מצא את השירים!

Beautiful Scar

New member
מצא את השירים!../images/Emo199.gif

קרדיט: לבחור החדש, דותן, שהציע את רעיון הגאוני זה:) בתמונה נמצאים שירים של מיידן, תתחילו לחפש:) בנתיים מצאתי את FALLEN ANGEL, TWO MINUTES TO MIDNIGHT http://www.flickr.com/photo_zoom.gne?id=1801039787&size=o (אני לא מצליחה להעלות את הקובץ ישירות לאתר, אקטין את התמונה ואז.. )

Beautiful Scar

New member
ואפרופו ACES HIGH../images/Emo199.gif

גם אותו מצאתי אתמול. נו, תשתפו פעולה, אחרת אתם מתים ואני חופרת, ואז זה גורם לי לא להרגיש טוב עם עצמי ולסתום, ואז הפורום יהיה מת. שעת המוות: 18:37 דקות, בתאריך 23\11\2007

barlevy

New member
ממ לא רק שירים

בתמונה יש התייחסויות רבות לארועים בחיי הלהקה.. מה שכן FALLEN ANGEL בטח לא..היות והשיר נכתב הרבה אחרי שהתמונה צויירה.. ה"מלאך" הוא בעצם התייחסות לשיר FLIGHT OF ICARUS

iRoNBaLLz

New member
מצאתי כמה

phantom of opera - כתוב למטה על גשר כזה בצד שמאל rime of the anicent mrainer - ליד השעות שמראה 2 דקות לחצות invaders - חלליות של חייזרים נכנסות מהשמיים die with your boots on - חברי הלהקה עם מגפיים וכנראה ימותו... iron maiden - חברי הלהקה.. והפוסטר בצד ימין caught somewhere in time - חברי הלהקה נראים תקועים בעתיד no prayer for the deing - כתוב "יהוה" על הבניין הגבוהה בצד שמאל.. ואנשים הולכים למות.. או שה"יהוה" מתיחס ל judas be my guide the assassin - הדבר המוזר בלי העור עם האקדח נראה כמו מתנקש stranger world - חברי הלהקה בעולם שזה להם ( למרות שזה נראה כמו סוג של לונדון בעתיד... תוצאת המשחק של ווסטהם וארסנל.. קבוצות כדורגל לונדוניות ) זה מה שמצאתי כרגע... בתור לפירמידה הענקית עם הברקים יש הקשר.. לא זוכר שיר מצרי..

Beautiful Scar

New member
היצור המוזר בלי העור..../images/Emo199.gif

זה אדי, אני מניחה. :) אין אחד אחר. קישרת הרבה מטרפויות ללהקה עצמה, וגם אני חשבתי על השיר IRON MAIDEN.. אבל לא על הקשר השירים ללהקה המופיעה בתמונה. חח

barlevy

New member
NO PRAYER יצא הרבה אחרי

כך שאין שום התייחסות ל NO PRAYER ול ASSASIN והנה עוד כמה פרטים בקשר ל עטיפה

אז הנה כמה...

aces high - מימין ל"יהוה" שכתוב בצד שמאל. 22 "אקלייזן אבניו" (לא זוכר איך כותבים) - הבחורה בחלון האדום מצד ימין למטה. mother russia - מתחת לבחורה בחלון האדום יש בר בשם "ruskin arms" ועוד כמה דברים קטנים. לברוס יש מח בידיים - כנראה מחווה לpeace of mind או לעטיפה של seventh son of the seventh son בין אדי לחברי הלהקה כתוב בכתב מראה "boring painting". משמאל יש מחווה ללהקה .rainbow יש שם עוד כמה דברים לא ברורים - למרות הרזולוציה היחסית גבוהה.

Lu Tze

New member
הא, מגניב. אף פעם לא שמתי לב לזה.

הנה גירסא יותר טובה. יש שם גם המון רפרנסים לסופרי מד"ב: אסימוב, פיליפ ק. דיק, פרנק הרברט (החבוב שכתב את חולית, הספר שעליו מבוסס TO TAME A LAND. וגם השיר עצמו מרופרנס) וריי בראדברי. אה, ובאטמן צופה על העיר. לא שמצאתי את זה בעצמי, פשוט הלכתי לויקיפדיה.

מגניב בהחלט!

פיליפ ק' דיק - מעל הקולנוע בצד שמאל למטה. אסימוב - בבניין הכי גבוה שמתחת לפירמידות. הרברט - מעל הקולנוע (בניאון כחול) ובקולנוע מציגים את life after death. מעל ברוס מצד ימין כתוב פריון ברוסית. ובין הרגליים של אדי יש חתול עם הילה. :)

Hola Monkey

New member
נראה לי שמצאתי אחד

כל הטילים שעפים בשמיים- נראה לי שזה קשור לשיר Fortunes Of War

למעלה