מצאתי ציור לא כל-כך חדש

apathic

New member
מצאתי ציור לא כל-כך חדש

של סתם מישהו לובש חולצה של Killing Bears. אני חייב לציין שכשציירתי את זה היכרתי רק שיר אחד מהאלבום, אבל תמיד נהנתי לצייר את הדובים האלה...
The Mamas & The Papas - My Girl

../images/Emo45.gifנכון!!!!../images/Emo45.gif

זה כל כך כיף לצייר אותם! הם יצורים נהדרים, כל השולחן שלי בבצפר מלא בהם, ויש גם אחד על התיק, ועל הג´ינס ועל הנעל... ועל הקלמר כמובן, הם בכל מקום! הם משתלטים על העולם...

skin blues

New member
הדובים!../images/Emo13.gif

קיבלנו יומן שבועי מבית ספר, יומן ממש מכוער. אז החלטתי לקשט אותו ולהדביק את התמונה על סמל בית הספר

apathic

New member
אני מקווה שהם ישתלטו על העולם

אנשים צריכים להכיר את הדובים האלה. צריך יותר חשיפה...
Tori Amos - Tear In Your Hand
(וברוח הזאת.. קריקטורה של טורי...אוי, זה כ"כ לא קשור אבל שיהיה)

Esmena

New member
וואלה יופי

אני הולכת לחמש דקות וכבר באים אנשים שאוהבים את טורי. כאילו, לה וולקאם.

התחביב שלי

בעיקר שנה שעברה היה לצייר דוב ענק על השולחן שלי בבי"ס ולכתוב מתחת THE BB IS WATCHING bb- גם Blinky Bear וזה גם משפט מתוך 1984 של ג´יימס אורוול..BB זה Big Brother .. פסיכי שכזה שהשתלט על העולם :)
stone temple pilots-atlanta

apathic

New member
במקרה או לא במקרה יש לי את הספר

בגירסא האנגלית. משך אותי במיוחד בגלל השם (ובגלל שנורא אהבתי את ´חוות החיות´). נו.. נולדתי בשנה הזאת... ספר מצויין...
Travis - Afterglow

apathic

New member
חחחח.... לא.

זה מתוך קיד איי. זכורה לי תמונה של מלאכים עם הראשים של הדובים... עוד לא יצא לך לראות את הדיסק?
Counting Crows - St. Robinson In His Cadillac Dream

man-o-war

New member
יפה מאוד

אני היחיד שלא מצליח לצייר את הדובים האלה? ): והציורים שלך מזכירים לי ציורים של תוכנית מצויירת שהיתה באם טי וי ולא מזמן בערוץ 6 בלילה. לא?

In Limbo

New member
חייבת להשוויץ...

לי יש את הדוב מקועקע על הגב... ודר"א, חודש וקצת לא הייתי בפורום הזה וכבר יש פה מליון אנשים חדשים...יפה לך שרה
רעות.

Major Thom

New member
הייי!!

ברוך שובך! איך בצבא? יש סיכוי לראות אותך במפגש ..? (רוצה להעיף מבט בקעקוע הזה
)
belly - untogether

Fish in the sea

New member
חייב להביע התפעלות../images/Emo9.gif

הלוואי ולי היה כזה... יש תמונה? אולית עלי אותה פה?
ליגת האלופות-שגיא כהן

In Limbo

New member
אממ..העליתי אותה פעם

היא בטח מופיעה בפורום איפשהוא..תשאל את שרה. ובקשר למפגש- אני לא יודעת, רוב הסיכוים שאני אהיה בצבא ובקשר לצבא באמת- חרא.. במילה אחת. רעות.

למעלה