מצא את ההבדלים-סיבוב שני

מצא את ההבדלים-סיבוב שני../images/Emo103.gif

אוקיי אז חזרנו למשחק... בתמונה הקודמת גל מצאה 3 הבדלים ואדם מצא אחד... גל-4 נקודות אדם-1 נקודה לחדשים פה בפורום הנה הסבר על המשחק.... http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1620&msgid=97181361 והנה היא התמונה הבאה......
יש בה 4 הבדלים...
...

מנסה

אני לא בטוחה שזה נכון כי אני לא רואה את התמונות אבל יש מצב שהעמוד[דומה לעמוד דואר]חתוך בכוונה או סתם? או באחת מהידים רואים משהו על היד ובשניה לא אני חושבת שזה לא נכון כי אני לא רואה טוב את התמונות ניסיתי להגדיל אותם אבל רואים נקודות

מצאתי 1

זה כמעט נכון בטוח סיון כואבות לי העינים כבר אני עם משקפים ולא רואה כלום.חח השוני הוא שבאחת התמונות בפנס הקדמי של האוטו יש צבע ובשני אין כאילו יש 2 מנורות בכל אוטו בצד הימני אחת מהם כתומה והשניה לא ובתמונה 2 אחת מהם כתומה וגם השניה כתומה

spelling

New member
מצאתי עוד 2!

1)על התיבת דואר באחד יש פתק לבן ובשני אין.. 2)מאחורי המונית הצהובה בתמונה אחת רואים עציץ שלם ובשני כמעט לא רואים אותו.. ואולי הבדל שלישי..באחת התמונות יש לה צמיד על היד ובשניה אין?חח העיניים שלייייייייי

always be me mc

New member
טוב לדעתי בתמונה בצד ימין יש טבעת ובשניה לא

אבל אני בטוח טועה חחחחחחחחחח

את לא טועה בכללל....באמת יש לה טבעת...../images/Emo26.gif

אוקיי אז זה מצב הנקודות... גל-5 נקודות אדם- 4 נקודות שלי- 1 נקודה כל הכבוד לכם..... אבל מהתמונה הבאה המשחק יהיה קצת יותר קשהה....

למעלה