מצאתי פתרון לכל הבעיות שלי בחיים

the black nick

New member
מצאתי פתרון לכל הבעיות שלי בחיים

מוות אחרי המוות אתה כבר לא מרגיש כלום, וכלום לא משנה לך. קצת רקע עליי- אני תלמיד כיתה י"ב ומזה מספר שנים שכמעט אין לי אף חבר בשכבה, אני מסתובב כל הזמן לבד. מתחילת השנה הזו (י"ב) שהיא למעשה השנה האחרונה קלטתי שבזבזתי את השנים הכי יפות של החיים שלי וגם הבנתי שיכולתי להתנהג אחרת ולעשות דברים אחרת ולא עשיתי בגלל הטמטום שלי.... אבל זהו התקופה כבר לא תחזור....נדפקתי! ולכן החלטתי למות. מה שאני קצת מכם זה רק טיפים איך להתאבד בלי שזה יהיה כואב? תודה למי שיענה!

ט ר י ג ר

New member
אז ככה..

תתאפס..אוקי?! אתה רוצה להתאבד?.. תעשה מה שבא לך אני לא חושבת שאף אחד בפורום הזה לא ירצה לעזור לךך לעשות את זה... ואתה יודע משהו?. אם אתה תלך ותתאבד רק שתדע שאתה תהיה בן אדם ר-ע! תחשוב על כל המשפחה שאתה משאיר מאחורייך, זה שאין לך חברים זה אומר שצריך לוותר ולמות? זה מראה על פתטיות. אתה בי''ב? ואתה רוצה למות כי אין לך חברים?! אתה רציני?... חכה לצבא, תפגוש אנשים... תחשוב על ההתנהגות שלך, תנסה לשפר אותה. יש לי חברה מהפורום שגם רצתה להתאבד, בסוף היא לא עשתה את זה והיא הבינה כמה שזה היה חכם.! היא בן אדם חכם שלומד מטעויות! היא למדה מטעות הזאת, והיום? יש לה חבר, חברות, היא אוהבת את מי שהיא כי היא לא צבועה ונגררת. הדבר האחרון שהיא תחשוב עליו זה להתאבד, אתה רוצה לוותר על הכל ולמות? יכול להיות שהסיבה לזה שאתה רוצה צומת לב, אחרי המוות אנשים ידעו מי אתה, אבל לא בצורה טובה. אתה רוצה שהמשפחה שלך תסבול כמו שאתה סובל? זאת אנוכיות לשמה! הגלגל מסתובב, פעם אחת אתה למעלה פעם אחת אתה למטה.. כל הרעיון הוא ללמוד מהטעויות שאתה למטה ולנצל אותן שאתה למעלה. אתה באמת רוצה לוותר על הכל ולמות, שלא תהיה לך את האפשרות להקים משפחה, להכיר אנשים, להנות מהחייים שלך! אתה באמת רוצה?!.. אם זה מה שאתה רוצה לוותר על הכל ולהתנהג בצורה מוטעת... כאן אתה לא תמצא מישהו שיתן לך דרך להתאבד. אתה רוצה התאבדות בלי כאב?.. תחשוב על הכאב של האנשים שאתה משאיר אחרייך. אני אפילו לא אחשוב על כאלה דרכים של התאבדות. כי בפורום הזה צריכים לעזור, והרצון שלך להתאבד זה רצון מוטעה, אתה מבולבל וכואב, זה לא אומר שעווזבים הכל! אני מצטערת אם אתה חושב שלא אכפת לי, אבל שתדע שמאוד אכפת לי. ובגלל זה אני ככה. אם לא היה אכפת לי הייתי הוולכת מחפשת דרכים בגוגל, וכותבת לך. הייתי אומרת "שימות. אז מה? אני לא מכירה את הבן אדם זאת בעיה שלו" אבל אני ירגיש רע שאני עזרתי למישהו לאבד את הזכות לחיים! אתה רוצה לשלול לעצמך את הזכות הזאת? בבקשה! שתדע, שאני ואני בטוחה שכל האנשים בפורום והמשפחה שלך לא היו רוצים את זה. בגלל הבעיה שלך אתה תוכל לגרום לאנשים רבים יותר כאב ממה שאתה מרגיש עכשיו... רוצה את זה? תהנה אני אמרתי את שלי, אני מקווה שתבין את זה ותחשוב בצורה חכמה.

קצת פרופורציות בחיים

קצת פרופורציות בחיים!! יש אנשים חולים שהיו מתים להיות בגוף בריא כמו שלך יש אנשים נכים שהיו כ"כ רוצים ללכת כמו שאתה הולך יש אנשים עניים שהיו כ"כ רוצים לאכול את מה שאתה אוכל... יש אנשים שיש להם כ"כ צרות וכ"כ מקנאים באנשים שאין להם את הצרות האלה.. למה אנשים לא מסתפקים במה שאלוהים נותן להם?? יש כאלה שהיו 'מתים' לקבל את מה שאתה מקבל... (אני מייעצת לך לחקור קצת על החיים של העניים באפריקה,ועל חולים סופניים למינהם .. אולי זה יעורר אותך מהבועה הזאת). אני מקווה שלא ייפול עלייך אסון שיגרום לך להתעורר ולהתחנן לחזור לחיים שלפני האסון. קצת חיוביות!!! גם ככה הזמן עף מהר..

ט ר י ג ר

New member
היא צודקת..

אתה גם יודע טוב מאוד איך לחפש באינטרנט צורות התראבדות..אתה צריך צומי?.. תבקש שיתמכו בך,לא בצורה שאתה עושה את זה עכשיו.

נו מה את סתומה??../images/Emo42.gif

אומרתץ לו איפה הוא יכול לחפש... ברור שהוא לא ציפה שאנשים ממש יאמרו לו פה איך להתאבד, הוא רק היה צריך מישהו לשתף אותו לפרוק את הכל!!

ט ר י ג ר

New member
מה?

אפשר למצוא הכל באינטרנט, חוצמזה מישהו בן 18 יודע טוב מאוד מה קורה בעולם הזה...! אם הוא רוצה שנתמוך ושנקשיב לא בכזאת צורה, שיעשה את זה בצורה רגילה.. לא "יש לכן דרכים להאבד?" אתה דבר ראשון חושב "ממההה?"

אבל תראי../images/Emo42.gif

הוא היה נסער וכתב בדיוק מה שעבר לו בראש ורצה שנזדהה. ובדיוק כתב את זה ככה כדי שתחשבי "מהה??" ותביעי עניין. דה בלאק ניק, אתה מוזמן לפרוק כאן הכל. אנחנו מקשיבים והכל אנונימי
.

ט ר י ג ר

New member
זה נכון אבל...

באותו רגע הוא היה נסער וכאב לו אז כנראה הוא לא חשב על מה שהוא אמר. וזאת מחשבה מוטעת לרצות למות. בגלל זה אנשים הגיבו ככה זה עיצבן אותם. ואין אפילו שאלה, הוא יכול לבוא ולפרוק בכיף אנחנו נעזור לו. אבל הוא צריך להבין שכאן אנחנו לא נתמוך במה שהוא חושב שהוא נכון אם אנחנו לא חושבים שהוא נכון. וה"מההה?" הזה שבאותו רגע גולם אמרו זיעזע אותם עד לעיצבון שמישהו רוצה למות בגלל שאין לו חברים, ועועד זאת שנה אחרונה בבצפר. ואני לא חושבת הרבה אנשים יזדהו עם זה. אנחנו בפורום הזה כי לכולנו יש בעיות כמו לבן אדם נורמלי. אבל אם הוא רוצה שנתמוך בו שלא יבוא בכזאת גישה קלילה "אני רוצה למות, יש לכם דרכים שזה לא יכאב?" כי ברגע זה הוא לא חושב על כל האנשים שהוא משאיר מאחוריו ועל הטעות הנוראית שהוא הולך לעשות, בגלל זה אנשים הגיבו ככה.

אני מבינה על מה את מדברת../images/Emo42.gif

בכל אופן ברור שהוא רוצה תשומת לב ולגרום לבעיה שלא להיראות גדולה. כי מבחינתו היא גדולה ואולי האנשים שהוא דיבר איתם עד עכשיו לא התיחחסו ברצינות, אז הוא הוציא את הבעיה מפרופורציה. ומצטערת שהתנפלתי עלייך.
סולחת לי?

ט ר י ג ר

New member
הוא רצה תשומת לב אבל

לדעתי אנשים התייחסו ברצינות כי זה היה נראה להם כבר מזויף... ובטח שסולחת!

ט ר י ג ר

New member
Tני לא אומרת שאתה מזויף, תיכנס ותבין..

אמרתי שמרוב שהמקרה הזה עושה לך רע עד כדי כך אתה רוצה למות (!!!!!) אנשים זה נראה להם כבר מזויף. תפרוק כאן הכל כמה שאתה רוצה ונעזור (אתה רואה כמה תגובות כבר יש לך) רק שתבין מוות זה לא הפתרון, מוות זאת דרך לברוח. ממילא אתה תמות מתישהוא... למה להקדים את זה? תהנה מהחיים, עכשיו שאתה הולך לצבא. תטוס לאנשהוא...סתם שיהיה לך כיף... העיקר שתנסה לנצל את הזמן הזה לא להרוס אותו!.. מקווה שהמצב ישתפר :] תמיד כאן גם לחפירה הכי גדולה...

may0rw

New member
במקום לברוח מהבעיות שלך ..תתמודד איתן

ובוא נגיד שאתה לא באמת רוצה להתאבד.. זה רק למשוך פה תשומת לב .שיעזרו לך חצאת מהבעיה שלך.. נסה פסיכולוג, עוזר להרבה אנשים שגדלו בלי חיי חברה.

MidNight Flame

New member
הזמן היפה רק מתחיל עכשיו

ולברוח זה לא פתרון לכלום. קח את עצמך בידיים, ותתחיל לפתור בעיה בעיה. התאבדות היא לא פתרון לכלום...

למעלה