מצאתי מישהו מישראל שמוכר את ה-DVD ב-Ebay!!

handlessman

New member
מצאתי מישהו מישראל שמוכר את ה-DVD ב-Ebay!!

זה לא הדבר ההוא שפירסמתי מקודם... (שאגב שמתי קישור חדש ותקין ענבל, רק אם לא שמת לב) יכול להיות שהוא הזמין אותו מחו"ל, ואז הוא גילה שמוכרים את זה בגירסה ישראלית... בכל אופן, או שהמחיר של זה בחו"ל ממש יקר (כי אפילו עם שער הדולר הנמוך של עכשיו המחיר יוצא יותר מהמחיר בארץ), או שסתם הוא מוכר בספסרות... אז - הלינק. בכללי, כדאי לכם להסתכל שם וגם ב-Amazon (בעיקר שם), אפשר למצוא שם למכירה את כל האלבומים הנדירים, כמו: The Best of David Broza (המיטב שיצא בחו"ל, שמכיל שירים גם מפארקינג) Painted Postcard Isla Mujeres Todo o Nada, זה הכל או כלום בגירסה הספרדית... בעיקרון הנדיר היחיד שאין שם זה Spanish Heart, שבאמת ובתמים אין לי מושג מאיפה אפשר להשיג אותו... זה כבר נראה לי עניין של לדבר עם ששי או מישהו ולנסות להזמין משלוח מיוחד אם תהיה היענות... שיטוט מהנה.

handlessman

New member
עוד משהו שלא יכולתי שלא לשים פה...

עוד אוסף שיצא בחו"ל, שבו רק שירים מהקריירה של דויד באנגלית (בניגוד ל-The Best of David Broza המוזכר לעיל, שבו יש גם שירים בעברית ובספרדית). אם לא אכפת לכם, אני מתכוון לקנות אותו (שמתי פה את הקישור בשביל הראווה), ונראה לי שיש רק עותק אחד ממנו, ככה שאם עוד מישהו מתעניין בו, אז שידבר איתי מחוץ לדפי הפורום... ענבל את יכולה לשרשר לפה את ההודעה שלי מלפני כמה ימים על ה-EP ההוא... והנה אני חוסך לכם עוד עבודה: חיפוש מוצרים של ברוזה ב-Ebay חיפוש מוצרים של ברוזה ב-Amazon (לשניהם יש עמודי המשך)

למעלה