מצבו של אריאל שרון -

מיטללל

New member
מצבו של אריאל שרון -

אני מצטערת שההודעה על מצבו של ראש הממשלה נמחקה רק עכשיו - פשוט לא הייתי במחשב כל היום.. קודם כל, אני מבקשת בכל לשון של בקשה, לא לכתוב פה שמועות. לא לדווח פה דיווחים לא אמיתיים (=דיווחים שלא אומתו בכלי התקשורת) - מדובר בנושא רגיש מדיי. בנוגע למיני ויכוח שהיה פה- אני צריכה שתזכרו - מדובר בבן אדם. בן אדם עם ילדים. נכדים. חברים. עמיתים לעבודה. בן אדם. בן אדם שהקדיש ומקדיש את כל החיים שלו למדינה שלנו. אפשר להסכים עם חלקים ממעשיו. עם חלקים לא. אבל לדבר בגנותו? בנקודת זמן זו ? אני מבקשת בכל לשון של בקשה - להימנע. תזכרו, מדובר בבן אדם. ודבר אחרון, אני אשמח אם השרשור הזה יהפוך לשרשור של התפללות לשלומו :(

מת עליך

הנושא הזה מאוד רגיש לי, כי שרון הכיר את המשפחה שלי. יותר מזה, הוא האבא של המדינה הזאת ולומר שלא אכפת לך ממנו זה פוגע בצורות שלא תאמינו. בכל מקרה, שרון, אני לא ישן ולא מחייך, תחזור אלינו גיבור.

TheWhiteTigris

New member
כולו תקווה שיצליח

להתגבר על זה, ויחזור לאיתנו. למרות שלדעתי, כמה שאני אוהב את הבן אדם, וכמה שאני רוצה שימשיך כראש ממשלה - עדיף שיפרוש. הבריאות קודמת לכל.

מיטללל

New member
../images/Emo41.gif שוב נמחקו כמה הודעות ../images/Emo41.gif

אז אני אחזור על עצמי, בשרשור הזה לא ידברו בגנותו ולא יהיה ויכוח על האם "ראש הממשלה עשה טוב ליהודים". מתחיל קצת להימאס לי. אנחנו לא בגנון. אנחנו נמצאים ברגע נורא רגיש. וקשה. ועצוב. זה לא הזמן. תפסיקו.

למעלה