מצאתי ציטוט עם תמונה מהפרק-לסאברים

זה נראה לך סאברי???

רוצה סאברי? אני אתן לך סאברי... קודם כל, מהפרק הזה, קבלי את התמונה... כן, כן, אני יודעת שאני סוטה... דבר שני, אני שוקלת, להתחיל לנתח פרקים ודמויות במובן הסאברי. אני רק מחפשת הסכמה

../images/Emo34.gif הסכמה מלאה ממני :)

ושלא תחשבי שאני איזה סטרייט סוטה מין שאוהב את הסדרה כי יש זוג בנות שובבות :) (זה מה שאבא שלי חושב בכל אופן..)

danlian

New member
מצחיק ../images/Emo13.gif אף פעם לא חשבתי על ...

התמונה ככה . מעניין
אפשר עוד ?

ובקשר לזה...

תסתכלו על התמונה הזאת... איך זינה וגב מסתכלות על ג´וקסר החוצפן שמפריע להן בחיבוק...

עכשיו, תנו לי לנתח איזה פרק...

בעזרת האתר המצויין Xena Warrior Lesbian . תבחרו איזה פרק, ואני... אשתדל לנתח...

danlian

New member
מה עם ...

Fins Femms Gems ו When Fates Collide ? האתר שהזכרת מזה מחזיר אותי אחורה בשנים
הוא היה האתר הראשון לניתוח פרקים שהכרתי , אפילו לפני whoosh ולמרות שלפעמים הוא די מגזים הוא אתר נחמד.

yana4ka

New member
יש גם כמובן את הקטע של...

ב ADITL יש את הקטע ששואלים את גבי אם זינה חושבת על להיתחתן ולהיתישב מתישהו אז גבי עונה "לא..למה?בשביל זה יש לה אותי..." אני די הרבה קטעים כאלה.. ואם כבר סאבריות אז מה עם הקטע בעונה 6 שגבי וזינה כזה שוכבות ליד אגם ואיזה משהו (נחש?!) זוחל לגבי מתחת לשמיכה והיא מתוך שינה עושה "זינה..." ומצחקקת עד שהיא מבינה שמה שנוגע במ זה לא זינה ואז היא צועקת...

אוקיי, התחלנו להתעסק בADITL

אין לי שוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם התנגדות... חיחיחיחי אז יאללה, בואו נתחיל עם הפרק הזה... יש בו הרבההההה! סאבטקסט.
נכון גבריאל נותנת לזינה את המכה בראש? כאילו, מנסה... גבריאל אומרת I was THIS close זינה עונה לה You were this close cause i LET you get this close כאילו, הלו... מה זה פה? משחקי פיתוי?
עכשיו, בקשר למה שיאנה אמרה, אז נכון... אבל בואי נעבור למשפט הזה באנגלית... הרבה יותר מרגש Hower: Tell me Gabrielle, has Xena ever thinking about... Settling down and getting married? Gabrielle: No, she likes what i do... אז זה קצת יותר מ"בשביל זה יש לה אותי..." יותר לכיוון של "זינה אוהבת מה שאני עושה לה, תרד ממנה יא מחזר עלוב, היא שלי!"
מיניה וגבריאל מצ´וטטות להן בסבבה, אחרי שמיניה מתחילה להתעצבן על זינה, והיא שואלת את גבריאל על חליפת העור של זינה - Does she sleeps in that? וגבריאל עונה Well... ויש לה בערך את אותו מבט של אשמה שג´וקסר שואל על ההיקי של זינה...
מיניה עוד יותר מתעצבנת על זינה, וצורחת עליה Hower´s MINE!!! ומצביעה על גבריאל ואומרת She´s yours... ועל הפנים של זינה אפשר לראות שמיניה בהחלט צודקת...
שגבריאל נופלת, אחרי שהיא שוב! מנסה להרביץ לזינה עם המקל, ונופלת מהגג... שימו לב איך היא עולה בחזרה למעלה... טוב, ע"ע תמונה משמאלכם
בואו נלך לקטע של האמבטיה. כאילו, הן מתרחצות ביחד, ומנקות אחת לשנייה את הגב... אז דיי נראה לי שזה מספיק סאבטקסטי... אבל... זה לא מספיק לכם. בואו נראה. אחרי כל הדיבורים, זינה שואלת את גבריאל Are you sitting on the soap?? וגבריאל, אחרי מבוכה קלה, עונה Oh, I wonder what that was...
בסוף הפרק... כן, כן, אני יודעת שבעיטות בישבן זה חברי למדיי... אבל... איי דונט טינק סו...
תפיסת דגים... אז קודם כל, הן רעבות... מה גורם לרעב?
דבר שני, זינה וגב דנות ב"איך להבריח מחזרים זכרים?" גבי, מלאת התושייה, מציעה לזינה ללבוש עור מסריח של כבשה, זינה מחבבת את הרעיון, אך ברגע שגבי אומרת But of course, then you´d be traveling alone... וזינה יורדת מהרעיון.
כמה שניות לפני זה, אחרי ההערה של She likes what i do, גבי מתקנת את עצמה, ואומרת I think that she likes what she´s doing. והאואר עונה לה Maybe she hasn´t met the right guy וגבי, דיי מעוצבנת, עונה You know, anything is possible ואני בספק אם היא חושבת על לתת לו צ´אנס... עד כאן להפעם בפינתנו. יום טוב.

yana4ka

New member
או כש....

כשבסוף "ADIT" גבי מצליחה להרביץ לזינה (האם בכוונה זינה נתנה לה להרביץ לה?)ואז זינה מקבלת נשיקונת.... יש כל כך הרבה סאבטקסט בסידרה שאני לא מאמינה שעוד נשארו שיפרים!

yana4ka

New member
אוסף!מסע שיכנוע שיפרים

RETURN TO MENU SUBTEXT QUOTES "Whatever happens, know that my love for you is endless." "Poor Xena." "Poor Xena? You haven´t been listening very well, have you?" "Xena thought that she could live without love. I know that she can´t because she´s my friend." "What are you fighting for? You want to win my love? You´re gonna shed blood for what? For me? You call that love?" "I have no quarrel with you, I´m here only for Gabrielle" "You sound like one of those pathetic love sick boys who burn themselves to a crisp" "Come on, Gabrielle, I know that Xena is more to you than just a friend." "Do you really believe that kind of love exists?" "It´s what we all dream about, isn´t it? Someone looks so deeply into our soul that they find something worth dying for." "I was ready to give up once and Gabrielle came into my life. Please don´t let that light that shines on her face go out. I couldn´t stand the darkness that would follow." "I wish I´d known you were looking for a father." "I´m not." "Oh? Well, somebody clearly got the job." "Yeah, Gabrielle." "I would have paid to see that!" "Gabrielle, if I only had 30 seconds to live, this is how I´d want to live them... looking into your eyes." Your eyes, They draw me in, They show no lies, Only feelings within. I see your soul, It´s one with mine, Two parts of a whole. Your eyes, they´re divine. "There´s a moment when I look at you, and no speech is left in me. My tongue breaks,then fire races under my skin and I tremble and grow pale, for I am dying of such love, or so it seems to me." "In a flurry of snow, two breaths become one and disappear into each other." Xena: This is gonna be the best thing of your young lives! Come on, Gabrielle, let’s get wet! (jumps in) Come on, Gabrielle! Get your gear off! Gabrielle: (laughs) You’d like that, wouldn’t you? "I´ll keep this [breast dagger] for the time being." "Ha! It´s not like your breasts aren´t dangerous enough!" Xena: And you fell in. Any fish down there? Gabrielle: It was like, my reflection embraced me. I sank into it. I was surrounded by it. And then you... you pulled me up, and I looked into your eyes, and Xena, I finally realized there can only be one person for me in my life. Xena: Well? Gabrielle: Me! "It´s hard to be alone." "You´re not alone." "I would have told her... how empty my life was before she came... and that I love her." "How´s that?" "Very good." "Really?" "Come on, Gabrielle, you´ve been wanting to do this for ages. Just reach under this rock... give it your best shot."

Dafi the Mighty

New member
אני לא רואה סאבטקסט.

כמו שלא כולם רואים כל מיני רמזים שיפרים. וגם אם אני רואה סאבטקסט- זה עדיין *סאב*טקסט בשבילי. וה"מסע שכנוע" הזה ממש מיותר וממש
אז די. תדברו על סאבטקסט כמה שאתם רוצים! מי אני שאעצור אתכם?!
אבל בלי להכניס אותנו לזה, אוקיי? ובלי "יש כל כך הרבה סאבטקסט, אז איך זה שיש עדיין שיפרים?" זה לא במקום. אז די.

תגידי, התחלקת על השכל?

מה זה "מסע שכנוע שיפרים"? מה את חושבת שכמה משפטים יגרמו להם להפוך לסאברים? יראו להם את "האמת לאמיתה", יראו להם את האור? מה נהיית לי מחזירה בתשובה? מי שמאמין שזינה ואראס צריכים להיות ביחד, או לחלופין מי שמאמין שזינה וגבריאל לא מאהבות (יש כאלה, ויש כאלה, וזה לא בהכרח הולך ביחד), זכותו - זאת לא בעיה שלך, זאת לא אחריות שלך, ולעשות "מסע שכנוע" זה כמו להגיד להם "חברה, הדעה שלכם שגויה ולא שווה כלום, בואו תראו את האור", וביננו, זה ילדותי - זה מטופש - וזה ממש, אבל ממש לא לעניין!

FF&G ../images/Emo123.gif

יש פה המוןןןןן סאבטקסט בפרק הזה... אז בואו נתחיל...
זינה מבריקה את החרב שלה, גבריאל חוטפת לה את החרב ומסתכלת ואומרת Oh yeah, lookin´ good! וזינה מסכימה איתה בyeah.
זינה הולכת לשחות, בריצה קופצת למים וצועקת Come on Gabrielle, let´s get WET! ולאחר כמה שניות שגבריאל מתחילה להתיר את הקשרים בחולצה שלה, זינה צועקת לה Come on Gabrielle, get your gear off. וגבי עונה לה Oh! you´d like that wouldn´t you?! כמובן שהשיפרים טוענים שהיא דוחפת את ג´וקסר, ובגלל זה היא מדברת עליו. אבל לא, היא פשוט מציקה לו, כי היא סנובה בפרק הזה...
כמה דקות אח"כ זינה צועקת לה Oh Gabrielle! Come here, I want to show you something! הממ.. גם אני הייתי רוצה לראות את זה...
גבי נופלת למים, זינה מצילה אותה ומנסה להנשים אותה... וגבריאל יורקת לה מים לפה... משאיר אותנו עם רק מחשבות על מה היה יכול להיות.
כשגבריאל טובעת, וזינה מצילה אותה, ואז גבי מתחילה עם כל הסיפור I saw my reflection and i wanted to kiss it yada yada yada... אז היא אומרת And than i realize there´s only one person for me in my life. זינה נראית מאושרת ומתחילה להגיד משהו ואז גבי אומרת ME! וזינה נראית ממש, אבל ממש מאוכזבת...
כשגו´קסר חוטף את גבריאל, והם שומעים את זינה שקוראת לגבי, אז גבי אומרת לג´וקסר She´s come for me! I knew she would! She can´t live without me for a minute.
זינה מפלרטטת עם גבריאל במשפט על היהלום I´ve never seen it, but I hear it´s perfect just like you.
כשגבי מכסחת ת´צורה לאלה שעובדים בשביל אפרודיטה, זינה צועקת לה You go, Gabrielle. You´re beautiful when you´re angry
משפט קיטשי למדיי בסוף הפרק, זינה אומרת לגבי The only reason I do any good at all in this world is because I do it with you. You make an important contribution everyday
בסופו של הפרק, תודה למפיקים שחתכו לנו את הקטע הזה, הן מחזיקות ידיים... שימו לב לתמונה...

למעלה