מצאתי מורה שמדבר על ישוע בצורה נלהבת ונועזת..

yoyoav80

New member
מצאתי מורה שמדבר על ישוע בצורה נלהבת ונועזת..

שלום לכולם! כבר כמה שנים דמותו של ישוע לא עוזבת את מחשבותיי ולבי. התחברתי לאחרונה למורה שמדבר עליו המון ועל האהבה שהוא גילם כעל הביאה השנייה שלו על פני הארץ. אני מצרף לינק לכתבה קצרה ומעודד אנשים לבוא לשמוע אותו, לא רק בנושא הזה, אם כי ברור שאהבת ישוע משפיעה על כל פועלו. מרצה בתל אביב בימי שבת (כמו ישוע
), פרטים יש באתר.. טוב להיות פה, אחים. הכתבה: http://www.newsun.co.il/love.php

באמת אנשים לא יודעים מי היה ישוע

רק מזכירים את השם ישוע לאנשים והדברים הראשונים שעולים להם לראש זה צלבים, כמרים, אפיפיור, כניסיות גדולות, אנטישמיות, מסעות צלב, ופסלים של מריה שראו לראשונה באיזו טלנובלה לטינית חבל

מורה שקר!

הדברים באופן כללי שקראתי ושמעתי, חלקם תואמים את הכתובים. אבל הרוח...אוי הרוח. המקור הוא לא מרוח הקודש. זוהי רוח צורר המשיח שמערבב את כל הרוחניות (איסלם בודהיזם ותורות מיסטיות שונות) בסל אחד. ואני בטוח שאם תשאלו אותו אם ישוע הוא אלהים שירד למטה לבוש בשר הוא יגיד לכם שלא. או אם ישוע הוא הדרך האמת והחיים הוא יאמר לכם שיש דרכים אחרות. אין שם שום מילה אחת על הכפרה ועל הדם. ושום הבנה על רוח הקודש ועל מיהו באמת ישוע. עוד תרגיל מעוות של השטן, להסיט אנשים מדרכו הבריאה של ישוע המשיח.

ד ר א ל

New member
שלום יעקב, לגבי שי טובלי, לא חולק על דעתך

הייתי לפני שנים לא מועטות בשבוע הספר, שי טובלי היה על הבמה באיזו הרצאה ואמר בלא שום בושה: חוויתי הארה. אך שאלה לי אליך, איך אתה קובע אם אדם הוא מורה של אמת, או מורה של שקר? אם אותו אדם מהלל אנשים מוסלמיים, או טאוטיסטים, או הינדוהיסטים כאלה או אחרים, היית אומר שהוא מורה של שקר?

כן

מורה שקר הוא מורה שמאדיר או את עצמו או כל דבר שהוא לא ישוע. מורה שקר יגרום לאנשים לפקפק באמיתות הכתובים ובכך שישוע הוא הדרך האמת והחיים. מורה אמת ידריך את תלמידיו וכל מי שישמע אותו לישוע המשיח ולדבר ה'. הברית החדשה מזהירה אותנו בהרבה מקומות מפני מורי שקר. באחת ההזהרות כתוב שכל רוח שאינה מודה שישוע הוא בן-האלהים שלבש בשר ומת בכדי לכפר על חטאינו היא רוח צורר המשיח. במיוחד כשאתה מדבר על אהבה אין מנוס אם אתה מאמין בישוע לדבר על הדם על הכפרה ועל סליחת החטאים.

ד ר א ל

New member
דעתי שונה, אך דעות שונות זה נפלא, בחסד אלהים

לגבי סיום הערתך, על הדם ועל הכפרה, לא ממש קלטתי את העניין לאשורו

למעלה