מצאתי עבודה

שישוילי

New member
מצאתי עבודה

לחברי הפורום היקרים בהמשך למודעה שפירסמתי בפורום זה לפני כחצי שנה ובמסגרתה התעניינתי בעבודה בתחום שלי(טבחות) בפנימיה הנני שמח להודעכם כי מצאתי עבודה כטבח בפנימיית יוהנה ז'בוטנסקי ואני גם מתכנן לפתח סדנאות אפייה ובישול לתלמידי הפנימיה. כמוכן עליי לציין שבימים טרופים אלה הפנימייה ארחה תושבים מקריית שמונה ועשינו להם ארוחות כיד המלך ופינקנו אותם והעיקר שעשינו להם טוב על הלב.

איזה יופי!!

איזה יופי! אין על טבחים עם נשמה. גם באוכל רואים את זה! אם באמת יסתדר לך לערוך סדנאות בישול- זה יכול להיות אדיר. הילדים ממש יהנו מזה!!! בהצלחות!

אייל היקר.

כמי שסיימה שנת התנדבות ביוהנה ז'בוטינסקי, אומר לך שזהו מקום נפלא! אנשים טובים!!!! בתיה העובדת שאיתך במטבח אולי מוזרה אבל הבחורה הכי נפלאה על פני האדמה הזו. שמואל קטש או לפי מילותינו "קטיושקה" הוא בן אדם קשה אך אם תתייחס אליו יפה הוא ייתן לך יחס שרק יקנאו בך עליו. בכיתה ח' אצליכם בפנימיה ישנה קבוצה שמאוד מאוד מאוד אוהבת להתנדב ולעזור, הם השתתפו שנה שעברה ב"לתת", רעיון לי אליך לבשל איתם בימי שישי ולתת לקבוצות נזקקים בסביבות באר יעקב. אפשר דרך נעמה מהמח"מ להשיג מספרים של אנשים כאילו, כתובות, ולהניח להם ארוחה חמה ליד הדלת. כיתות ח'- שנה שעברה היו ז. נסטיה אלכס לינה אניה הן המובילות בתחום. שאר הבנות מקסימות וןיעזרו גם. זוהי הצעה נראה אותך עכשיו עושה משו בנידון=) מאחלת לך את כל ההצלחה במקום הנפלא הזה. בנסוף- החיילות והשינשינים נזקקים לאוכל בפנימיה הזו, תעריך אותם ותן להם מה שהם רוצים. עצה ממני, אם אתה לא רוצה שיציקו לך אין ספור ויהיו מורעבים. שנה שעברה הורעבתי, אם לא בתיה שהזליגה לנו אוכל וקטש שמידי פעם נתן לי איזה חלבה בשעת רעב הייתי מתה. תודה ויום טוב.=) בבקשה שהצ'יפס צ'יפס עם שמן ולא שמן עם צ'יפס! טחחח...יש הרבה תלונות על אוכל בפנימיה, אולי אתה תהיה הגואל... בהצלחה.

למעלה