מצאתי פתרון!!!

Hide and Seek

New member
מצאתי פתרון!!! ../images/Emo13.gif

מצאתי פתרון לכל מי שטס ורוצה לדעת עם המלון שלו קרוב לסקוור או לחוף ושהחברת נסיעות לא עובדת עליו... אז לקחתי מפה של כל הביתיי מלון בנאפה(של רובן) וסמנתי את הרחובות.. הרחוב הורוד-זה הסקוור הרחוב האדום -זה הרחוב עם כל המסעדות (מקדונלדס ,kfc ,ברגר קינג ,פיצה הט ועוד...) והרחוב הירוק זו טיילת...שאין כל כך מה לעשות בה אבל שיהיה ... עכשיו שימו לב לכל מלון/בית דירות יש מספר ,למשל המספר של המייקס הוטל זה 86 איך יודעים ???? הולכים לטבלה שבצד ימין של התמונה ומחפשים את השם של המלון/בית דירות ואז רואים איזה מספר הוא ואז יודעים איפה לחפש!!! מקווה שעזרתי לכולם.. מי שצריך עוד עזרה אני אשמח לעזור ומי שרוצה יותר מזה תבקשו מסנג'ר...

BenSalem

New member
יפה מאוד אחי = אני מדפיס - תודה רבה

תותח תודה רבה גבר

BenSalem

New member
כן אחי לא בעיה

בא לך לתת טיפים דברים ראשונים שצריך לעשות שמגיעים

kozmo767

New member
הסימוס מג'יק...

אחי המלון נמצא ממש על הסקוור הכי קרוב ממה שאני ראיתי שהייתי שם... ממש צמוד לפרוגס שזה אחד הבארים הכי הכי חזקים שם... אני לא יודע איך הוא בפנים אבל מבחינת מקום הוא אדיררר!!!

kozmo767

New member
סימוס מג'יק

הוא יוצא במפה ב-E4 פחות או יותר כי הוא לא רשום ברשימה הזאת של המלונות והוא לא מוספר שוב כמו שכתבתי קודם הוא ממש בתוך הסקוור בקצה ליד הפרוגס

kozmo767

New member
יש 2 סימוס מג'יק

אחד מהם הוא ממש מלון והוא נמצא על החוף, והשני זה הבית דירות מה שבטח רצו למכור לך בחברת נסיעות והוא נמצא איפה שאמרתי לך, שמע אחי אני גם הייתי בלחץ מהמלון ואם זה יהיה קרוב והמיקום... אל תחשוב על זה סע. בסוף לקחתי דיל של 165 דולר דקה 90 במרקיאה ואללה אחי היה קרוב להכל כל הבתי דירות נמצאים ממש קרוב לסקוור דקה יותר או דקה פחות לא יקרה כלום.

הציעו לי 380 דולר לבית דירות סימוס מג'יק...

עדיף לסגור או לחכות לדקה ה90? אבל הסוכנות אמרו לי שאולי לא יהיו מקומות בדקה ה90... זה נכון או שהם סתם מחרטטים?

kozmo767

New member
באיסתא יש יותר זול נראה לי...

שמע תדבר עם איסתא תחרטט אותם פה שם הם יכולים מכל מחיר שכתוב באתר לתת עוד הנחה... אני אחי הוצאתי מהם דיל דקה 90 ב165 דולר ל2 בחדר שזה הדיל הכי מטורף שאפשר להשיג

orper 69

New member
לייזי למון

קרוב לסקוור ...5 דקות הליכה....=] אחלה מלון....אפילו מיקרוגל וטוסטר יש בחדר...אין דברים כאלה....אחלה בית דירותת=]

okayone

New member
קנה מידה

קודם כל תודה אחי! כמה זה בערך משבצת אחת?

למעלה