מצאתי סוף סוף

silvermarlin3

New member
מצאתי סוף סוף

לפני חצי שנה בערך התווכחתי עם אנשים שלד זפלין מבצעים את השיר amrican women מי שרוצה שאני ישלח לו את השיר אחרי שמצאתי סוף סוף icq:232033535

ThePiper

New member
../images/Emo12.gif ../images/Emo4.gif

אתה בטוח שאתה לא על סמים או משהו? כי בפעם האחרונה שבדקתי בתנ"ך הם לא ביצעו את זה... אבל אם יש לך הקלטה נדירה אני מוכנה לשמוע

silvermarlin3

New member
טוב...

יכול להיות שאני על פטריות הזייה
נו אני רציני מי שרוצה את השיר שיפנה באי סיקיו

weird dust

New member
הוא דורש רישום חינמי

והוא אתר טוב מאוד אבל לא ההיתי קורא לזה התנ"ך ני בכלל לא אוהב לתת לכוכבי הרוק שמות של רבנים וזה לא בגלל שאני מאמין זה מזה שהם לא צריכים את זה הם מספיק גדולים גם בלי זה ובלי הכינויים הללו מעולם היהדות

ThePiper

New member
התנ"ך של המוזיקה...

מרוצים? לא ידוע לי על אתר מוזיקה כ"כ מקיף, אפשר למצוא בו כמעט כל דבר שנעשה אי פעם והוא מהימן ביותר.

Rusty Cage

New member
ה3 מילים האחרונות מציקות לי...

זה האתר האחרון שאפשר להגיד עליו שהוא מהימן.

P o M i K i

New member
אם אתה מדבר על הגירסה שמסתובבת ברשת

בשם Led Zeppelin-Amrican Women שאפשר למצוא אותה בכל התוכנות שיתוף קבצים הקיימות בערך, אז צר לי לעכזב אותך כי אם תעשה חיפוש על השיר בשם The Guess Who - American Woman זה ימצא לך בדיוק אותה גירסה. גם אני הייתי בטוח שהשיר הזה שלהם פעם. גם הקול של הסולן שלהם מאוד מזכיר את הקול של פלאנט והסיגנון שלהם מאוד מזכיר את של זפלין. השיר הזה באיחוד מזכיר לי את Bring It On Home במבנה שלו, מתחיל מאוד בלוזי, הרבה מפוחיות. ואז פתאום רוק כבר אם ריפים חזקים כאלו...

למעלה