מצבו של שרון ממשיך להשתפר,

מצבו של שרון ממשיך להשתפר,

בלי לפתוח פה לשטן. יכול להיות שהוא יוכל לחזור להיות ראש-ממשלה ולהתמודד בבחירות, אחרי שיעשו לו צינתור והוא ירד כמה עשרות קילוגרמים. תראו את שמעון פרס! בן 82 וחצי, ועדיין מתפקד בלחץ פוליטי ושומר על בריאות (שוב, בלי לפתוח פה לשטן). והוא לא היה לוחם בצעירותו! אם שרון יהיה רזה ועם לב לא מחורר כמוהו, גם שרון יצליח לתפקד טוב בפוליטיקה.

yaelh8

New member
קשה לי מאוד להאמין

נשמע לא מציאותי אחרי 3 ניתוחי מוח לחזור ולתפקד ועוד כראש ממשלה אמן ואמן

yaelh8

New member
אני בת

קראתי וממה שרשום שם לא מצאתי משהו שמעיד על אפשרות חזרתו לכהן כראש ממשלה שלא תביני לא נכון, אני כל כך רוצה שיקרה נס והוא יצא מזה אבל לא כדאי לפרש דברים כמו "חל שיפור במצבו" לכך שהוא יחזור לכהן כראש ממשלה כי לא נכון וחבל להתאכזב בנוסף, לא אמרו שהוא צמח ולא לרגע אחד, הוא לא בהכרה כי הוא מורדם, יתכן ואני מאוד מקוה שברגע יפסיקו לתת לו חומרי הרדמה הוא יתעורר. זה עדיין לא אומר שהוא יחזור לתפקד כרגיל ובטח שלא כראש ממשלה

אפשרי.

אבא של חברה שלי עבר פעמיים את מה שעבר שרון ובנוסף התקף לב, הוא חזר לתפקד אומנם מובטל אבל מתפקד. המצב שלו היה קשה לא פחות, ההחלמה של שרון תלויה בהרבה דברים כמו כן הרבה גורמים משפיעים על בריאותו וגם אם יצא מהמצב הנוחכי עדיין יהיו דברים שיגרמו לבריאותו להדרדר.

תומרס1

New member
למה לדבר בגסות???

כל פיסת מידע על שיפור במצבו של שרון עושה לי טוב ולכולנו טוב. נכון שלא צריך לקבל רושם מוטעה ושהנה הוא חוזר להיות רה"מ פעיל אבל אין צורך להשתמש במילים כאלה גסות.. והלוואי והוא כן יחזור.. בינתיים אתה יכול להצטרף לתפילותינו...

כל מי שבאמת אוהב את שרון

ודואג לו, יצטרך לדרוש ממנו (כן, לדרוש) לאחר שיחלים (ואני כולי תקווה שיחלים לחלוטין ובמהרה), לא לשוב לפוליטיקה ולעשיה הציבורית. שרון יצטרך לדאוג בראש וראשונה לבריאותו ולחוסנו, והפוליטיקה יכולה רק לגרום להם נזק. אם אתם באמת אוהבים אותו, תפצירו בו לשוב לביתו ולהיות האב הרוחני, המדריך והמייעץ. אבל בשום פנים ואופן לא לקחת על עצמו מעמסה כבדה כתפקיד ראש הממשלה, או כל תפקיד רשמי אחר.

בוביבן

New member
הכי חשוב שיצא מיזה ויחזור למישפחתו

הלואי וגם היה חוזר כראש ממשלה אבל זה ניראה יותר רחוק אם בכלל .קודם שיחזור למישפחתו לחווה. ואולי בעזרת השם היה אפשר להתיעץ איתו על מה שקורה במדינה ואיך ממשיכים והוא היה פעיל שקט .אריק מלך ישראל חי וקיים

למעלה