מצאתי פורום מצויין! שימו לב לפורום הזה. הוא שייך לרשימת הפורומים הכי חשובים בתפוז.
I iceviper New member 19/5/03 #1 מצאתי פורום מצויין! שימו לב לפורום הזה. הוא שייך לרשימת הפורומים הכי חשובים בתפוז.
O orlyt New member 19/5/03 #2 ../images/Emo13.gif אני לא יודעת אם זה היה בכוונה.. אבל הקישור מוביל לפורום הזה עצמו (זכויות אדם) אם התפלקה לך מחמאה, אז תודה אם לא אז אני נורא סקרנית לדעת מה נמצא בין הפורומים הכי חשובים בתפוז
../images/Emo13.gif אני לא יודעת אם זה היה בכוונה.. אבל הקישור מוביל לפורום הזה עצמו (זכויות אדם) אם התפלקה לך מחמאה, אז תודה אם לא אז אני נורא סקרנית לדעת מה נמצא בין הפורומים הכי חשובים בתפוז
I iceviper New member 19/5/03 #3 זה היה מאוד בכוונה ../images/Emo13.gif וחבל שלא ידעתי על הפורום הזה קודם. אבל עכשיו אני פה.
G greywolf New member 19/5/03 #4 אם מותר לומר מזל טוב לאורלי על הפורום למרות שהמנהלת לא אוהבת משהו שיצטייר כחנופה, הרי שיש לפורום מנהלת החיה את הנושא
אם מותר לומר מזל טוב לאורלי על הפורום למרות שהמנהלת לא אוהבת משהו שיצטייר כחנופה, הרי שיש לפורום מנהלת החיה את הנושא
O orlyt New member 19/5/03 #5 תודה ../images/Emo13.gif זה בסדר.. חנופה במידה הנכונה, מתקבלת בברכה. גם לאגו שלי יש צרכים לפעמים ואני חוששת שהקרדיט שאתה נותן לי מוגזם מעט - אבל לא מתלוננת
תודה ../images/Emo13.gif זה בסדר.. חנופה במידה הנכונה, מתקבלת בברכה. גם לאגו שלי יש צרכים לפעמים ואני חוששת שהקרדיט שאתה נותן לי מוגזם מעט - אבל לא מתלוננת