מצאתי רומים חדשים למיים!!!!!!!!!

XplowBoy

New member
מצאתי רומים חדשים למיים!!!!!!!!!

תגידו למה אף אחד לא סיפר שמיים יכול לעלות טאקן טאג? אני הייתי עכשיו באתר EMU-Russia וראיתי רומים של טקן טאג וטקן 3, איך שראיתי את זה שלחתי לכם הודעה אני הולך להוריד את המיים החדשה כי שלי היא מיים לרשת

XplowBoy

New member
יווו! זה באמת נכון!1

מיים גירסה 80 יכול לעלות את טאקן טאג! איזה שווה!

ShotokanMaster

New member
השאלה היותר חשובה היא....

....באיזה איכות המשחק רץ? למיים יש עבר לא כל כך מספק עם משחקי תלת מימד.....

ShotokanMaster

New member
תנו לי להבין....

אני היחיד שלא מצליח להוריד מאיאמיו-רוסיה אף פעם?

XplowBoy

New member
לא זה לא...

ההפתעה עדיין לא גמור =( אני ישתדל לעלות אותו בהקדם

XplowBoy

New member
קבלו לינק לmame32 גירסה 80

http://pub.xferoc2.fileplanet.com/^887464252/classicgaming/mame32qa/mame32v80b.exe אחרי שהאתר האיקרי של מיים קרס היה קשה למצוא את מיים הרגיל שלא עובד בדוס אז הינה קבלו לינק

XplowBoy

New member
../images/Emo7.gif כן זה קרה לי אתמול..

אבל לפי מה שידוע לי על הקובץ הזה צריכים להתלבש הגירסאות המשופרות של המשחק... מי יודע... אולי בגירסה הבאה כבר נוכל לשחק

mdo

New member
כדי לדעת מראש להבא

תבדקו כאן . כי לפעמים עד שהמשחקים נתמכים כבר יוצא DUMP חדש ואז הרום שהורדתם כבר חסר ערך (כמו ה-SOUL CALIBUR שהורדתי לפני שנה). לא שזה כל כך משנה, כי גם אם הרומים עדיין טובים, אתה עדיין מקבל משהו כמו 0.3 FPS ברוב המחשבים היום (כמו ב-TEKKEN 3 שגם אותו הורדתי לפני שנה). שזה החלק העצוב באמת.

ShotokanMaster

New member
מאיפה הורדת סול קאליבור ולאיזה....

אימולטור???????? וואי אתה ממש תותח אחי בבקשה תגיד לי מאיפה! זה אמנם יעבוד גרוע אבל לפחות אני אוכל להתנסות בזה..... ונראה לי שהסיבה לבעיות היא לא בעיית המחשבים אלא בעיה ספציפית של המיים, למיים היו בעיות נוספות גם בקשר למשחקים שבאימולטורים אחרים נתמכים טוב....

XplowBoy

New member
לN64 אני חושב...

יווו אני משתגע!!! כל היום האי סי קיו לא עובד! אני מרגיש שאני לא מחובר לכדור הארץ!

ShotokanMaster

New member
?!

סול קאליבור לא יצא לניטנדו 64, וגם אין סיכוי שהוא היה יוצא..... בכלל דיברנו פה על משחקי ארקייד אם לא שמת לב, אחי....

mdo

New member
www.romshare.net

אבל צריך להרשם (בלי כל קשר להרשמה לפורום). וזה למיים כמובן (למרות שרוב האמיולטורים שעדיין מפותחים מתאימים את התמיכה שלהם לרומים של מיים). אבל זה עדיין לא עובד במיים. והסיבה לאיטיות היא בגלל שבמיים, בניגוד לאמיולטורים אחרים בעלי תמיכה בתלת-מימד (ZINC, EPSXE, PJ64 וכו'), כל החישובים הגרפיים מתבצעים במעבד הראשי (CPU) ולא בכרטיסי הוידאו. למה? כי היות ואין תאימות בין כרטיסי הוידאו של המחשב לבין החומרה המקורית, שימוש בכרטיסים למטרה זו יהיה HLE, מה שנוגד את האידאולוגיה של מיים. ולכן לא נראה שזה ישתנה בעתיד הקרוב. היו שמועות עד לאחרונה שהגרסה הבאה (והאחרונה בהחלט) של ZINC תתמוך ב-SYSTEM 12, אבל נכון להיום נראה שהיא לעולם לא תצא בגלל שהכותבים איבדו עניין באמיולציה. אפשר לקרוא על זה *כאן* . ציטוט של R.BELMONT מתוך ההודעה:"Zinc is dead because the authors are no longer interested in emulation. Also, closed-source non-MAME arcade emulation is quite clearly a dead end."

ShotokanMaster

New member
ובכן....

....לא הבנתי למה יוצרי מיים מסרבים לשים את המפענח הגרפי (או איך שקוראים לזה) בתוך הסי פי יו שלהם? ואיזה דבילי שלבנאדם יש כזה קלף חזק ביד, ידע באימולציה והוא פשוט מאבד כל עניין בו..... R.BELMONT? הוא חייב להיות מעריץ של קסטלווניה! הוא מהפורום הזה שנתת לי אז?

למעלה