לא רשמתי על זה, כי זה מהטובים. אבל בתנאי שזה טרי. המוצר הזה, נדמה לי שהוא המוצר המעובד הכי פחות מעובד שקיים בעולם. זה למעשה ממש כמו בשר טחון שהוסיפו לו שומן ואולי קצת תיבול. וזה לא נשמר טרי הרבה זמן למרות שזה מוצר קפוא. זאת אומרת שאפילו אפשר לראות למי שעוקב וקונה את זה מהמקפיאים בסופר, שזה מוצר שמחליף צבע. זה אפילו יכול להגיע למצב שזה בצבע אפור.אומנם לא נקניקיות , אבל ראיתי שזאת כבר הודעה שניה על ג'אנק פוד ..... טעים.....,
לי היה ניסיון די מוצלח עם המבורגר של אל גאוצו 180 גר. 2 יחידות של 2 ב30 שקל ביוחננוף.
צפה בקובץ המצורף 95163
מסכים איתך לגבי הואקום, הוא אפילו נשבר לחצי כשמפרידים את הקציצות.למרות
יש להם קבבים וקציצות. שניהם גרועים כי הם לא יודעים לתבל נכון. רוב המוצרים הקפואים האלה לא מתובלים נכון.מסכים איתך לגבי הואקום, הוא אפילו נשבר לחצי כשמפרידים את הקציצות.
מה זה הקבב? יש להם "מיני בורגרים". מתכוון לזה?
לא שמתי לב לצבע הבשר, תודה, אשים לב מעכשיו ואני שם אותו בנינג'ה גריל 10 דקות ויוצא מצויין.
לי הבורגר מתובל בצורה מעולה, וכן, הוא ממש לא מעובד. אתה שם לב שהוא די שומר על הגודל שלו ולא מתאדה לך בצלייה.
יש להם קבבים וקציצות. שניהם גרועים כי הם לא יודעים לתבל נכון. רוב המוצרים הקפואים האלה לא מתובלים נכון.מסכים איתך לגבי הואקום, הוא אפילו נשבר לחצי כשמפרידים את הקציצות.
מה זה הקבב? יש להם "מיני בורגרים". מתכוון לזה?
לא שמתי לב לצבע הבשר, תודה, אשים לב מעכשיו ואני שם אותו בנינג'ה גריל 10 דקות ויוצא מצויין.
לי הבורגר מתובל בצורה מעולה, וכן, הוא ממש לא מעובד. אתה שם לב שהוא די שומר על הגודל שלו ולא מתאדה לך בצלייה.
לחברה הזאת יש עוד מוצר שהוא קבב. מוצר שהוא יותר מתובל. אבל בו הם פישלו לגמרי והתיבול שלו כמו בקבבים קפואים אחרים, לא מתאים בכלל לקבב.אומנם לא נקניקיות , אבל ראיתי שזאת כבר הודעה שניה על ג'אנק פוד ..... טעים.....,
לי היה ניסיון די מוצלח עם המבורגר של אל גאוצו 180 גר. 2 יחידות של 2 ב30 שקל ביוחננוף.
צפה בקובץ המצורף 95163
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.