מצאת כבר את האפיקומן ב
אנשים?

מצאת כבר את האפיקומן ב../images/Emo43.gif אנשים?

איפה האפיקומן של תפוז
במהלך ימי החג, נחביא מדי יום אפיקומן בפורום אקראי. גלו באיזה פורום מתחבא האפיקומן, ענו על החידה הנמצאת בפורום ואולי תזכו במארז מוצרי ספא מפנק במיוחד מתנת Spring ! את כל הפרטים בנוגע לתחרות תוכלו למצוא כאן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=168&MessageId=128528415 והיום: מראה מראה שעל הקיר, איפה הפרס הכי שווה בעיר? חושבים שאתם יודעים באיזה פורום מדובר? חפשו את האפיקומן!
חג שמח לכל הגולשים ממשפחת
אנשים

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gifאמרו לא להגיב להודעות של "תפוז אנשים

מודיע"...שימי לב לזה

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gifזה בערך אותו הדבר...

דניאל אמרה שההודעה נעלמת אחרי כמה זמן ואם מגיבים עליה זה סתם מעמיס על הפורום. תקנו אותי אם אני טועה ^^

גרבע

New member
../images/Emo105.gifנכון חח

אבל עדיין מותר להגיב אליהן מדי פעם,אחרי הכל הן לא נועדו בשביל שיתעלמו מהם טוב עכשיו אנחנו מעמיסות על ההודעה עוד יותר חח כדאי שנפסיק <:

rox love BSM

New member
אסור להגיב עליהן,כי הן נעלמות אחרי 24

שעות אם לא מגיבים אליהם. צריך לנצל"ש שירשורי
אז, כן צריך להתעלם מהן..

LovE BuSTeD

New member
*נצלש* שאלה חשובה!!

מישהי יודעת אם יש למקפליי הופעות בלונדון בסוף השנה?

loserontheloose

New member
נכון לעכשיו לא

ההופעה היחידה שתתקיים בלונדון נכון לעכשיו היא ב-1.5. אבל נאמר לי שכנראה יהיה סיבוב הופעות חורפי בנובמבר-דצמבר שבוודאי יכלול את לונדון. אל תקחי את זה כתורה מסיני אבל... הם כל הזמן משנים את דעתם.

LovE BuSTeD

New member
מעולה!! זה מה ששאלתי אם יהיה הופעות בסוף השנה

נובמבר דצמבר זה מצויין

rox love BSM

New member
יש הופות בקיץ אבל לא בלונדון

השאלה היא האם יהיה לך נוח לנסוע לשם ברכבת...

../images/Emo15.gif../images/Emo207.gif אני יודעת שאסור לנצל"ש

אבל אני צריכה עזרה \: ולא היה שרשורים פנוים , אני מנסה כבר כמה זמן למצוא שם של איזה שיר כדי להוריד אותו . זה מתחיל כזה : "לה לה לה לה לה מיי בויז אר רדי לה לה לה לה לה .. " נכון שזה לא כזה ברור , אבל הוא גם היה בסרט ילדות רעות עם לינדזי לוהאן (מי שראתה) שרג'ינה והבנות וזה הלכו אליה הבייתה (לרג'ינה) והם עשו תסיבוב (תכיכר) עם האוטו של רג'ינה ושמעו תשיר הזה בדיוק .. :D אם למישהי יש תסרט במחשב או משו ויודעת למה אני מתכוונת , בבקשה תביאו לי תשם של השיר D: אני צריכה אותו :)

AdiA12

New member
../images/Emo207.gif סליחה שנטשתי ^^ ../images/Emo209.gif../images/Emo226.gif

לא הייתה לי ממש אפשרות להיכנס. חוסר בעיקר בכוחות, וגם בזמן קצת. אז.. חזרתי

AdiA12

New member
אופס עכשיו הבנתי שאסור לנצלש כאן ../images/Emo209.gif../images/Emo226.gif

לא ידעתי.

למעלה