מצאתי!!!!!!!!!

מצאתי!!!!!!!!!

סוף כל סוף מצאתי את הפורום הזה...
כל כך הרבה פורומים שאני מאבדת את עצמי פה. אז אני אחזור על בקשתי.... אני מבקשת את המיקוד של בחינת הבגרות במתמטיקה ל-4 יחידות לימוד לבגרות מועד חורף!!! אני לא מצליחה להעלות את המיקוד אצלי...אז אני מבקשת אם מישהו יכול לרשום לי במדויק....ואני מאמינה שזו לא טירחה גדולה מדי..... ודרך הבטן... אני רואה שרושמים פה תאריכי יומולדת...
אז בבקשה לא לשכוח את שלי... 14/7/83 כן כן אני מזל סרטן.... עוד מעט אני בת 18 וחצי...ילדה גדולה אה? ולדעתי אין את ה"גיל" המושלם שבו כולם רוצים להיות... כל אחד עובר בגיל מסוים משהו שהוא היה "מת" לחזור לאותו גיל! בתודה מראש, ענת.

אולי

New member
שלום שלום,

אני מניחה שהבעיה שלך היא שישר ניסית לפתוח את המיקוד. נסי לשמור אותו ע"י "save target as" ואז לפתוח בתוכנת Acrobot Reader. זה קצת מסובך להעתיק את זה לפה... אבל אם בכל זאת ממש לא תצליחי, אולי אני אנסה בכל זאת... ערב נעים, וחנוכה שמח!!! -אולי- שלא היתה פה *שנים* ומנסה להבין מה פה קורה פה...

שלום גם לך...../images/Emo13.gif

אני לא סתם מבקשת לרשום לי את המיקוד... זה לאחר שניסיתי בהרבה דרכים לפתוח את המיקוד. בכל זאת אם מישהו יכול לעשות זאת (לרשום לי במפורש את המיקוד) אני אודה לו מאוד!!!! ושוב פעם תודה, LOVE ענת.

אינצה

New member
הלכתי וחיפשתי בשבילך את המיקוד

אבל יש שם כמה אופציות, אז הקובץ שצירפתי מדבר על מתמטיקה 4 יח"ל עבור נבחנים אינטרנים (לא אקסטרנים) בתכנית הלימודים הרגילה (לא החדשה). אם זה לא מה שחיפשת, תבקשי שוב עם פרטים מדויקים.

באמת תודה רבה...אבל...

אני צריכה את המיקוד של 4 יחידות לימוד מתמטיקה של נבחנים אקסטרנים בתכנית החדשה!!!!! ושוב פעם באמת תודה רבה!!! LOVE ענת.

אולי

New member
תראי...(אל תפתחי עדיין את הקובץ...)

נסי לפתוח את הקישור הזה. רק אם הוא לא עובד, נסי לפתוח את הקובץ... הקובץ יוצא מבולגן ולא טוב, כי זה מה שקרה לי ב´העתקה´ (עד שבכלל עליתי על איך שזה לא יצא לי הפוך...), אבל..מצטערת...זה כל מה שהצלחתי להשיג (בכל מקרה, אני מניחה שזה מה שאת מחפשת - זה הבגרות האקסטרנית - למרות שלא מצוין אם זו התכנית החדשה\ישנה). אם מי שכתב לפני יסביר איך הוא צירף את הקובץ (שכנראה הצלחת לראות...), אני אוכל לצרף את הנכון (כי נראה לי שמצאתי אותו...). בכל מקרה, בהצלחה, ובטח יש דרכים אחרות להשיג את זה...

אינצה

New member
לענתי ולאולי

לענתי הקובץ שצירפתי עכשיו הוא הקובץ שאת מחפשת בהצלחה בבחינות
לאולי אחרי שפתחתי את הקובץ באקרובט עשיתי בחירה גרפית (ולא מילולית כמו שאתה עשית - גם לי הכל השתבש בבחירה המילולית). בעיקרון אם תלחץ לחיצה רצופה על האייקון של בחירת טקסט תקבל גם אייקון של בחירה גרפית. כך שקובץ ה-WORD מורכב בעצם מהדבקת תמונות ולא מלל.

zakalaka

New member
תוכלי לעשות לי את אותו שירות בבקשה

על מתמטיקה 3 יח"ל לימוד אינטרני ??? אני יכול להוריד pdf אבל רוצה את זה בוורד. אה.... כן תודה מראש
צקי

yariv k4school

New member
חג שמח ברוכה הבאה כחברה חדשה../images/Emo24.gif

כמעט שלא שמתי לב שיש לנו חברה חדשה ושחכנו לברך אותך
ו
====================================================================== נשמח לראותך בפורום או כפי שקובע משפט עתיק: "עשה לך מנהג קבוע..... בפורום בקר 7 פעמים בשבוע"
====================================================================== בפורום זה אנו נוהגים מייד לאחר הברכות לחלק לכל חבר מספר תעודת חבר נאמן ב"מפתח לבית הספר" .... בגורלך עלה המספר 0039 . אנא שמרי מספר זה בארנקך ליד תעודת הזהות כי אם תעודת זהות חשובה... אז תעודת גולש נאמן חשובה כפליים
ושוב אני רוצה לאחל לך שוב ברוכה הבאה, ונשמח אם תיקחי חלק פעיל בכל פעילויות הפורום הכוללות : * חידון מדעי קטן בו אפשר לקחת חלק ללא צורך בידע מקדים. * לוח להוספת קישורים לאתרים לימודיים. * לוח לקבוצות למידה שם אפשר לארגן או להצטרף לקבוצות למידה. * אפשרות לקבלת רשימת מורים פרטיים הרשומים באתר. ועוד הרבה פעילויות כף שונות אה... כן כמובן גם עזרה בלימודים
יריב צוות "המפתח לבית הספר" ===================================================================== כמעט שכחתי.... אני אעביר לך את המיקוד בדוא"ל וכבר אינצה ידידתינו הבטיחה לנסות להעביר אותו לכאן

סוף כל סוף!

תודה רבה לך אינצה.... ותודה על קבלת הפנים הנחמדה שקיבלתי....
אני שוב פעם מודה מראש לכולם!!!! LOVE ענת.

למעלה