מצאתי קצת פרטים על העונה החמישית

LICOARIEL

New member
מצאתי קצת פרטים על העונה החמישית

קצת על הסדרה ועל הפרקים הראשונים: מנהיג כנופייה מספר אחד ביפן, דאימון מאסארו!! מאסארו הוא תלמיד בן 14 שאביו נעלם לפני 10 שנים והוא ידוע בכוח העצום שלו. יום אחד הוא פוגש ביצור מוזר דמוי לטאה בשם אגומון, והם מתחילים להלחם. אגומון מתחיל להעריץ את הכוח של מאסארו והם נהפכים לחברים. אחרי ההיכרות בניהם מגיעה פוג'יאדה יושינו השייכת לאירגון בשם DATS שרודף אחרי דיג'ימונים. מאסארו עוזר לאגומון להימלט ויושינו עוקבת אחריהם. מאסארו מסרב להסגיר את אגומון והם נקלעים לקרב נגד דיג'ימון בשם קוקאטרימון, בעזרת הדיג'יסוול של מאסארו ומכשיר מוזר שקיבל מדייג זקן אגומון מתפתח ומביס את קוקאטרימון. הצ'יף המקומי של DATS רואה את המקרה ומחליט לצרף את מאסארו ל-DATS. צוות DATS - מאסארו, טומא ויושינו חוקרים את התופעות של דיג'ימונים המופיעים בעולם האמיתי ומנסים לפתור את התעלומה בעזרת השותפים שלהם - אגומון, גאומון ולאלאמון. (= ראראמון, שני השמות נכונים) המידע נשלח אליי לאימייל מחבר שלי אני מנסה לברר מאיזה אתר הוא דרך אגב ראיתי את הפרק הראשון של הסדרה בפרק אומנם אן כל כך אקשן אבל אחלה פרק

remundo

New member
יפה יפה

הממ גם אני כבר ראיתי את הפרק הראשון לפני איזה חצי שנה, אני לא בטוחה אבל נראה לי שהיא כבר יצאה לגמרי או לפחות בשלבי סיום (אחרי הפרק הראון הפסקתי לעקוב, פשוט החלטתי לראות את פרונטייר קודם) אז ברוך הבא ותודה על המידע, למרות שיש לי הרגשה שרוב האנשים כאן יודעים כבר יותר מזה.. עדיין, תודה! נ.ב. ם תעיין בשרשורים קודמים תראה שהעונה כבר יצאה לאמריקה אז עכשיו אנחנו מקווים שהיא תמשיך בדרכן של העונות הקודמות ותגיע גם היא לארץ (אם כי לא ידוע לי איזו חברת הפקות אמריקאית בדיוק קנתה אותה ואם זה לא פוקס קידס או אריה סבן אז לך תדע..) (טוב נו, נקווה, למרות שעכשיו כשאפשר לראות את הכל ביפנית דרך האינטרנט אני בהחלט מעדיפה את זה על הטלויזיה ^^) ברוך הבא ~~

Digi Lista

New member
../images/Emo13.gif

האמת שכבר כתבו פה על העונה החמישית בהרחבה כולל שרשורי תמונות וספוילרים(בקישורים) ויש גם קטגוריה מיוחדת באלבומים ככה שהרבה לא חודש,לעומת זאת נחמד שרוצים לדבר על העונה החמישית ואני מעודדת את המגמה אם כי בגלל שאני לא רואה פרקים במחשב(לא אוהבת לראות דרך המחשב סדרות וסרטים)ומחכה שהסדרה תגיע לטלוויזיה הישראלית אני פחות בעניינים באופן מעמיק בנוגע לעונה החמישית,ממה ששמעתי וקראתי הדעות חלוקות ולא כולם מתחברים לעונה הזאת ששונה בהרבה מאוד מובנים מהעונות הקודמות(מה גם שההבדלים בין זמן סיום העונה הרביעית לתחילת החמישית גרמו לקהל להתבגר ולהשתנות)ולא לכול אחד מתאים מה שהולך שם... בכול מקרה אם מתחשק לך להמשיך לדווח על העונה החמישית ובכלל להישאר כאן בפורום,הכיף יהיה כולו שלנו

למעלה