מצאתי פתרון

omizu

New member
מצאתי פתרון../images/Emo62.gif../images/Emo70.gif

את lagslo אתרום לחמותי בזמן שהבעל של sholy יעשה להם הופעה וכולם יהיו מאושרים עד עצם היום ההוא

אומיזו ../images/Emo62.gif

יש לי הרושם שלגולאס מסודר כבר. והבעל של שולי נראה לי לא שווה אפילו בשביל הופעות.

הייתי נותנת את עומרי לחמותך...

וסוגרת עניין. אבל סיגלי לא תרשה לי
אין. הכי טוב

המצחיק היה שההיא שפכה לי ../images/Emo5.gif

את המעיים מהכאב על המצב
ולבסוף נופלת עליי עם הפצצה של "קוקסינל"
ה ת ע ל פ ת י
אז בנינו, עומרי לא יהיה כזה ומה שאת רואה זה מה שאת מקבלת . (איזו שמלה תעלה עליו- חוץ מ אוהל סיירים?)

נראה לך שעוד משהו חוץ מיזה ../images/Emo12.gif

יכול לעלות עליו
אפילו החולצה מרגישה
עליו אז שלא לדבר על מכנס. די , היי אמיתית נכון שהוא מתוק? שמעת אותו פעם מדבר? הקול אינו שייך לגוף בכלל, את רואה אחד כזה וישר חושבת "בס" והוא פותח את הפה ויוצא לו קול של כבשה. זה המשעשעשעשעשעשעשע בו ולכן הוא אותי מצחיק.

בולי27

New member
אני עדיין בשוק מהסיפור הזה../images/Emo70.gif

זה אמיתי
גם אלים, גם קוקסינל וגם מקשיב לאמא שלו
לפעמים המציאות עולה על כל דימיון.....

בולי27

New member
זה ממש סיפור ש-../images/Emo14.gif

מה עיניינים סיגלוש מזמן לא גלשנו און ליין... לא התגעגעת אלי????? זהו החלפת אותי?

בטח שהתגעגעתי אלייך ותמיד שאלתי

אבל את בזמן האחרון כבר לא איתנו. אחחחחחחחחחח איפה הימים של און ליין? להחליף אותך? עכשיו התחלת לדבר גם שטויות?

בולי27

New member
האמת, החודש האחרון פשוט

מעך אותי סופית.....
לא מספיקה כלום
שום דבר
קוראת את כל השרשורים המעניינים אחרי שכולם כבר הלכו....
ואין לי למי להגיב... עבודה נערמת לי על השולחן כמו מגדל (אני פשוט אקח הכל ואגרוס כאילו לא ראיתי את זה מימי... נחשי מי אמר את זה!) והמטבח שאני כל כך רוצה לתכנן....לא מצליח לי, אני לא יודעת מה אני רוצה ואין לי כמעט זמן ללכת לחנויות... ביום חמישי הלכתי למטבחי סמל, ישבתי עם המעצב ושיגעתי אותו....בסוף הוא אמר לי "את יודעת מה, אני לא מצליח להיכנס לראש שלך! תני לי כמה ימים לחשוב על זה..." כאילו דהא
מה קורה פה

מה בוער לך המטבח?../images/Emo35.gif

קודם תגמרי את החודש הלחוץ , גם כך חיית עד עתה בבית עם אותו מטבח. תסתכלי בפרוספקטים, תתענייני ואל תתפתי! השוק היום מפוצץ בבונה מטבחים מובטלים. אז תנצלי את המצב לטובתך וקחי החלטה רק כשתהיי בטוחה. בהצלחה! ובמזל הה ועוד דבר הכי חשוב : אל תנסי להיות אופנתית, לא במטבח !!!!!!!!! (מנסיון)

בולי27

New member
זה לא שבוער לי....אבל.....

גם ככה צריך לחכות 3 חודשים עד שההזמנה מוכנה....

למעלה