מצאתי לקנות בקבוקים מי רוצה???

• פותח הנושא dusa
  • פורסם בתאריך

dusa

New member
מצאתי לקנות בקבוקים מי רוצה???

בקבוקים של 250 מ"ל או 500 מ"ל עלות מעט יקרה של בערך 3 ש"ח לבקבוק. אני יודעת שבאזור ת"א תוכלו למצוא זולים יותר, אבל בשבילי רק הנסיעה תייקר את זה מאוד. אם מישהי רוצה, כנראה שמחר בבוקר אסע לשם לקנות, תצרו איתי קשר במסרים.

dusa

New member
אין לי תמונה, אבל מדובר בבקבוקים

מרובעים.

dusa

New member
אפשרות נוספת...

בקבוקים שאני לא יודעת איך הם נראים, עולים 1.8 ש"ח לפני מע"מ, צריך מינימום של 60 בקבוקים. אז אשמח אם מישהי רוצה להיצטרף....

dusa

New member
גם באלה מדובר על בקבוקים

מרובעים, בערך בגובה של 20 ס"מ. הבסיס בערך 4*4 ס"מ מרובע ולקראת הצוואר הם נהיים עגולים. מישהי רוצה?

woodstone

New member
המחירים נשמעים מאוד זולים.

האם הבקבוקים מגיעים עם פקקים, ואם כן מאיזה סוג?

dusa

New member
הנה תמונה....

כמובן שמגיע עם פקק, נראה שכרגע העלות לבקבוק תהיה 2.62 ש"ח. וזה כולל מע"מ ומישלוח. (המישלוח מוסיף 1/2 שקל לבקבוק). מי רוצה?

dusa

New member
בבקשה מי שרוצה בקבוק שתשלח אלי

במסרים בלבד. אני אישית רוצה למלא בהם ליקרים ולתת מתנות, ואולי גם לנסות ולמכור קצת, ולראות איך הולך...

dusa

New member
אני לא אהיה כאן עד הלילה אז

ורק אז אוכל להשיב לכל השואלים.

גאיליי

New member
אבל אני לא יודעת לעשות ליקרים../images/Emo10.gif

אין עוד משהו שאפשר לעשות איתם?

dusa

New member
להדביק מפיות ולתת מתנה

וחוץ מזה שאתמול חילקתי קובץ מתכוני ליקרים, שלחי לי מסר עם כתובת אי מייל ואשלח לך גם...

uti

New member
המחיר מעולה, אני ראיתי דומים לזה

בחנויות של הכל בדולר וזה אומר 4.90 לבקבוק
ופחות יפה חייבת לציין

ים כחול

New member
אצלנו עולים כפול 3 ... אני רוצה ../images/Emo13.gif

שאני לא אקנה בקבוקים ???
... רוצה רוצה רוצה .... (עם הלשון בחוץ מכשכשת בזנב
) ... יש גם כחולים ?? .. שולחת לך מסר ...
.. והמון תודה על היוזמה הכייפית
.. ימוש

עמית כ

New member
איפה קונים את הבקבוקים??????

אני עובדת בת"א, ויכולה להגיע בקלות לאזור של דרום ת"א (איפה שכל הנגריות,חניות החרוזים וכו') למישהו יש כתובת????

ים כחול

New member
אהלן עמית ../images/Emo13.gif

דוסאלה שלנו יודעת איפה שלחי לה מסר פרטי
... בקשר לשוק הפשפשים ... ... אמא שלי תיסע איתי תצטרפי אלינו ??
.. אחר כך נשב ליד הים להירגע ..
.. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

עמית כ

New member
עוד משהו....

אם נקנה במרוכז בגלל כמות המינימום אני אקנה עם כולם. אני רוצה לקנות צנצנות קטנות לריבה...מתנה לחגים- אמא שלי עושה ריבות מעולות, וחיפשה צנצנות (היא משלמת בדרך כלל הרבה) אז אני מחפשת חנות שמוכרת...

dusa

New member
../images/Emo124.gifבנות...

נשארו עוד 20 בקבוקים לסגור ארגז (צריך להגיע ל60). מי עוד רוצה ולא שלחה לי מסר???? מדובר רק בבקבוקים של 250 מ"ל מרובעים כמו שיש בתמונה המצורפת למעלה. ולכל מי שביקשה את קובץ מתכוני הליקרים... מצרפת להודעה, שימרו ויישמו ותגידו איך יצא....

למעלה