יתבע אותנו, לא יהיה לו מי שיטפל בהפרעה ../images/Emo6.gif

מומחית באוטוביסום - מודה!!!! נראה לי שאני מפרנסת את כל הנהגים בחברה
אבל מה לעשות, כיוונים זה לא הצד החזק שלי!!!! במיוחד שמאל וימין

salt of earth

New member
גם אצלי !!

אני תמיד מתבלבלת בין ימין לשמאל مرة علمت الولد عن الاتجاهات وخربطو لاني ما عرفت اقول وين الشمال ووين اليمين כנראה שתגרמי פשיטת רגל לאוטובוסים אחרי שתרכשי מכונית

זאת הסיבה היחידה שאני לא קונה לי אוטו ../images/Emo3.gif

יעני אלהפרעה סאראת הפרעתין???? יא לאטיייף - לא לא בוס, עדיף למצוא מטפלת אחרת.. תתבע תתבע

למעלה