מצביעים פייגלין לראשות הליכוד -

מצביעים פייגלין לראשות הליכוד -

ובקשר לנתניהו: נתניהו כבר נכשל ובגדול. הצביע 4 פעמים בעד ההתנתקות, ישב עם אסד והסכים לחלק את רמת-הגולן, חילק 13 אחוז מיהודה ושומרון למחבל יאסר עראפת, ואף אמר שעראפת ``ידיד אמיתי``, נתניהו שקרן+ פתולוגי. לכן, בלי צל של ספק, חייבים את פיגלין בראשות הליכוד!

JackDanyells

New member
פייגלין, לך ל"חרות"!

לא רוצים אותך בליכוד. נתניהו הצביע בעד ההתנתקות, כי הליכוד זה ימין מתון. לא קיצוני. האנשים של פייגלין כל הזמן מביאים את הטיעון הזה - "התנתנקות". אבל האמת היא שהבוחרים של הליכוד הם לא לאומנים פאשיסטים דוגמת פייגלין. פייגלין הוא נטע זר בליכוד. הליכוד זה לא מפלגה דתית. זאת מפלגה לאומית ליברלית וחילונית. אין לנו צורך, בתור מדינה חילונית, ביהודה שומרון עזה והגולן, אלא לצרכים בטחוניים בלבד. אני מאוד מקווה, שאם אכן פייגלין יגיע לאן שהוא רוצה להגיע, הליכוד לא יקבל יותר מ-5 מנדטים.

noamgk

New member
ימין מתון מגשים מצעו של השמאל?

ימין, ימין אמיתי (מתון או לא, דתי או לא), הוא לאומני. פייגלין הוא אמנם נטע זר בליכוד (לכאורה), בזה אין ספק; אבל כשהוא מקבל כל כך הרבה תמיכה ממתפקדי המפלגה, אתה לא יכול לומר לו "לא רוצים אותך בליכוד". אם אין לך צורך ביש"ע והגולן (ולמרות שלא ציינת, כמו שאני הבנתי אותך - גם בכותל, שהרי אין בו יתרון ביטחוני כלשהו) פרט לתועלת הביטחונית שאתה מפיק מהם, למה לך בכלל להיות כאן? מה זכותך על הארץ, אם כל תכליתך היא לשרוד בלבד? לשרוד אפשר גם בארה"ב ובאוסטרליה, אני לא מבין למה אתה מחכה.

JackDanyells

New member
תשובות

פייגלין השיג מתפקדים, מתפקדים שבכלל לא היו שם! הם התפקדו במטרה אחת: להצביע לפייגלין. לא אכפת להם מה ייקרה עם הליכוד. אחר כך הם חוזרים הביתה ושוכחים מזה.

JackDanyells

New member
ולגבי אוסטרליה

אני אוהב את הארץ הזאת, כי אמי ישראלית, בעורקיי זורם דם ישראלי, אני מדבר עברית, אני אוהב את הערים פה ואת החבר'ה. זה, לדעתי, יותר חשוב מ"אני פה כי כתוב בתורה".

JackDanyells

New member
ועוד דבר,

לאומני=אוהב את הלאום של עצמו. זה לא אומר שונא את האחר.

noamgk

New member
תשובות:

(אני לא מתכוון לפתוח פה דיון, כי מחר אני כבר לא אהיה פה, עימך הסליחה.
) בפעם הראשונה בה רץ פייגלין באמת דובר במתפקדים "מהבית", כאלה שבאו במטרה לתמוך בפייגלין, ולא יותר. היום, לפי הסקרים, כשני-שליש מאלו העתידים להצביע לפייגלין הם חילונים ומתפקדים ותיקים בליכוד. זה לא יותר חשוב. קודם כל, זה לא כזה פשוט כמו שאתה רואה את זה ומנסה לומר את זה - "אני פה כי כתוב בתורה". התורה היא לא הוראות שימוש לבן האנוש היהודי בכדור הארץ. ובלי קשר, זה הרבה יותר חשוב מאמא, שפה ואהבה לערים. הרי אם היית נולד באמריקה, היית אוהב את הערים והנופים של אמריקה, אמא שלך היתה אמריקאית והשפה שלך היתה אנגלית, וגם החבר'ה היו אחלה - אני בטוח. ההבדל הוא, שאם אני הייתי נולד באמריקה - הייתי אוהב את הארץ בכל מקרה, מתוך הבנה שלא משנה איך היא נראית ולא משנה מאיזה מוצא באה אימי, ולא משנה באיזה שפה אני מדבר - זו הארץ שלי, זו הארץ שנועדה לי, שבה עלי לגור. במילים אחרות, האהבה שלי לארץ לא תלויה בדבר, ושלך כן. ובכל מקרה, מי שבאמת אוהב את הארץ לא נותן את אדמותיה לאוייביו. בקשר ללאום - לא זכור לי שדיברנו על שנאה, הסבר את כוונותיך. לילה טוב.

JackDanyells

New member
אוקיי ../images/Emo13.gif

אם אתה אומר ש2/3 הם מצביעים וותיקים בליכוד, בסדר. ממה שאני הבנתי, לא כך הדבר. אבל אני לא שמעתי על הסקר שאתה מדבר עליו ולכן אני לא אתווכח.
לגבי האהבה שלך לארץ, כמה דברים:
1. אני לא רואה ביהודה שומרון וחבל עזה מקומות שמעניין אותי לגור בהם. אני אוהב את שאר החלקים של הארץ. ולכן אני רוצה שהעולם יניח לנו וייתן לנו לחיות כאן, ואני חושב שהדרך היא לעשות את מה שהעולם מבקש כבר 40 שנה: להיפטר מהשטחים. מהגולן יהיה לי עצוב להפרד, אבל אם זה יביא שלום אני בעד. חוץ מזה, עדיין אפשר יהיה לטייל שם אם יהיה שלום. 2. סיבה נוספת להשארותי בישראל היא אנטישמיות. חוויתי אנטישמיות במדינות באירופה. המדינה היחידה שאני יכול להגיד "אני יהודי" בלי לפחד זה כאן. אתה יכול לקרוא לזה "תלוי בדבר" כי אם לא יהיו לא-יהודים בעולם אז לא יהיה אכפת לי לגור בניו יורק אבל כרגע אני מעדיף לגור בארץ. בקשר ללאום: התחלתי בכך שאמרתי שפייגלין הוא לאומני קיצוני, ואתה אמרת שגם ימין מתון הוא לאומני. אז הסברתי: הליכוד לא שונא את האחר, אבל הוא אוהב את עצמו. זה לאומני בעייני. יש לאומן קיצוני, שזה אומר גם שונא את האחר, דוגמת פייגלין, שרוצה להוציא מכאן בכח את כל מי שלא יהודי ולכבוש מחדש את חבל עזה. אם לא הבנת באמת לא משנה...
לילה טוב

antreprize

New member
תקלטו כבר:

בחיים אי אפשר לנצח כל הזמן, לפעמים צריך לוותר. ביבי נתניהו הוא ימני והסיכוי שלו לעשות משהו במדינה הזאת יותר גבוה מכל בן אדם אחר בימין. המועמדים ההזויים שלכם לעולם, אבל לעולם, לא יצליחו להשפיע. מי שמע על פייגלין יותר מפעמיים או שלוש לפני הפריימריז?

כל מי שיש לו טלוויזיה

פייגלין מתמודד כבר פעם שלישית לראשות הליכוד, וכל פעם הוא מקבל יותר קולות. אחרי הבחירות המוקדמות האחרונות שנערכו, בדצמבר 2005, בנימין נתניהו אפילו ראה בפייגלין איום. פייגלין זכה ב-12% מהקולות, ובתגובה ביבי ניסה להעביר חוק פנימי בליכוד שמונע מבעלי עבר פלילי להיבחר לליכוד.

antreprize

New member
אני לא שמעתי עליו ד החודשים האחרונים,

וגם אז לא שמעתי עליו, ואני אחד משתעדכן בחדשות ויודע מה קורה.

למעלה