מצבי מזעזע....

אלואיז

New member
מצבי מזעזע....

כמעט חצי שנה אחר הלידה עברה חלפה לה..... עד שהתרגלתי להיות אמא עם כל ההנקות והעצות והכאבים מהקיסרי טוב שנגמרה כבר התקופה הזו לא מזמן התחלתי להסתכל על עצמי, עד היום נמנעתי לחטט לעצמי בשומני ההריון העודפים. אני פשוט נראית כמו לוויתן וגם כל הגוף שלי עייף כזה תמיד, לחשוב על הליכה או התעמלות כלשהי נראה לי כל כך רחוק מהיכולת הפיזית שלי כעת לדעתי אני כבר ב-90 קילו שזה המווווווווון עלי אחרי הלידה איפשהו בחודש חודשיים הראשונים הרגשתי שאני יורדת {אז גם הנקתי} לפני חודשיים הפסקתי להניק ונראה לי ששם גם נעצרה הירידה..... מאיפהההההה מתחילים עכשיו תזונה נכונה ????? הלפ

חן123

New member
ההמלצה שלי

לכי לדיאטניצ טובה. יש סיכוי סביר שאת זכאית לדיאטנית במימון קופ"ח (אם ה BMI שלך מעל 30). פעילות גופנית - תנסי לעשות הליכות, אפירלו עם העגלה, אני הלכתי בערבים עם העגלה וזה מאוד עזר לי ו... בהצלחה

אלואיז

New member
צחוק הגורל....

בשמש הקופחת הזו הליכות עם העגלה יכולות לצאת לפועל רק לקראת 19:30 בדיוק נופל על זמני מקלחת ארוחה ונומי נומי לנסיך אבל שווה לי לנסות אגב אני ממש פדנטית בעניין נזקי השמש לעור התינוק ואני לא חושבת שהתכשירים למינהם נותנים תשובה הולמת לנזקי הטווח הרחוק של הקרינה

חן123

New member
אני הייתי הולכת בערב בשעה הזאת

המקלחת ונומי נומי היו טיפה נידחים, לא נורא יש כאלה שמעדיפות השקם בבוקר, לא אני... אבל כל אחת ומה שמתאים לה

אתי אתי

New member
רגע...רגע...

קודם כל ברוכה הבאה !!! עברת דרך מ א ו ד ארוכה, כל הכבוד!!! אז עכשיו התפנית לעניין המשקל, יופי. יש בזה הרבה אהבה עצמית, ומגיע לך המון אהבה... ממליצה לך להתחיל עם ארוחות קבועות וכלום ביניהם. פרי זאת ארוחה, לצורך העניין. זאת התחלה של מסגרת. נמשיך משם, מה את אומרת?

ולגבי ספורט אני למשל עושה מוקדם

בבוקר. משאירה את כל הנסיכות עם אבא וחוזרת הביתה רק בשעה 7:00 לפזר לבית הספר ואז אם עוד יש לי כוחות חוזרות לסיים את הכושר בחדר הכושר שלא עושה הכל עד 7:00 או חוזרת באמת מאוחר בערב לשם אם נשאר לי כוח. הכל תלוי בחשק שלי לאותו היום. אבל אני גם מאד מקפידה על זמני ארוחות ומה שנכנס לפה במשך כל היום. וכותבת לך את זה אחת שהיתה במשקל שלך וזזה משם בצעדים מאד קטנים ולפני חודש הסתמנה לי ראשית חזרה שוב למשקל של 90 והנה אני שוב תוקפת ומצליחה.

למעלה