מצאתי סרטון על ילדים שרואים רוחות

מצאתי סרטון על ילדים שרואים רוחות

הם די מפחדים מזה ולפעמים הרוחות מבקשים מהם עזרה אבל הם כולה ילדים והם פשוט מסתובבים בעולם מפוחדים אני לא חושבת שזו ברכה אלא קללה ועדיף לחסום לילדים כאילו את היכולת לראות דברים על טבעיים .
https://m.youtube.com/watch?v=-z7Jmr28LOw

בעיקרון הרוחות מתעלקות על הילדים האילו

מפריעות להם מפחידות אותם והם סתם סובלים ומפספסים את הילדות

רותי 11

New member
הן לא בהכרח מפחידות אותם לרוב בכל אופן

אבל הרבה מאוד ילדים אכן רואים

אם צפית בסרטון שלקוח מתוך סדרה בנושא

ראית שהיתה שם ילדה אמפתית שהרגישה את הרגשות מהרוחות וסבלה והיתה אחת שהרוחות רצו שתעזור להן והיא כולה בת איזה 8 או 9. נניח אישה שצעקה לה באוזן עזרי לי זה מאוד מפחיד לילדה קטנה

רותי 11

New member
נכון מפחיד כי גם אין להם

תמיכה של אדם מבוגר שיכול לכוון אותם
ובגלל זה הרבה ילדים סוגרים את הראיה
הזאת

alice1803

New member
רגע, לא הבנתי ולא צפיתי בסרטון, אבל זה דומה לי קצת

מכיוון שגם אני הייתי ילדה שרואה דברים ולרוב יותר פועלת מתוך תחושה חזקה בבטן שמכוונת אותי, כמו רדאר שמופנים להגנה על עצמי בלבד, והם נורא חזקים ושלטו בי בילדות, וגם השמיעה כמו שכתבת, אימאל'ה לרגע הפחדת אותי, כי הבנתי פתאום שממש מהגן שמעתי לחישות באוזן, וכל מיני אזהרות, וגם תמונות בראש שבאות ונעלמות. אבל לא ממש ניסיתי להבין מאיפה זה בא, כי הייתי קטנה, אז זרמתי עם התחושה שכולם אולי ככה. עד שהתבגרתי, וניסיתי כמה שיותר להדחיק את זה, כי זה הפך אותי לנורא רגישה לסביבה, לבהלה, לרגשות שליליים של אנשים אחרים, הייתי חשופה ומושפעת מהכל.
&nbsp
גדלתי כמו ילדה קטנה עם מחשבות כבדות על העולם, כאילו עצב של מישהו אחר תמיד נכנס בי, כמו רוח, ולצערי עד עכשיו זה קורה, ופוגע בי די הרבה, ולפעמים אני מרגישה ממש חשופה מול כולם, ללא הגנות, ואני שומעת יותר מידי, ואת הכל, ובנוסף גם מנחשת דברים לפני שהם קורים לי או לאחרים, וזה מבאס את התחת, זה מה שאני יכולה לומר.

למעלה