מצבה של הרווקה בת ה-30+

a y a 3 2

New member
מצבה של הרווקה בת ה-30+

האם הוא כ"כ עגום? הממ.. סתם רציתי לשתף בציטוטים משיחות (ברחבי האינטרנט) עם בני 27 במקרה באותו יום: 1. שוטר בן 27 - ידיד אינטרנט/קצת מחוץ לאינטרנט שלאחרונה התחיל לצאת עם חיילת. שאמר לי "אני חושב שבחורות בגילך מעניינות, אבל לקשר רציני יוצאים עם צעירות יותר". 2. מתכנת בן 27 - ששאל אותי "האם את רוצה להתחתן, כי אני רוצה רק לעשות לך נעים בגב". 3. מתמחה בעריכת דין בן 27 - שאמר לי "בא לך לעשות משהו ביחד?" (כן, מה למשל, אני תוהה). והתחיל לספר לי שיצא לו לפגוש כל מיני בחורות, עם אחת הוא יצא להופעה במועדון, עם אחרות זה הסתיים במצב אינטימי כזה או אחר. ואני חשבתי שאנשים בגיל הזה (בגיל פחות או יותר בסביבות ה-30) לא רואים בנות 30 כ"מבוגרות". תיארתי את העיסוקים שלהם, כי לא מדובר באנשים חסרי השכלה/לא רציניים, והיו אמורים להיות נאורים (לפחות לפי מה שחשבתי). מה דעתכם? 1. בני ה-30 תפוסים: נשואים/גרושים + ילדים 2. בני סוף שנות ה-20 רואים בי "מבוגרת" 3. האם להסתפק בבני 40-50 שמנסים להשיג בנות 30 כי בנות 20 לא שמות עליהם?:)

bulb

New member
את מסיקה מהמקרה הפרטי שלך על הכלל

גם לא הבנתי את הקשר בין שוטר לנאור/משכיל ,אבל ניחא. דרך אגב ,מתכנתים רבים שיצא לי לעבוד איתם חסרי חיים (אלא אם את מחשיבה כתיבת סקריפטים בפרל או בסקיל) אז אולי המתכנת שלך משכיל אבל כנראה שהוא נשאר כיתה בבית הספר של החיים. אם ,כפי שאת טוענת ,מדובר בשלושה טיפוסים שונים וכולם הגיעו לאותה מסקנה במחיצתך - הרי שאת מקור ה"בעיה". שלושת המשפטים האחרונים שלך מתאימים לעיתון "לאישה" (אני רק פותר את התשחץ) מיד אחרי מדור האוכל ולפני 50 עמודי האופנה הבאים.

זמשוש

New member
לא חסרים גברים רווקים

או גרושים ללא ילדים בני 30+ למה מפליא אותך שגבר בן 28 לא מתעניין באישה בשלה לנישואים, לצרכים מעבר לסיפוק המיני?

Shining Dark

New member
נסחפת :)

1. אני מכירה הרבה בני 30 לא נשואים ולא גרושים. 2. אני לא חושבת שראו בך ספציפית מבוגרת, אני חושבת שזו הסיטואציה של אינטרנט, אופי וסגנון שיחה. 3. אם בא לך על בני 45 סבבה אבל אל תהיי איתם מתוך הסתפקות, כי אז גם ייראה הקשר שלך ;) וכמו שאמרו לך אין קשר בין נאור למקצועות שציינת, אם היית מדברת על רופאים, כלכלניים ופסיכולוגים, אז זה משהו אחר חח אם שלושתם באמת הגיעו לאותה מסקנה איתך, תעשי בדק בית.. מה את אומרת? מה את מקרינה?.... ואולי תגיעי למסקנות :)

mika tal

New member
חמודה- את היחידה שקובעת מהו מצבך../images/Emo13.gif

קראתי את מה שכתבת. אני סבורה שאת ה"אחראית" לסיטואציות אלה. ייתכן שאת משדרת לבחורים שסיפרת עליהם פתיחות יתרה, הנותנת להם "לגיטימציה" לדבר שטויות, ולא להיות רציניים. יש מצב שאת פשוט "שוברת את הראש" ומתאמצת יותר מידיי.. אני בת 28, ולא, כלל לא מתוסכלת. ההיפך.. אני חושבת שנשים משתבחות עם השנים,וזאת פשוט "עובדה בשטח". לכל ה"דמויות" בסיפורך, לא הייתי כלל נותנת לדבר מעבר למשפטי הפתיחה המטומטמים שלהם.. זכרי, את בעלת "אחריות אישית", את בוחרת אם סיפרה היא משהו שמשפיע עלייך, או שאת "אישה בלי גיל"..וביננו, מה זה 30+? מה שאת "משדרת" זה היחס שאת מקבלת..... כל טוב או "בכיף שלך".. אני

a y a 3 2

New member
המ.. אלה לא היו משפטי פתיחה

אלא נאמרו אחרי שיחה של חצי שעה בערך בצ'ט.. זה תיאור של יום טיפוסי בצ'ט, אני לא ממש מכירה את הטיפוסים האלה והם נחסמו מייד מלבד השוטר איתו אני מתכתבת במסנג'ר בערך חצי שנה.. ולא, זו לא היתה פתיחות יתרה, פשוט בחורי ארצינו חשים שבצ'ט הם יכולים להגיד כל שיעלה על רוחם ולצאת מזה בשלום. ומיקה, כשאני הייתי בגילך ונראיתי בת 25 גם אני חשתי "צעירה ללא גיל". כשאת מתחילה לעבור את ה-30, אז מתחילים להתייחס אליך פתאום כמצורעת. זה קרה פתאומית ביום אחד, פתאום התחילו להתייחס אלי כאל "מבוגרת". גם אנשים שנראיתי להם בת 26-27 ומגלים שאני מעל 30 (כולל בחורות) משנים את היחס מקצה לקצה בגלל הגיל.

דנטל

New member
הם באמת חושבים שהם יכולים להגיד הכל

אבל הם גם יגידו הכל לבנות ה- 20. רק לא מבינה מה הבעיה בזה. הם אמורים להגיד מה שהם חושבים שאת רוצה לקרוא על המסך, או להגיד מה שהם מרגישים באמת? עברתי את גיל ה- 30 ואני לא מרגישה שום יחס של מצורעת. גם כמעט כל אלה שקוראים לי "מבוגרת" אומרים את זה לחיוב. זה מדליק אותם, או שזה לא מזיז להם. ברור שישנם אלה שחושבים אוטומטית שזה אומר חתונה וילדים וחוסר הבנה מוחלטת במוסיקה עכשיוית, למשל, אבל אלה מעטים. זה אומר ששתינו מקבלות יחס מאוד שונה ומכך אסיק ששתינו מעבירות מסר שונה למי שמתכתב איתנו.

SupermanZW

Well-known member
זה קורה לך בגלל שאת לחוצה ומשדרת את

זה. השוטר דיבר שטויות, המתכנת לא ממהר לשום מקום וגם לך אין סיבה למהר, לחשוב על חתונה כאשר בסך הכל צ'וטטתם זה הזוי, אנשים נורמלים לא מתכננים חתונה בצ'ט, המתמחה בעריכת דין הציע לך דייט, יכולת לצאת איתו, לא היית מפסידה כלום, ממילא אי אפשר לתכנן תוכניות ארוכות טווח לפני שיוצאים יחד תקופה. אם תפסיקי להיות לחוצה ותצאי עם גברים אז תוכלי למצוא מישהו שתרצי לחיות איתו, אבל אם תפסלי מראש גברים רק משום שאינם לחוצים כמוך תישארי לבד.

a y a 3 2

New member
מעניין איך אפשר לשדר משהו דרך

מסך המחשב אני ממש לא לחוצה, אפילו עקרונית נגד מוסד החתונה כפי שאנו מכירים אותו כיום. אבל אני לחוצה אוטומטאית כי אני מעל גיל 30 הא? הבחור ששאל אם אני מעוניינת להתחתן בקרוב, הגישה שלו נראתה לי פוסלת ומתנשאת מכלכתחילה, זה הכל. אף אחד לא רץ ומתחתן כ"כ מהר, אבל גם לא צריך להצהיר כוונות מסויימות מראש, זה מראה שהוא מייעד כל קשר לפי קריטריונים מסויימים ושם אותי במשבצת. זאת: "לעשות לה נעים בגב, מקסימום עד שאמצע מישהי טובה וצעירה יותר". רק בחורה עם הערכה עצמית אפסית תתייחס ברצינות לאחד כזה. המתמחה בעריכת דין וכל מי שמדבר חצי שעה בצ'ט ומציע להיפגש עוד באותו היום בערב הוא סטוציונר על בטוח. כנראה שלא יצא לך לדבר בצ'ט לאחרונה או בכלל.

SupermanZW

Well-known member
"סטוציונר על בטוח" הוא היה אם הוא

היה מתחת לגיל 20, בגיל 27 חושבים קצת אחרת ובגיל 30+ הופכים לעוד יותר רציניים, חוץ מזה לסטוץ יש שני צדדים, אם את רוצה פגישה ולא סטוץ הוא לא יכול לכפות עלייך סטוץ, צריך שניים לטנגו.

magenta73

New member
תגידי לי,

זה באמת משנה? מה שהם חושבים? אנשים שמסתכלים עליך רק בתור גיל ולא בתור האדם שאת?... שילכו לחפש חברים, או פרגיות, ושיעזבו אותך בשקט, באמת....

a y a 3 2

New member
צודקת

זו פשוט עוד אחת הדרכים לעשות מאדם אובייקט ולשים אותו בקוביה. כמו לשפוט אותו ע"פ מראה, מוצא, השכלה, מגדר.. ועכשיו גם גיל. זו אולי תופעה של מישהו ששופט את עצמו בחומרה, ומוצא אנשים שישפטו אותו בחומרה באותה המידה. (נו, עשיתי לעצמי ניתוח פסיכולוגי).

הי

מצבה של גיל 30 אינו עגום. אך גם אינו מלבב...נכון הגיל עושה את שלו.. אך בואי ונניח את הדברים לצד, חברים לא בהכרח מכירים מצ'טים ..צאי למפגשים, לכי לפעילות ובעיקר טפחי עצמך ללא גבול ..אני במקומך לא הייתי פונה לילדים בני ה-28, לכי על גיל קצת יותר בוגר..(דעתי) אני נשואה, בת 31 ורואה את חברתיי די מתוסכלות...כמוך נכון, אין הרבה בחירות בגיל הזה..אך, עדיין יש מגוון רב, צאי תבלי, ואל תחשבי על חתונה..זה מגיע ..מנסיון! ובעיקר החשפי..והשקיעי במשאבים הנכונים..האמיני לי כאישה נשואה..לא חסרים מחזרים..אזי אם יש גברים רווקים בני 30+ שמוכנים לטמון ראשם עם אישה נשואה שאולי תחשוב..להתגרש..על אחת כמה וכמה קל לרווקות..הכל תלוי במי את ומה את משדרת..צאי לדרך והעיקר שיהיה במזל

n o a 17

New member
אני בת 32 והכרתי כמה בחורים צעירים

ודווקא לא מזמן בגיי דייט. האחד בן 28 ונראה כמו ילד בן 20, שמה שבטוח היה יותר רציני ממני. רצה יותר ממני. ולחץ על פגישות יותר ממני. ובסוף אני אמרתי לו שלא מתאים לי (הוא קצת ילדותי), ועכשיו הכרתי עוד מישהוא בן 28 שיותר מתאים לי, בחור משכיל שלא מחפש "להשכיב " אותי ויודע טוב מאוד מה הן מטרותי בחיים שאגב הן תואמות לשלו. אז יש גם צעירים שלא רוצים את המבוגרות לזיון. ויש מבוגרים שזה מה שהם מחפשים. אי אפשר לשפוט . תני צאנס גם לצעירים יותר ותנסי גם את אתרי ההכרויות. אולי משהוא טוב יצא מזה. אגב.. הכי כייף לצאת עם בני 28
אני מרגישה שרוח הצעירות לא מפסיקה לנשב..

ה ר ו ע ה

New member
מזדהה איתך.

יצאתי בעברי עם אחת בת 29 ואני הייתי 22. ודווקא אני הייתי הבוגר מבין שנינו. גיל זה עניין יחסי. בתאכלס האופי קובע את טיב האדם.

drkatz

New member
לרווקה

אם את מחפשת התיחסות רצינית לענין שלך, לא כללית כי אם פרטנית, הציגי את שמך הפרטי ושם הפרטי של אבא בקומונה "על שמות ונשמות". תופתעי מן המידע שיתגלה לך שם.

למעלה