מצאתי סים!

ashomer

New member
מצאתי סים!

נדפק לאבא שלי איזה משהו באוטו... אז לקחו אותו לתיקון (אותו חברה) ובמקום זה הביאו לו אחד חילופי (לא חדש - היה פעם של איזה מישהו - מוצע למכירה) ... חיטטתי בו קצת ומצאתי... כרטיס סים!!! התקשרתי לאותו אחד שהשתמש במכונית הזו קודם ושאלתי אותו אם יש לו מושג מאיפה זה הגיע והא אמר שלא... החרמתי אותו!!! עד להודעה חדשה. תמונה מצורפת - מה יש לכם להגיד עליו?? הכנסתי אותו ל5110 שלי והוא לא מצא שום רשת.. אבל הצלחתי לשמור עליו טלפונים... מה אתם אומרים? יש מה לעשות איתו?

geostant

New member
לאבא שלי יש בדיוק כזה...

הוא קנה אותו ביוון אצל ספק מקומי... כי ככה יותר זול לבצע שיחות מקומיות... כנראה שזה באמת סים של משהוא שקנה אותו בחו"ל אצל חברה מעפנה שאפילו לא טרחה להדפיס או להדביק את הלוגו שלהם... חחח

LordNor

New member
מעניין מאוד...

זה בטח סים נסיוני של אחת החברות.. או סים של אחת החברות מחו"ל.. אפשר לברר..

Nokia Fan

New member
ת´אמת...

זה ממש מוזר שאין עליו שום ציור... הוא בטוח שייך לאיזו רשת, כי יש עליו מספר סידורי... תבדוק - אולי בחו"ל יש מפעיל שנותן כריטסים כאלו. ירון

PingPong18

New member
אולי של אמיגו...כי

אין את הלוגו של החברה על הכרטיס... שניה אני אבדוק... אממממממ, לא... המספר זיהוי נמצא מקדימה ולא מאחורה כמו כאן...

כמה השארות

אז אני ראיתי סים נסיוני של סלקום, והוא גם כזה לבן... בכל אופן לפני שקופצים למסקנות, ה5110 נותן לך להשתמש בכרטיס הזה? אם זה היה מחו"ל, הוא היה מוצא כבר לבד את הרשת. אולי נבקש טובה מאריאלה שתבדוק את ה IMSI אם זה שייך לסלקום.
רי.

rroo

New member
אז

אורי אני כמעט חושב שאתה צודק כי גם אני ראיתי סים ניסיוני שהוא בדיוק ככה....

geostant

New member
אה טוב...

יאללה להתחיל ליבא מטאיוון SIMS
אבל אז תחוייב על שיחה בנלאומית לא ? כי אתה בעצם מחוץ לגרמניה.

AndreyS

New member
עוד כמה פרטים.

הסים הזה שכב בתוך האוטו הזה לפחות שנה. כשאני מכניס אותו ל5110 המכשיר עולה למצב נורמלי (כלומר אפשר להיכנס לתפריט וכו´). הוא מראה "אין קליטה". בתפריט הגדרות > הגדרות טלפון > בחירת רשת > ידנית הוא מוצא רק את רשת אורנג´ וכשאני מנסה לבחור אותה אני מקבל הודעה של "Not Allowed" - אין גישה (הממשק של המכשיר שלי באנגלית כי הפונטים בעיברית מכוערים...) Andrey
homer

הלו! זה סים של המעבדה!!!!!!!!!!

זה סים של אורנג´ והוא נועד לשימוש במעבדות בלבד! איך לך מה לעשות איתו. תעשה מצווה,גש לאחת מנקודות השירות בקש לדבר עם האחראי של המעבדה ופשוט תמסור לו את זה ביד. תודה על שיתוף הפעולה.

AndreyS

New member
שוקו...

יש כאן בעיה! כרגע תפסתי סוף סוף את אותו אחד שבמקור הביא את הסים הזה לאוטו... והוא טוען שהוא מצא אותו בתוך סל למוצרי אלקטרוניקה משומשים בבניין המרכזי של מוטורולה תקשורת (קרמניצקי 3 - ת"א). היו שם עוד לפחות 20 כאלה - כולם לבנים... (אגב התעניינתי - את תכולת הסלים האלה מוכרים לכל המעוניין ואת מה שאי אפשר למכור בין אם הוא חסר תועלת ובין אם הוא עלול לפגוע בחברה שולחים לחזור...). Andrey
homer

אל תדאג-אין שום בעיה

מדובר סה"כ בסים פשוט שבאמצעותו בודקים מכשירים מול צב"דים. אין לי מושג איך הגיעו אותם סימים לסלים האלה אבל מה שבטוח-אין מה לעשות איתם לשימוש פרטי.

1אריאלה

New member
על סמך מה

על סמך מה אתה קובע שזה סים המשמש לבדיקות? סתם מסקרנות

ממממ...

כנראה שאת לא מכירה אותי מספיק
אני עובד בתור טכנאי במעבדות השירות של אורנג´ ותאמיני לי שכבר נמאס לי לראות את הסים המשעמם הזה כל פעם מחדש...

AndreyS

New member
אבל שוקולד!

זה לא חייב להיות שלכם... אתה ידע גם לסלקום יש מעבדות... גם לאמיגו יש מעבדות. ומוטורולה להזכירך מייצרת את המכשירים של אמיגו... וקרמניצקי 3 זו בדיוק המוטורולה הזו...

למעלה