מצב בלתי אפשרי

מצב בלתי אפשרי

מפלגת האיחוד הלאומי של שרון מרכזת בתוכה את כל האנשים שהובילו את החברה שלנו ב-15 השנים האחרונות למעט- רבין (ז"ל), נתניהו וברק (ז"לים פוליטיים). לא ברור לי איך יש כלכך הרבה ביקורת כלפי השלטון בשנים האחרונות ובכל זאת שיעור התמיכה במפלגה הזו כלכך גבוה. 1. מלגת האחדות הלאומית לא הולכת קדימה. שילוב פוליטי כזה הוא מרשם בדוק לקיפאון! 2. כמעט כל חברי המפלגה נגועים בשחיתות כזו או אחרת. איך אפשר לתמוך בשרון, הנגבי, רמון וחבריהם ובאותו זמן לזעוק נגד השחיתות... 3. מהו סדר היום של המפלגה? * מפת הדרכים של בוש- סופה הקמת מדינה פלסטינאית על כל השטחים הכבושים (עם אפשרות קלה לחילופי שטחים קטנים, וכלל חלוקת ירושלים). * הגדר? שרון, הנגבי וחבריהם היו מובילי ההתנגדות לגדר ב-2003. * כלכלה חברתית? מי היה ראש הממשלה שנתן גיבוי כמעט אין סופי לנתניהו ב-3 השנים האחרונות? למי שלא יודע זה היה אריק שרון. * ביטחון? מי היה ראש הממשלה שבתקופתו נרצחו הכי הרבה אזרחים ישראלים? ומי היה ראש הממשלה בתשקופתו נרצחו הכי הרבה אזרחים פלסטינאים? ומה קיבלנו בתמורה? קסאמים, פיגועים ונסיונות חטיפה... 4. אני יכול להבין את מי שמצביע לאיחוד הלאומי- כמחאה על מדיניות שרון. אני יכול להבין את מי שלא יצביע בכלל. אני יכול להבין את מי שכועס. אבל אני לא יכול להבין למה להצביע למפלגה המרכזת בתוכה את כל מי שהיה שותף למחדלים השלטוניים והפוליטיים בשנים האחרונות ולמי שבאמת רוצה שינוי. מי שבאמת רוצה שינוי בסדר העדיפויות. אני קורא להצביע לעבודה בראשות עמיר פרץ!

למעלה