מצאתם פעם בלוג של מישהו שאתם מכירים?

wranger

New member
מצאתם פעם בלוג של מישהו שאתם מכירים?../images/Emo11.gif

יצא לכם לשוטט פעם ברחבי האינטרנט וליפול פתאום על רשומה שבה הסיפור נראה לכם מוכר, או שהכינוי של הכותב נראה חשוד, ופתאום אתם קולטים שאתם בעצם מכירים את בעל הבלוג?
האם המשכתם לקרוא או סגרתם מיד?
האם התחלתם לעקוב אחריו (על ידי הרשמה לעדכונים או שמירה במועדפים)?
האם קראתם משהו שהכותב חושב עליכם ומעולם לא אמר לכם? איך הגבתם? האם זה השפיע על מערכת היחסים ביניכם?
האם גיליתם לו שאתם יודעים, או המשכתם לשמור את הסוד לעצמכם?
והאם גיליתם למישהו אחר שX כותב בלוג? שלחתם קישור? אם זה לא קרה לכם - ענו מה הייתם עושים במקרה כזה.

girl number six

New member
קורא לי לא למעט

כך התמכרתי לבלוג של "סוג ב" - אוהבת את איך שהיא כותבת מבחינת ניסוח ונושאי כתיבה

seymore butts

New member
קרה לי

הגעתי לבלוג של מישהו שאני מכיר. הוא לא הסתתר מאחורי זהות בדויה, הופיעה שם תמונה שלו ושמו האמיתי. אמרתי לעצמי "האידיוט הזה פתח בלוג" ? אבל כיוון שני מחבב אותו הוספתי את הפוסט שמצאתי לשרשור היומי. כנראה אני לא היחיד שזיהה אותו כי קיבלתי תגובה בנוסח "מה אתה מקדם את האידיוט הזה?"....

Master Stav

New member
קרה ...

המשכתי לקרוא שלחתי לה מסר וחיוך בהחלט קראתי וזה ריגש אותי מאד כאמור שלתי מיד אהלן וסהלן לא לא סיפרתי לאחרים זה אינו תפקידי ....

wranger

New member
לי זה קרה פעמיים עד עכשיו

הפעם השניה די טריה ולא ארחיב עליה כרגע, אבל בפעם הראשונה זו הייתה אחת מהעובדות בסניף מקדונלד'ס שבו הייתי מנהל משמרת צעיר. היא סיפרה בבלוג על מקרה שקרה עם לקוח והזכירה גם אותי. היה מוזר לקרוא רשומה אקראית לחלוטין ולקלוט פתאום שאני אחד מהשחקנים בה... למרות שהיה לי נורא לא נעים להמשיך ולעקוב אחריה, הסקרנות ניצחה כמה פעמים והצצתי. זה לא השפיע על מערכת היחסים בינינו, לא סיפרתי לאף אחד שאני קורא אותה, ובשלב מסוים דרכינו נפרדו. באמצעות הבלוג שלה המשכתי לעקוב אחריה קצת, אבל הוא לא היה מעניין במיוחד ולבסוף היא התייאשה מהכתיבה בו וסגרה אותו.

דנטל

New member
לא שזכור לי

הייתי קוראת את כל הרשומה. לא הייתי נרשמת לעדכונים, כמו שאני לא רשומה לעדכוני בלוגים של חברים שלי. אם הייתי חושבת שהוא שומר את הבלוג מאוד בסוד סביר להניח שלא הייתי מגלה לו שגיליתי את הבלוג. יכול להיות שהייתי מגלה למישהו אחר שהוא כותב בלוג, מאוד תלוי.

קרה משהו בסגנון

יש בלוגרית שבמשך תקופה ארוכה עקבתי אחרי הבלוג שלה, ואז גיליתי במקרה שיש לנו מכרה משותפת שהיא חברה דיי טובה שלה. לא אמרתי כלום, עד שיצא לי לפגוש אותה (את הבלוגרית) באירוע ו... הרגשתי דיי מוזר שאני יודעת מי היא ומה עובר לה בלב בזמן שלה אין מושג... בסוף לא יכולתי להתאפק וכתבתי לה מסר. היא הייתה בשוק... אבל הוחמאה.

קרה לי..

זה קרה באופן די מפתיע ומצחיק. התוודיתי בפניו מיד כשזה קרה, לא יכולה להסתיר את האמת מחברים ואנשים שיקרים לי. ווידיתי שזה לא מפריע לו שאקרא בו. ואני ממשיכה לקרוא אותו ונהנית מכל רגע.

yael d a

New member
לי זה קרה וזה היה ממש טלנובלה

עם סוף טוב ומתוק... ממש מרשמלו... היתה לי קרובת משפחה שכילדה היינו מאוד מאוד קרובות ובשלב מסויים ההורים שלנו רבו והקשר ביננו ניתק. באחד משיטוטי בבלוגים מצאתי בלוג של מישהי של הכרתי המתעד את יציאתה מהמעגל ההרסני של הפרעות האכילה. לא ידעתי שזו היא בהתחלה ונרשמתי לעידכונים. לאט לאט הקצוות החלו להתחבר והבנתי שזו אותה קרובת משפחה והחלטתי לכתוב לה מייל אחרי שנים של נתק תקשורתי. זה הסתיים כך שנפגשנו וחזרנו להיות בקשר סדיר....

עוד לא...

ברורררר שאמשיך לקרוא...
ברורררר שאעקוב...
כשנגיע לגשר...
תלוי מי מה מו...
אגלה רק לבעלי (בין כה אין לי אף אחד אחר שאפשר לגלות לו שישמור סוד)

צלהגשם

New member
קרה לי מהצד השני

אני הייתי בעלת הבלוג שקראו אותו, ואני חייבת לומר שזו הרגשה מזעזעת במיוחד לגלות שמישהו שאתם מכירים (וגם כתבתם עליו) ישב וקרא לכם בבלוג בלי להגיד שום דבר הרבה זמן. בסופו של דבר מחקתי את הבלוג כי הוא עורר בי חלחלה כל פעם שהסתכלתי בו. לכן אני ממליצה לא לקרוא או להתוודות על כך בפני הכותב בהקדם על מנת למנוע תחושת נבגדות או משהו בסגנון הזה.

dify

New member
קרה לי

שמצאתי אחרים ושמצאו אותי. אם מצאתי- המשכתי לקרוא באותו רגע כמה פוסטים לאחור, לא התחלתי מעקב, לא עשיתי מנוי, לא טרחתי לשלוח מסר או ליידע את כותב הבלוג. מלכתחילה אני מניחה שמי שכותב בלוגים יודע שיש סיכוי שימצאו אותו... לכן אני לא מרגישה שזה שמצאתי אותו זה איזשהו סוד מצידי. יש אנשים שכתבו לי שהם מצאו אותי, או אמרו לי במציאות, או גיליתי אותם במקרה ברשימת המנויים שלי, או שעד היום אני לא יודעת :) נו שוין :) לא זוכרת שיצא לי להתקל במשהו שנכתב עלי ושהסעיר אותי מספיק כדי להיפגע, לקחת ללב וללמוד משהו חדש. אם הוזכרתי, זה בטח היה כדרך אגב :)

wranger

New member
../images/Emo13.gifהיי, כדאי לקרוא גם בפורומים...../images/Emo26.gif

livesin

New member
קרה לי עם אקס

שגיליתי את הבלוג שלו בטעות וגם היה כתוב עליי שם דברים לא נחמדים. מהר רצתי ספר לחברות ואף אחד לא האמין שמישו יכול להיות כל כך נקמן. בסוף לא היה לי אומץ לספר לו שראיתי ומהר הוא גם סגר את הבלוג אז עברנו הלאה...

למעלה