מצאתי קומיקס ממש מצחיק

*GormE*

New member
מצאתי קומיקס ממש מצחיק

באיזה עיתון פרסומי של אורנג´ וצורף לעיתוני סופשבוע. זה פשוט קומיקס היסטרי! מצחיק עד דמעות! בעמוד האחרון, אם מצאתם את העיתון תקראו קצת, אני ממש שמחתי למצוא את זה הוא נמצא בעמוד הלפני אחרון נישת הקומיקס

*GormE*

New member
כן. אבל מחר.

אני הולכת להראות את זה לחברה שלי ואז אביא לפה בתקווה שהסורק יעבוד הוא עושה לי בעיות בזמן האחרון

*GormE*

New member
סרוק למהדרין

טוב, אני צריכה לקשקש פה קצת בכדי שהקישור לא ידחף לדף הבא אז לפנכם מה שאני מכנה קומיקס! לא צריך לדעת יותר מדי, לא צריך רעיונות מבריקים, מסר או ידע בציור פשוט לעשות כיף לאנשים שמגיעים לחלק הזה.

yonabarak

New member
זיסנבך גאון! מטורף!

הוא גאון. הוא מטורף. הוא גאון מטורף. תודה לך זיסנבך על שהארת את חיינו. קריקטורות פוליטיות במעריב זה באמת באמת לא אתה. יתומי הסערה חיזרו אלינו במהרה!

*GormE*

New member
הבנתי שהוא יצר את תאומי הסערה באמת

איפה אני יכולה למצוא את זה????

*GormE*

New member
הגישה שלך איומה

אם לא תחפש במקומות המשונים ביותר ותפסול אותם על הסף אתה תפספס המון, וחבל להיות מיינסטרימי זה כל כך עצוב

מיינסטרים...

הכל יחסי ואני ממש לא פוסל דברים שלא משתייכים לזרם המרכזי אבל אורנג´ פשוט מגעילים אותי. זה הכל. והקומיקס גם היה ממש לא משהו, לפי דעתי.

*GormE*

New member
למה אורנג´ מגעילים?

אני עבדתי בזמנו בחברות פלאפון וסלקום ושם היה ממש חרא אני אדוקה לאורנג´ כבר 4 שנים וזו חברה ממש בסטייל, בגלל זה עיינתי קצת בעיתון שלהם ואפילו בקורות הסרטים שלהם לא מצוצים מהשד יודע איפה יצא להם עיתון בכלל לא רע, רק שלא ישימו תצלומי אופנה שהם לא מבינים בזה בגרוש!

*GormE*

New member
לא לא

זה ממש מצויין כנראה צריכים אופי מסויים בכדי להנות מהדברים האלו

למעלה