מצאתי קטע נחמד

ניצן16

New member
מצאתי קטע נחמד

שכשקראתי אותו ,חשבתי שהוא בעצם ממצה את כל הדברים שאנו אומרים, חושבים ושואפים אליהם פה מדי יום. זה יכול להיות הזמן להתחדשות גם אם החיים נראים עכשיו קשים מנשוא, אתם תלכו ותתחזקו אם תדעו לקבל את פניו של כל יום בסבלנות ובתקווה. אם תשלימו עם חולשותיכם ותטפחו את סגולותיכם; אם תלמדו לאהוב ולהעריך את עצמכם גם בשעת ייאוש ותסכול; אם תהיו מסוגלים להתמודד עם לבטים ופחדים, ותזכירו לעצמכם שוב ושוב את העובדה שדווקא המאבק הוא שעוזר לכם להתקדם הלאה באמונה ובבטחון, אם בעדינות תקימו את עצמכם לאחר כל נפילה ותמשיכו ללכת; אם תרכזו את מחשבותיכם בכל הדברים שעולים יפה בידיכם, בדברים המסבים לכם אושר, באנשים שאתם אוהבים, אלה האוהבים אתכם; אם תתמידו במאמץ להשיג את מטרותיכם, גם כאשר סוף הדרך אינו נראה באופק; אם את כל אלה תעשו.... אז – אז תוכלו לקבל את הקשיים כידידים הבאים לעזור לכם לקום, וללכת הלאה, הרחק יותר מכל אשר שיערתם; ידידים הבאים להראות לכם את הדרך ולמצוא את כוחות הנפש; ידידים העוזרים לכם להיווכח שיש בכם עוצמה רבה יותר מכל אשר ידעתם; ידידים העוזרים לכם להבין שהזמנים הקשים מאפשרים לכם לקבל את החיים כפי שהם, עוזרים לכם לגלות את כוחותיכם הפנימיים ואת אהבת החיים המעניקים לכם את היכולת לגרש את הספקות ולנצח בגדול. (דונה לוין).

רחלי27

New member
תודה ניצן.

וניראה לי שאתלה את הקטע הזה על הקיר המרכזי בסלון שלנו....

ניצן16

New member
שמחה לשמוע שאהבת אותו.

ואני - מיד הדפסתי אותו, ותליתי על הלוח מודעות שלי בחדר. אז עכשיו יש לי שני שירים על הלוח מודעות: "תתגבר" של ארקדי דוכין ואת הקטע הנ"ל. מאחלת ערב טוב לכולם.

למעלה