אוקיי, התחלנו להתעסק בADITL
אין לי שוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם התנגדות... חיחיחיחי אז יאללה, בואו נתחיל עם הפרק הזה... יש בו הרבההההה! סאבטקסט.
נכון גבריאל נותנת לזינה את המכה בראש? כאילו, מנסה... גבריאל אומרת I was THIS close זינה עונה לה You were this close cause i LET you get this close כאילו, הלו... מה זה פה? משחקי פיתוי?
עכשיו, בקשר למה שיאנה אמרה, אז נכון... אבל בואי נעבור למשפט הזה באנגלית... הרבה יותר מרגש Hower: Tell me Gabrielle, has Xena ever thinking about... Settling down and getting married? Gabrielle: No, she likes what i do... אז זה קצת יותר מ"בשביל זה יש לה אותי..." יותר לכיוון של "זינה אוהבת מה שאני עושה לה, תרד ממנה יא מחזר עלוב, היא שלי!"
מיניה וגבריאל מצ´וטטות להן בסבבה, אחרי שמיניה מתחילה להתעצבן על זינה, והיא שואלת את גבריאל על חליפת העור של זינה - Does she sleeps in that? וגבריאל עונה Well... ויש לה בערך את אותו מבט של אשמה שג´וקסר שואל על ההיקי של זינה...
מיניה עוד יותר מתעצבנת על זינה, וצורחת עליה Hower´s MINE!!! ומצביעה על גבריאל ואומרת She´s yours... ועל הפנים של זינה אפשר לראות שמיניה בהחלט צודקת...
שגבריאל נופלת, אחרי שהיא שוב! מנסה להרביץ לזינה עם המקל, ונופלת מהגג... שימו לב איך היא עולה בחזרה למעלה... טוב, ע"ע תמונה משמאלכם
בואו נלך לקטע של האמבטיה. כאילו, הן מתרחצות ביחד, ומנקות אחת לשנייה את הגב... אז דיי נראה לי שזה מספיק סאבטקסטי... אבל... זה לא מספיק לכם. בואו נראה. אחרי כל הדיבורים, זינה שואלת את גבריאל Are you sitting on the soap?? וגבריאל, אחרי מבוכה קלה, עונה Oh, I wonder what that was...
בסוף הפרק... כן, כן, אני יודעת שבעיטות בישבן זה חברי למדיי... אבל... איי דונט טינק סו...
תפיסת דגים... אז קודם כל, הן רעבות... מה גורם לרעב?
דבר שני, זינה וגב דנות ב"איך להבריח מחזרים זכרים?" גבי, מלאת התושייה, מציעה לזינה ללבוש עור מסריח של כבשה, זינה מחבבת את הרעיון, אך ברגע שגבי אומרת But of course, then you´d be traveling alone... וזינה יורדת מהרעיון.
כמה שניות לפני זה, אחרי ההערה של She likes what i do, גבי מתקנת את עצמה, ואומרת I think that she likes what she´s doing. והאואר עונה לה Maybe she hasn´t met the right guy וגבי, דיי מעוצבנת, עונה You know, anything is possible ואני בספק אם היא חושבת על לתת לו צ´אנס... עד כאן להפעם בפינתנו. יום טוב.