מצאתי עוד נקניקיות..

רוב הזמן נח

Well-known member
אחרי הניסיון הקודם אני לא בטוח שבמחיר של מעל 50 שקל שווה להמר שהפעם זה יהיה טוב.

שיתנו טעימות בחינם כשיוצא מוצר חדש.
מה גם שהמון מוצרים כאלה מופיעים זמן מה ואז נעלמים.

בגלל זה התחלתי לעלות צילומים שלהם. חבל שלא עשיתי את זה עם כל מיני מוצרים שהיו פעם ואז נעלמו.

talnop

Member
אומנם לא נקניקיות , אבל ראיתי שזאת כבר הודעה שניה על ג'אנק פוד :)..... טעים.....,

לי היה ניסיון די מוצלח עם המבורגר של אל גאוצו 180 גר. 2 יחידות של 2 ב30 שקל ביוחננוף.
1701273016249.png

רוב הזמן נח

Well-known member
אומנם לא נקניקיות , אבל ראיתי שזאת כבר הודעה שניה על ג'אנק פוד :)..... טעים.....,

לי היה ניסיון די מוצלח עם המבורגר של אל גאוצו 180 גר. 2 יחידות של 2 ב30 שקל ביוחננוף.
צפה בקובץ המצורף 95163
לא רשמתי על זה, כי זה מהטובים. אבל בתנאי שזה טרי. המוצר הזה, נדמה לי שהוא המוצר המעובד הכי פחות מעובד שקיים בעולם. זה למעשה ממש כמו בשר טחון שהוסיפו לו שומן ואולי קצת תיבול. וזה לא נשמר טרי הרבה זמן למרות שזה מוצר קפוא. זאת אומרת שאפילו אפשר לראות למי שעוקב וקונה את זה מהמקפיאים בסופר, שזה מוצר שמחליף צבע. זה אפילו יכול להגיע למצב שזה בצבע אפור.

זה מוצר שמגיע ארוז בווקום, שלדעתי לא ממש ווקום איכותי.

הצבע הנורמלי והטוב זה בערך כמו בתמונה. אבל בפועל הרבה פעמים הצבע שונה בגלל קלקול כלשהו שהמוצר עובר.

מה שאני עושה איתו בדרך כלל זה מפשיר ואז משטח את הקציצה כמו שמשטחים בצק עד שהוא פרוס ממש דק. ואז כמה דקות בתנור וזה מוכן.
זה לדעתי הרבה יותר טעים לאכול את זה ככה, מקציצה שמנה.

נערך לאחרונה ב:

talnop

Member
מסכים איתך לגבי הואקום, הוא אפילו נשבר לחצי כשמפרידים את הקציצות.
מה זה הקבב? יש להם "מיני בורגרים". מתכוון לזה?
לא שמתי לב לצבע הבשר, תודה, אשים לב מעכשיו :) ואני שם אותו בנינג'ה גריל 10 דקות ויוצא מצויין.
לי הבורגר מתובל בצורה מעולה, וכן, הוא ממש לא מעובד. אתה שם לב שהוא די שומר על הגודל שלו ולא מתאדה לך בצלייה.

רוב הזמן נח

Well-known member
לא שמתי לב לצבע הבשר, תודה, אשים לב מעכשיו :) ואני שם אותו בנינג'ה גריל 10 דקות ויוצא מצויין.
לי הבורגר מתובל בצורה מעולה, וכן, הוא ממש לא מעובד. אתה שם לב שהוא די שומר על הגודל שלו ולא מתאדה לך בצלייה.
יש להם קבבים וקציצות. שניהם גרועים כי הם לא יודעים לתבל נכון. רוב המוצרים הקפואים האלה לא מתובלים נכון.

המוצר היחיד שטוב אצלם (בתנאי שהוא לא קיבל קלקול כלשהו) זה ההמבורגר, כי זה מוצר שהוא בקושי מתובל וטעים רק בגלל הבשר והשומן שהוא מכיל.

רוב הזמן נח

Well-known member
יש להם קבבים וקציצות. שניהם גרועים כי הם לא יודעים לתבל נכון. רוב המוצרים הקפואים האלה לא מתובלים נכון.

המוצר היחיד שטוב אצלם (בתנאי שהוא לא קיבל קלקול כלשהו) זה ההמבורגר, כי זה מוצר שהוא בקושי מתובל וטעים רק בגלל הבשר והשומן שהוא מכיל.

יש להם כאן עוד מוצרים שבדרך כלל אין בסופרים.

רוב הזמן נח

Well-known member

צפה בקובץ המצורף 95163
לחברה הזאת יש עוד מוצר שהוא קבב. מוצר שהוא יותר מתובל. אבל בו הם פישלו לגמרי והתיבול שלו כמו בקבבים קפואים אחרים, לא מתאים בכלל לקבב.

למעלה