מצאתי צורך לצרף הודעה של לואיס

alonpazz

New member
מצאתי צורך לצרף הודעה של לואיס

לא דובר לכל הרוחות על קיצוץ בתקציב הביטחון? על הגדלת גיל הפרישה של אנאלפבתיים בעלי תארים מזוייפים במחנות העורפיים הענקיים? לא דובר על קיצוץ בימי המילואים? על קיצוץ בשעות טיסה של "מוניות אוויריות" הנרשמות כשעות אימון? על ביטול לימודים ע"ח הצבא+פז"מ שדופק+משכורת מלאה? לא דובר על פנסייה כמו כל המגזר הממשלתי ולא פנסייה החל מגיל 18 ללא שום הפרשה מצד משרת הקבע? אז כיצד תקציב הביטחון זוכה כעת לתוספת תקציבית של 1.6 ביליון (1,600,000,000ש"ח)? וכל זאת על חשבון תקציבי החינוך, הרווחה והבריאות. צר לי, אך לי ממש נראה כאילו נוטלים בכוונה זדונית לחם מפיותיהם של ילדים למען מימון "הביטחון" המעושה שאין לו ולו כלום עם שמירת ביטחונם של אזרחי המדינה. מעניין מה יש למהנדס הקרמיקה גיל רגב לומר בעניין זה? ועוד רוצים שאלך למילואים... בושה

ניר נגר

New member
המממ שנינו לא מודעים למספרים

האמיתיים, אומנם אני עדיין מאמין שיש שומן בצבא אבל יודע שהוא צומצם לאחרונה פלאים, ותאמין לי או לא, אם האוצר נותן תוספת תקציבית אני בטוח שהוא בדק טוב מאוד את המספרים.. ואל נשכח שהקיצוצים בתקציב הביטחון היו מאוד גדולים... אבל לא הבנתי משהו אחד, מה הקשר לזה שתלך למילואים או לא תלך למילואים? את החובה הבסיסית של הגנת המולדת אנחנו חייבים לעצמינו למשפחתינו ולהיותינו יהודים ותו לו

שכחת את הקומבינה של לימודי רבנות...

...היה דבר כזה פעם...החליטו שהם שווי ערך ללימודים אקדמיים(נניח שזה כך, נאמר שנכנה את זה לימודי יהדות לתואר ראשון) אבל לכמה רבנים זקוק הצבא?...

למעלה