מצאתי מתנה

Slalum

New member
למה קמצנות??

מי אמר שהוא ילך לקנות לה בשוק הכרמל ולא ב"דיזל" לדוג' שכל ג'ינס שם עולה 400 ש"ח? וחוץ מזה, לדעתי האישית, לא צריך להסתכל ממש על המחיר. אם המתנה יפה, מה זה משנה כמה זה עלה???

קווטר

New member
כן יש בעיה רצינית שם עם הסביבה

זה סביבה מאוד רכלנית וביקורתית, ובגלל זה יש שם הרבה ריבים גם ואני לא רוצה להכנס לזה, כי אני מנסה להשאר "קול" עם כולם ובפעם קודמת שקניתי מתנה שם ליומולדת אז שמעתי ככה כמה רכילויות על מה שקניתי ולא בא לי גם הפעם. במיוחד שהפעם מדובר במתנה למישהי מסויימת!

Vdrums

New member
משועשעת היא בחורה

שהכסף עושה לה את זה. אצלה דברי כנראה נמדדים במצב הארנק של הגבר. שיבושם לה (תרתי משמע)

היי היי היי

עד שאני מוציאה 600 ש"ח [והפעם בלי רגשות אשמה מיותרים :]] על דיזל דנדש, את מפחיתה מערכו ב-200 ש"ח??????

קווטר!!!!!!!

מה אכפת לך מה כולם אומרים??!?!? אתה שלם עם המתנה שקנית לה???? מה שהכי חשוב שהיא תדע להעריך את זה, ולא חשוב אם זה עלה 10 שקלים או 1000 רואים שאתה מעריך ומתחשב... מזל טוב לחברה!

קווטר

New member
מצאתי מתנה

מצאתי מתנה לבחורה שאני אוהב! חשבתי לקנות לה ג'ינס יפה (היא אוהבת בגדים כנראה), מה אתם חושבים זה מכובד מספיק? היא פשוט קנתה לי בושם יקר ואני לא רוצה לצאת חרא, אני פשוט מחפש מתנה לא מפוצצת ולא מעפנה משהו שיגרתי באמצע כזה

קווטר

New member
הלוואי והיא היתה חברה שלי!!!

בגלל זה אני קצת יותר משקיע בה, בנתיים אנחנו רק עובדים יחד (למרות שכמה פעמים חשבו שאנחנו זוג) ואני מנסה להתקרב אליה.

קווטר

New member
אני קמצן?

אם הית מכירה אותי הית יודעת שדווקא על הבחורה הזאת (שאנחנו בקושי ידידים אבל אני מאוהב בה) אני ממש לא קמצן! האמת נכנסתי לחנות של דיזל&קרוקר, בהתחלה הלכתי על הדיזל אבל המוכר אמר שהקולקציה החדשה עולה 600 ש"ח וזה אכן יקר (מבחינתי היתי קונה גם אם זה היה 700) ואם הבחורה תדע כמה הוצאתי על זה היא תהרוג אותי במילא ואני מתפלל שהיא לא תחליף כדי שהיא לא תדע מה המחיר. חוץ מזה ג'ינס עולה היום בסביבות 400 ש"ח שזה מחיר זהה לבושם! אז מה הבעיה? וחוץ מזה היא קנתה לי כבר בושם ליומולדת ואני לא רוצה לקנות לה בושם כי זה יראה כאילו אני מחזיר לה "טובה". קיצר קניתי קרוקר בסוף מהקולקציה האחרונה (משהו ממש יפה שנדלקתי עליו בשבילה) ועלה לי 400 ש"ח, אומנם זול אבל אני רוצה להשאר בחיים אחריי שהיא תשמע כמה זה עלה.

Vdrums

New member
בן אדם, כל הכבוד, יפה מאוד,

למה אתה צריך להצטדק? גם אם זה היה עולה 100 שקלים? נו אז?

Slalum

New member
אני משערת

שזו לא הייתה תגובה בשבילי, שהצדקתי אותך, אלא לבחורה המשועשעת, נכון?

משהו לא ברור

600 זה יקר מבחינתי הייתי קונה ב700. מה ההיגיון חביבי? דלוקה על לי ריאן

משהו לא ברור

600 זה יקר מבחינתי הייתי קונה ב700. מה ההיגיון חביבי? דלוקה על לי ריאן

קווטר

New member
600 יקר בשבילה, בשבילי לא

התגובה היתה למשועשעת כן, ו600 שקל זה יקר בשבילה ואני יודע שגם על 400 אני אקבל בראש אבל אני שלם עם עצמי שזה מה שרציתי והיא תעשה את הג'ינס עוד יותר יפה ממה שהוא, אם היתי יודע שאין לי בעיה איתה ועם הסביבה אז היתי קונה גם ב 700 (פשוט לכולם שם יש ביקורות ומה להגיד כל הזמן אז אני מנסה להמנע ואני מתכוון להגיד לה שלא תספר לאף אחד שקניתי לה ג'ינס כזה)

siv30

New member
היום ב 400 שח אני קונה מלתחה שלמה

כולל תחתונים וחזיה... אולי תזמין אותה ליציאה במקום להשקיע אלפי שקלי בג'ינסים? משהו מיוחד, כמו ארוחת ערב בעזריאלי, טיסה בשמי הארץ...

sweetdreams

New member
אני חושבת שזו מתנה מצויינת

בכלל השיקול כאן צריך להיות משהו שהיא תאהב ולא משהו שיהיה כמה שיותר יקר. חוץ מזה שג'ינס הוא לא דבר זול בכלל, אז אני לא מבינה איך נכנס לכאן העיניין של הקמצנות. חוץ מזה, שהיתרון כאן הוא באמת שאם בכל זאת הוא לא ימצא חן בעיניה היא תוכל להחליף אותו לכל ג'ינס או בגד אחר שתרצה. זה כבר מזמן הפך לעיניין מקובל להוסיף שובר החלפה עם מתנות מהסוג הזה, וזה מאוד הגיוני כי הרעיון פה הוא מתנה שהבחורה תאהב ושתפיק ממנה תועלת. בקיצור, מה שאני מנסה להגיד - תלך על זה!

siv30

New member
ילדים מה קורה לכם, 600 ש"ח מאכילים

משפחה שלמה בשבוע ויש גם כאלה שהיו אוכלות יפה ב- 400 שח. להפך נראה לי שקצת נסחפת במחיר שהשקעת, גם ורד יכול לעשות את העבודה בצורה מפסיק טובה, לא חייבים לקנות לה לא בושם ולא ג'ינס שעולה מאות שקלים. במצב הכלכלי של היום צריך קצת אחריות ואם 400 שח נראה לך קצת זול, אז קטונתי.

קווטר

New member
זה לא הכסף, זה האהבה שאין לה מחיר

אני פשוט מאוהב בה עד טרוף ואין לי היכולת לספר לה את זה, לכן אני מספק את עצמי בלקנות לה משהו טוב שאני יהיה מרוצה ממנו (ואני מקווה שגם היא). אל תשכחי שהיא גם קנתה לי משהו מעולה, גם ככה קניתי את הג'ינס בלי שאף אחד ידע, אז המחיר זה הדבר האחרון שמפריע לי פה.

siv30

New member
זה נראה כאילו הכל סובב סביב כסף

אהבה לא קונים
תלמד. או שיש את זה או שלא. לא משנה כמה כסף תוציא עליה, אתה יכול לקנות לה מתנות במליונים, זה לא יעזור. אז תחסוך, ואת האהבה המטורפת תביע בדרכים יצירתיות שגם היא תתאהב בך. בהצלחה.

למעלה