מצאתי עוד כזה

מצאתי עוד כזה

מאיזה גזע אתה בעולם הדיסק? התוצאות שלי: 1. ערפד ! :) (שרשום שזה אובססיבי ומטורף לגבי כוח (לא פיזי)) 2. אלף :) (אכזרי, מגושע לכוח וסדיסטי) 3. איש זאב (לא רע כל כך (מה?~!) 4. התגלמות אנתרופומורפי ????? מה זה? רשום שזה כמו מוות ופית השינים אז אני קצת מרוצה 5. זומבי 6. מכשפה אני אוהב את המבחן הזה!! חחח כמעט שכחתי לשים את הכתובת http://selectsmart.com/FREE/select.php?client=DiscworldRace עוד סוג של איזה דמות אתה: http://selectsmart.com/FREE/select.php?client=imaginari (לא שמתי תוצאות כי אני לא מכיר אף אחד ממה שיצא לי (חוץ מסתמפרוח -3) עוד אחד, רק שהשאלות ברורות מידי http://selectsmart.com/FREE/select.php?client=worldofwebcrap אני מקווה שחידשתי משהו, לא ראיתי את המבחנים האלה קודם בפורום, אני מקווה שאני לא חוזר על דברים. הראשון הוא היחיד שטוב לדעתי עכשיו אני מועיל לפורום?

פנחסון

New member
יצא לי:

1. התגלמות אנטרפומורפית. (מוזר) 2. גמד. (קמצן אך טוב לב) 3. בן אנוש. (נורמלי) 4. טרול. (סתום אבל מפזר הפגנות) 5. מכשפה. (בן אנוש, רק מיוחד)

The Mad Hatter

New member
נחמד..:)

הראשון Anthropomorphic personification, שזה אומר שאני מוזרה, אח"כ אלף, שזה אומר שאני חולת-כח סדיסטית ואח"כ מכשפה, שזה אומר שאני חטטנית. והכי פחות-human שזה אומר שאני לא נורמלית. וזה טוב. אני חושבת. במבחן השני (איזו דמות אתה) יצאתי סוזאן
, אגנס |מאוהב-אבל-פחות (כי אין כמו סוזאן)| והגזבר. :) והכי פחות-וורביס. חבל, דווקא חיבבתי את הבחור. ובשלישי-מקום ראשון סוזאן
, מקום שני גראני, יקירתי
ובשלישי-נאני אוג (איך היא הגיעה לשם?) (ובמקום הרביעי-an auditor. סתם ציינתי כי חשבתי שזה משעשע). והכי פחות-גזר. וטוב שכך.

ויימס

New member
אתה מועיל! אתה מועיל עד מאוד!

אני משתגעת מהבחנים האלו. כל פעם אני יוצאת מישהו אחר שבכלל לא דומה למישהו הקודם. אני סובלת מפיצול אישיות. גם אני! טוב, גזע: 1. אנטרומורפיק פרסוניפיקיישן 2. מכשפה 3. גמד דמות 1: 1. אגנס 2. הגזבר 3. פונדר סטיבונס דמות 2: 1. אודיטור 2. נני 3. גראני

איזה כיף אני מועיל

חשבתי שהתפקיד שלי בפורום מסתכם בלדאוג לספולרים כדי שאני אבין מה אני קורה...

Athaclena

New member
אני בן אדם

כמה משעמם.... אח"כ טרול, מקום שלישי מכשפה. אני מניחה שזה בגלל שכתבתי שאני חיה.

ויימס

New member
גם אני כתבתי שאני חיה, אז מה?

זה לא תירוץ! הודי באשמה- את יותר מדי נורמלית!

Athaclena

New member
אוי לא, אני נורמלית!...

אמרו לי באמת שאני נורמלית, ונורא התבעסתי. מה נורמלית? אני מעניינת, מוזרה, משוגעת... רק לא נורמלית! מה שיותר מפחיד זה שיצאתי יותר נורמלית מליאת, והיא אמורה להיות השפויה פה... אני אוהבת חייזרים, עושה שטויות עם חרוזים, ממלאת ריבועים קטנים בנייר משובץ, קוראת המון וכמעט רק מד"ב ופנטזיה. איך אפשר להגדיר אותי כנורמלית? נעלבתי.

The Mad Hatter

New member
את לא נורמלית!

וגם אם כן, אנחנו מקבלים אותך כמו שאת. :) וזה שאני שפויה לא אומר שאני לא מוזרה.

doomsayer

היית מתה להיות לא נורמלית: 1. המון אבל המון אנשים אוהבים חייזרים (הלו? תיקים באפילה כאילו!?) 2. שטויות עם חרוזים זה שטוזים, נראה לי שזה אפילו רשום כפטנט אז את בטח לא ראשונה בתחום. 3. "ממלאת ריבועים קטנים בנייר משובץ", מי לא?! 4. "קוראת המון וכמעט רק מד"ב ופנטזיה" שמת לב שאת בפורום טרי פראטצט? ושיש עוד הרבה כאלה בעולם, שלאנדבר על ספרים אחרים. --- או --- שזה בסך הכל "בחן את עצמך" כזה שאמר שאני ערפד כי אני אוהב חושך וקור על פני אור וחום ואני בכלל מעדיף אוכל צמחוני על בשר (הממ ערפד צמחוני
)ואחרי שזיבלתי לך בשכל על נורמאליות ועל הישר בדרך המפותלת וכו' עזבי את מה שאמרתי ו"הוא" אמר ותהיה מי שאת (awwwww)(לא ברצינות) נ.ב. מה שגורם לך להיות מוזרה (כן אני חושב שאת מוזרה) זה דברים אחרים...שלא כולם אפשר להסביר. נ.נ.ב. מי אמר שבן אדם זה נורמאלי?

Athaclena

New member
לא! אני מוחה!!!

לא נורמלית ולא בטיח. ואולי כולם ממלאים ריבועים וכו', אבל משהו כזה עשיתם? זה לקח שבוע, בשעות העבודה בלבד ובעבודה עם עוד מישהי. וזה דף ממחברת בגודל A4 בערך.

bokonon

New member
אני הייתי עושה כאלה

אבל רק עם צבע אחד אבל אף פעם לא אמרתי שאני נורמלי

The Mad Hatter

New member
וואה!

לזה קוראים חוסר-חיים/שעמום/תסכול קיומי (מחק את המיותר). אבל זה יפה..! *_*

נכנעתי!!!

זה הדבר הכי מושקע הכי מוזר והכי לא נורמלי שאי פעם ראיתי, את יותר משועממת מלא נורמלית!
רק עם עינים ופה פי מילון יותר גדולים

limilu

New member
שולת!

מורה לתרבות: ומה עושה השלטון? לימור: שו-לת!

Rincewind

New member
ישששש מבחנים כיפיים!

איזה גזע אני: 1. Anthropomorphic personification - יש! בהחלט מתאים לי...
2. מכשפה 3. זומבי איזה דמות 1: 1. לאונרד דה קוורים 2. מוות 3. וטינארי לא שיש קשר קלוש בין הראשון לבין השניים שאחריו, אבל תמיד חשתי סוג של הזדהות עם לאונרד
איזה דמות 2: 1. מגרט 2. מוות העכברושים 3. אגנס ניט משום מה יש לי תחושה שגם מגרט היתה יכולה להיות צופה אדוקה של כוכב נולד 2 ומעריצה נלהבת של שר, ככה שהתוצאה די משקפת...

Rincewind

New member
דרך אגב, לשדיפשאזקך, ברוך השב

כבר שבועיים לא כתבת הודעה, התחלנו לדאוג (ואתה יכול לראות באחת ההודעות שכתבתי בשבוע שעבר
)... יש מצב להבין את הכינוי שלך?!

למעלה