מצב בריאותי או חוסר עניין?

shirazon1

New member
מצב בריאותי או חוסר עניין?

שלום,

אני כותבת בשביל לקבל ייעוץ או סתם עידוד:)

לפני מספר חודשים הכרתי בחור, התחלנו לצאת והייתה כימיה משמיים. יצאנו כמה שבועות ולאחר מכן נפרדנו. הסיבה שנפרדנו הייתה שהבחור פתאום הראה חוסר התלהבות ורצון להיפגש. סוג של "אש קטנה". לאחר בירור העניין אמר הבחור כי הוא לא יכול לתת לי כרגע את הקשר שאני רוצה. בבאסה רבה נאלצתי לסיים את הקשר.

לאחר כמה חודשים, הבחור שלח לי הודעה וחידשנו את הקשר. כהסבר לחוסר התלהבות ומה קרה, הסביר כי היה בתהליך רפואי שמאוד הפחיד אותו והעסיק אותו ולכן לא יכל להשקיע במערכת זוגית. קיבלתי את התירוץ והסכמתי שננסה שוב, כי באמת נהניתי אתו.

כיום אנו יוצאים כמעט 3 חודשים, חשוב לי לציין כי שחזרנו לצאת ולאחר שבועיים שיתף אותי כי הבעיה הבריאותית שלו חזרה ויבין אם לא ארצה להמשיך. הסברתי לו שאני פה וזה בסדר.
בחודש האחרון עקב הבעיה הרפואית (שכרגע נפתרה ומה שנשאר זה רק בעיה אסתטית קלה שתעבור עם הזמן) אני יוצאת עם בחור דיכאוני שכל הזמן בבאסה לאור הבעיה שהייתה. אני שם, מנסה לעודד ולשמח אך כלום לא עוזר. הוא בשלו.
עכשיו לאחר שהכול יחסית עבר והוא מתאושש מהפרוצדורה הרפואית, אני מרגישה שאני צריכה כל הזמן לרדוף אחר יחס, חום, ליטוף חיבוק. לאחר שהבעיה הרפואית נפתרה החלטתי שאני אתן לו כמה ימים להתאפס ולחזור לבחור שהכרתי.
לצערי, גם לאחר שהבעיה נפתרה יש כרגע את הבעיה האסטתית שהניתוח הותיר שזה נראה בשבילו כמו "סוף העולם" אני ויחסינו נותרנו בצד. גם שאני מנסה לעלות את הסוגיה וכמה זה לא נעים לי להיות בצד הרודף- אני מקבלת תגובה של "אני מסכן אכלו לי שתו לי".
אני מחשיבה את עצמי כבחורה שמאוד מבינה ומאוד שם בשביל אנשים שאכפת לי מהם. יחד עם זאת, כמו כל אדם, יש לי את החסרונות שלי, אני תמיד צריכה להרגיש מחוזרת ונאהבת וכל דבר קטן מוציא אותי מאיזון ומתחילים לי בראש סרטים.
אבל כרגע אני במצב שאני באמת לא יודעת מה הסיבה למצב הזה? האם הבעיה הבריאותית או חוסר עניין? האם ירד לו ממני? האם הבעיה כל כך מטרידה אותו לרמה שאי אפשר לנהל קשר זוגי?

מה הייתם עושים?

תודה:)

tatiana6

New member
אני רוצה להגיב על משהו אחר ממה ששאלת

כל הכבוד על זה שאת לא פוחדת לברר עם הבחור מה קורה ומצליחה להתמודד עם תוצאות של מה שהוא אומר (כמו להפרד אם אין ברירה). אני בדרך כלל פוחדת משיחות ובירורים כאלה, במיוחד לא יכולה לתאר לעצמי מתמודדת עם התוצאות.

shirazon1

New member
אני מאוד קרובה לזה

ומתקשה להתמודד עם הביטול של מה שאני אומרת. אני מניחה שבדרך הזאת זה לא יחזיק הרבה זמן.

שלום

אם את אוהבת אותו, ומשהו רע לו, את אמורה לדאוג ולעזור לו. זאת המשמעות של קשר אמתי. אם קשה לו להיות אתך אבל חשוב לו, עזרי לו להתמודד עם מחלתו ולהיות אתך.

shirazon1

New member
זה נכון אבל,

זה מאוד קשה לרדוף כל הזמן ולא לקבל פידבק שאת רצויה או כל הערכה לזה שאת אוכלת את החרא הזה.
השאלה אם זה באמת העניין הרפואי או שזה פשוט לא עובד בינינו יותר והוא סתם נתלה על תירוצים.

זה תלוי הרבה

בדרך שהוא מתנהג אליך. אם הוא משקיע ונותן, הוא כנראה אוהב. לפעמים לא יכולים לתת לגמרי, צריך לבדוק את ההתנהגות הכללית.

shirazon1

New member
תלוי

למה אתה קורה משקיע ונותן? מבחינה חומרית? יחס? בתקופה האחרונה או מתחילת ההיכרות?

באופן כללי (עוד לשבועיים האחרונים) הוא מאוד השקיע (בעיקר מבחינה חומרית של להזמין, לבוא, לעשות) מכבד, חם, מחמיא וכדומה.
בתקופה האחרונה הוא פחות חם, פחות מראה יחס (שבועיים אחרונים).

מבחינה רגשית

דואג, מחמיא, תומך, מתעניין ועוזר. אפשר להרגיש מתי הוא לא רוצה להשקיע בכלל ומתי קשה לו להשקיע במידה שצריך. הנתינה מאד חשובה בקשר.

תשובה

שבועיים זה לא הרבה זמן, אולי קשה לו בגלל הניתוח וכדאי להבין אותו. אולי הוא עדיין סובל. עזרי לו להתגבר כדי שהקשר יצליח.

shirazon1

New member
אז לעניות דעתך..

אני לא אמורה לעלות בפניו את התסכול ואת מה שאני מרגישה?

אני חושב שאת צריכה

אבל לא בדרך שתיראה כהאשמה או תלונה, אלא להסביר שקשה לך עם זה ואת מבינה שמצבו רע ולכן הוא מתקשה להשקיע בך. אמרי לו שאת רוצה לעזור לו בזה.

מניסיון עם אמא שנמצאת כרגע בפרוצדורות רפואיות

ארוכות, מדובר בחצי שנה של טיפולים שמפרקים לה את הגוף לגמרי (אני מניחה שהבנת כבר במה היא חולה).
זה הפן הרפואי. נטו.

מצד שני, את איתו כולה כמה חודשים, הוא לא אמא שלך, לא אבא שלך ולא בעלך ואת לא בדיוק חייבת לו את חייך. אם את רואה שזה הולך להישאר ככה עוד הרבה זמן ולא מוכנה לספוג את זה (ומי כמוני חולה על פידבקים חיוביים והערכה וחיה עם גבר שלא יודע לתת את זה כבר 3 שנים ומעולם לא ידע לתת) כדאי שתקומי ותלכי.

בחיי, עם ההודעה הזו אני מתחילה להבין את המהות של הקשר שלי עם בן זוגי. זה אחלה קשר, אני רק צריכה יותר תשומת לב.

רואה 6 6

New member
מה שנקרא,תני לו אסימון,שיתקשר כשיתגבר.

זה קו אישיות,זו לא הבעיה הרפואית. אי לא חושבת שתסידי הרבה או תיראי לא מוסרית אם תלכי משם.

Berethor

New member
מצב בריאותי ונפשי, אלא אם כן זה תירוץ

בכל אופן לא בטוח שהמצב הזה ישתנה, ואם קשה לך להיות בתפקיד הבחורה התומכת שהוא מחפש, כנראה שזה לא ילך, לכאורה עושה רושם שאין התאמה בניכם בנושא, הוא צריך בחורה תומכת ואת חשוב לך להרגיש מחוזרת, זה משהו שבהרבה מקרים יכול לסתור.

Skar FaSe

New member
הבחור פסימי ו - עקשן

אני הולך ל הגיב - באופן קשוח ו- (קצת) אכזרי אבל מתוך כנות - ואני מתנצל אם אני הולך להשמע וולגרי - אבל זה מתוך כוונה לייעץ - אבל תקחי את זה בערבון מוגבל במקרה שאני טועה

- אבל בתור גברהוא אמור להבין ש לכל גבר יש בעיות לפעמים- ו לדעת להיות ב- CONTROL - על הבעיות שלך - To be on top of it!
הבחורה היא העדינה ו - באופן כללי הבחור הוא זה שאמור לעודד, ו לעשות אותה אופטימית, כשהיא בדכאון, או מרגישה "סוף - העולם" - כי ככה זה בטבע.. אבל אצלכם זה נראה להיפיך שזה להיפיך - ( ואני לא אומר שהוא אמור להיות !Super Man)
- הבחור חלש! וסמרטוט!! - האם בחורה רוצה גבר חלש?? האם את תרגישי בטוחה אם גבר כזה שכשתצוץ בעיה יהיו דכאונות למשך חדשים??

"לאחר כמה חודשים, הבחור שלח לי הודעה וחידשנו את הקשר." - הקשר נדפק כי זה הנגטיב" שהגיע לנקודה שאחד מבני הזוג מפסיק את מערכת היחסים.
אם הוא הבין שהוא אוהב אותך ו- רוצה אותך [כש "לאחר כמה חודשים, הבחור שלח לי הודעה וחידשנו את הקשר."}
- היה אמור לחשוב מחדש על הסיבות שגרמו לפירוק, להבין את הנקודות העיקריות של הסכסוך - להשתדל לגרום לך להאמין ש לפני זה זה היה "ככה" , אבל עכשיו הכל השתנה וזה יהיה ועכשיו זה יהיה "אחרת" ו יותר טוב - ולגרום לך להאמין - ולתת לך את הבטחון שאת לא "מסתכנת" בזה שאת נותנת לו צ'אנס- הוא לא עשה את זה !!

מציע לך לגרום לו להבין שהוא צריך חינוך מחדש- ויהיה קצת יותר גבר! -
אני בעד שתעזרי לו - אבל לא שזה לא יבא על חשבון החיים שלך!

היה לי משהו שקצת מזכיר את זה- הכרתי בחורה מדהימה- היה כ"כ מדהים, אחרי הדייט הראשון שהיא בכתה כמו לא יודע מה - לא הצלחתי להרגיע אותה - וגם היא נפרדה מימני בגלל שהיא חשבה ש אני מחזיק אותה על אש קטנה, וחוסר התלהבות להפגש ( וזה בכלל לא היה ככה- בכלל בכלל לא! סתאם חוסר מזל) - עזבה - חשבתי ש"זהו.." אבל אחרי קצת יותר מחודש וחצי , קבליתי מימנה הודעה בפייס- בוק - משהו סטייל " :חושבת עליך בזמן האחרון - סליחה שלא עניתי לך.." ~ בימים - שבועות שאחרי כשדיברנו שאלה "אבל הכל עוד פתוח - נכון?" " הכל אפשרי" - אבל בחודש וחצי של ההפסקה עברו עליי כל מיני בעסות, ודכאונות - שהיא לא יידעה על זה ( שיחקתי אותה שהכל בסדר- לא רציתי לספר לה..) היא חשבה שאני מתחמק מלהפגש איתה.. - לא רציתי לספר לה כי לא רציתי שזה יראה וירגיש כמו שזה אצליכם - למרות שאני מאד אוהב אותה- זה הגיע לזה שהיא אמרה לי " אתה לא בטוח ב-כלום - ואתה לא יודע מה אתה רוצה" - ( כי היא לא ידעה על כל מיני בעיות שהיו לי) - אח"כך גיליתי לה קצת - והיא החליטה שאני גבר פחדן ככה נראה לי ( בלי להגיד לי ישירות-) עד עכשיו אני כועס על עצמי שלא לקחתי את עצמי בידיים

shirazon1

New member
עדכון

היי כולם,

תודה על היחס ועל התגובות.

רציתי לעדכן כי אתמול פתחתי אתו את הנושא. הוא לא הבין תחילה על מה אני מדברת ולאחר שנתתי לו דוגמאות והסברתי לו הוא הבין אותי.
הוא הסביר שזה לא קשור אלינו ולא אליי, אלא אל מה שהוא עובר והוא חשב שזה יעבור לו אבל משום מה הוא מתקשה.
בשורה התחתונה הוא אמר שהוא ישתדל וינסה לשפר את המצב.

עכשיו הוא בבדיקה :)

בהצלחה

שמחה שאת לא מוותרת עליו ונותנת לו הזדמנות.
כולנו בני אדם וכולנו מתפתחים ומשתפרים ועם עזרה מחברים טובים יש לנו יותר סיכוי

למעלה