מצאתי שחף פצוע

מצאתי שחף פצוע

הוצאתי לו קרס מהלשון ומתחת לכנף. איך ומה לתת לו לאכול יש מקום בו יטפלו בו ? אהד 054-5593300

razyho

New member
אם הוא עדיין חי אז קח אותו לגן

הזואולוגי באבו כביר ותן לאולגה או למוייש

הוא חי...יש לו כנף שמוטה לא שבורה

הוא נראה בריא ונתתי לו אנטיביוטיקה והוא מתחזק. האם הכנף יכולה להשתפר ?? יש מישהוא באזור חיפה שיכול לסייע ?

razyho

New member
יכול להיות שאני בבת גלים מחר בסערה

ואוכל לקחת אותו אחרי שאצא מהים (אם אצא) אם לא אז אולי תקח אותו לגן החיות שבגן האם אבל אני לא חושב שישחררו אותו כמו שיעשו באבו כביר טלפון שלי אם תחליט להעבירו לאבוכביר ואני אכן אהיה בחיפה (0528584601)

אני אתקשר....(גם אני גולש רוח../images/Emo98.gif)

אבל בסערות ובדרום מערביות חזקות אני מתפעל מכיוון החוף. בהצלחה.... אהד 054-5593300

רזי תודה...הנה הטיפול שנתתי

אנטיביוטיקה בייטריל במינון (אתמול 5mg ושלשום 5mg) בזריקה מתחת לעור. הוצאתי קרס מהלשון וקרס מתחת לכנף מתחת לכנף שטפתי בתמיסת מים ומלח. אהד

razyho

New member
תודה לך

אני אמסור את הפרטים בגן מחר בבוקר עם צהוב הרגל הארמני הצעיר אולי גם אעלה תמונה

razyho

New member
השחף נחת בשלום-בינתיים

מצבו לא טוב הוא מגיב וחי אבל נראה שעבר טראומה רצינית הקרסים בכנף עם חוט הדייג כופפו ושברו לו את הכנף ב 180 מעלות והיא חזרה למקום אך לא בצורה טובה ויש נמק בכנף נראה שהיה זמן רב במצב זה עד שמצאת אותו כי לא רק שאין שומן עליו, גם אין כמעט בשר ולכן מאכילים אותו כעט ומנסים להחליט האם לקטוע לו את הכנף. הוא מקבל אנטיביוטיקה והכנף נחבשה בינתיים אולם לא לזמן רב כנראה. מדובר בשחף צהוב רגל ארמני, פרט בן מספר חודשים לדעת חלק מהמטפלים אולם יש לו נוצות אפורות על הגב כך שלדעתי ייתכן שזה חורף שני שלו נקווה שישרוד

רזי...אני מבסוט שהוא הגיע לידיים טו

רזי...אני מבסוט שהוא הגיע לידיים טובות. הנה תמונה של החמוד ביום שנמצא אהד

למעלה