מצאתי מתכון מצוין לבורקס שמשלב חומוס ומנגולד

יוספה 51

New member
מצאתי מתכון מצוין לבורקס שמשלב חומוס ומנגולד

הבעיה- הבן שלי לא אוהב לא מנגולד וגם לא תרד. איזה רעיונות אחרים יכולים למלא את הבורקס?
 

Ofericko

New member
כמה רעיונות לא עליים:

פירה בטטות גס עם בצל מטוגן.
פירה תירס גס עם בצל מטוגן.
פטריות קצוצות עם בצל מטוגן.
בצל מטוגן...?
 

littlegem

New member
use the same stuff they use for samosa

|הקוד|
you can use coriander
& mint. chop them finely he wouldn't know.
 

יוספה 51

New member
כשאכלנו דברי חלב, הילד הזה שימש בתור

בקר המזון, שהיה מודיע מתי אוכל בדרך להתקלקל... כך שאין סיכוי שהוא לא יידע, יש לו טעמים ברורים מאד.
 
שבבי סויה

עם פטריות ובצל מטוגן...


תערובת פטריות צרובות על מחבת עם טופו מגורר וקצת שמנת אלפרו

כרובית מתובלת עם מעט שמן זית

קוביות תפוחי אדמה עם בצל מוזהב ואפונה ירוקה בתיבול קארי מדרס עם או בלי כוסברה

קוביות קטנות של חצילים מעורבבות במחבת עם שמן זית, תבלינים והרבה שום כתוש בסוף בזקי שמרי בירה

ממרח טופו ועשבי תיבול עם עגבניות מיובשות ברצועות דקות

רסק אגוזים עם עגבניות מרוסקות, פפריקה, כמון, פטרוזיליה קצוצה קטנקטן

פירה ערמונים ושמנת אלפרו עם אגוז מוסקט ופלפל לבן
 

יוספה 51

New member
משבבי סויה אני עוד בטראומה- זה הבונזו הזה,לא?

אבל השאר נשמע מעניין מאד. לדעתי מה שאעשה זה אכין כמות גדולה של בצק ואמלא כל מיני דברים. כמה נחמד. רק שזה בטח משמין מאד. בתנור, אבל יש שמן זית בבצק.
 

Ofericko

New member
הבוזנו זה החתיכות הגדולות. השבבים קטנים

הרבה יותר ומתאימים לקציצות ומילויים.
 

RSPA

New member
בטח התכוונת ל "די זעלבע דרעק"...


והביטוי כולו : "די זעלבע דרעק מיט אנאנדערע דעקאראציע".
 

RSPA

New member
רציני ?


[[ למען הסר ספק:
"אותו זבל/חרא בעיצוב/דקורציה אחר/ת"
או יותר פשוט (סטייל גידי...)
"אותה הגברת בשינוי אדרת". ]]

 
ממש לא

אצלנו לא מתקרבים לבונזו ואילו את השבבים כשהם מטופלים כראוי אוכלים בשמחה
הם מזכירים בשר טחון במרקם ומקבלים את התיבול בשמחה, כשמוסיפים אותם לתועפות בצל מוזהב והרבה פטריות חתוכות לרצועות דקות זה ממש מקבל מרקם בשר טחון, או אז כמון, כורכום, מעט קינמון, מעט רטב סויה, פלפל שחור גרוס, מלח לפי הצורך לטיפ טיפה סילן נותנים לך מילוי בשרני בארומה ובטקסטורה ובתוך בצק זה נפלא
 

Ofericko

New member
טעמתי פעם אחת מילוי של פלפלים שהיה מורכב

מהשבבים האלו יחד עם טחון מן הצומח חצי חצי. נראה לי שזה שילוב מנצח מבחינתי.
 
למעלה