דירוג השורדים שנשארו במשחק על פי מצב האש נכון לכרגע
ענבר (למרות שרחוק היא לא תגיע אם תמשיך לפעול מהלב והרגש בלבד)
רז זהבי (פועל גם הוא מהרגש, אך בניגוד לענבר, לא נותן לרגש לעוור אותו)
יוסי (האסטרטג הכי גדול העונה, ובעל הברית הכי חזקה)
שגיא (פעל מהלב והרגש עד שהבין שככה לא מנצחים במשחק הזה)
בר (מבחינתי אולי הדמות הכי מעניינת העונה, עליה נאמר המשפט 'אל תסתכל על הקנקן אלא במה שיש בתוכו'. תככנית ואסטרטגית לא קטנה, וכמה קטנה ונראית חלשה, ככה פייטרית)
מיכל (אמביוולנטי לגביה, מצד אחד היא חברה של ורד שאני לא סובל, והיתה מוכנה לתקוע לבר, שרגע לפני זה הצהירה שהיא אוהבת אותה, סכין בגב, ומאידך היא חברה בברית המשולשת של ענבר ורז זהבי)
מעיין (גם לגביה אני אמביוולנטי, מצד אחד אין ספק שמעיין שחקנית מלידה וקטעי המשחק שהיא מרביצה פרק אחרי פרק ראויים לאוסקר, וגם אהבתה והחבירה שלה לשגיא מרככים אותה מאוד, אך מאידך המילה ביאץ' נתפרה במיוחד עבורה, וברגע האמת היא לא תהסס לתקוע מאצ'טה בגב של חבריה בכדי להתקדם במשחק)
אמיר (האוייב הכי גדול של אמיר במשחק זה אמיר עצמו, האסטרטגיה שלו אינה מוטלת בספק, והוא יכל לעשות בקלות בי"ס לכמה מתמודדי עבר, שלא לדבר בכלל על מתמודדים עתידיים, אך יחד עם זאת האופי הבעייתי שלו מהווה את המכשול הכי גדול עבורו במשחק, וקשה לי לראות אותו, ובעיקר לאחר שכולם כבר יודעים שהוא אסטרטג לא קטן, מגיע רחוק במשחק עם האופי הבעייתי הזה)
טניטה (מחד היא שיחקה מכתחילה לא נכון את המשחק, עוד מהרגע שהסכימה לחבור לאמיר ועדי בכדי להדיח את ענבר, שאמש היא טענה שהיא החברה הכי טובה שלה, וגם הפראנויה הלא מוצדקת שלה לגבי רז זהבי שמבקש להדיחה, כשהוא בכלל לא דיבר עליה שום מילה, בהחלט היו בעוכריה, מאידך היו לה את כל הנתונים להגיע רחוק, אם היא רק היתה משחקת את המשחק בצורה נכונה יותר)
מנגיסטו (למרות שמדובר בשורד מוכשר שיכול להתמודד ולהסתדר היטב בתנאי טבע, טיפשותו וביטחונו העצמי המופרז עומדים לו לרועץ והביאוהו לאי המתים ולהדחת חברו ובעל בריתו הגדול ביותר, זה שהוא ביקש לנקום את הדחתו על ידי השבט השני, במו ידיו. כך שאני לא רואה את מנגיסטו מגיע רחוק במשחק, גם אם הוא ישרוד ולא יודח על ידי בעלת הברית השנייה שלו טניטה בשבת. כולי תקווה שטניטה תתעלה מעל יחסי הברית, ותצליח להדיחו סופית מהמשחק בשבת הקרובה)
ורד (המתמודדת הכי שנואה עלי העונה אחרי עדי, אם עדי היתה הכי שנואה עלי בשבט בוהאיי, ורד הכי שנואה עלי בשבט ליגאוו, וזאת בשל רשעותה, קנאותה ואי יכולתה לפרגן לבנות הצעירות שסביבה, שלא לדבר בכלל על חבירתה לנתי, שמבחינתי הוא השורד הכי מיותר העונה)
נתי (השורד הכי בלתי נסבל ומיותר העונה, ולא בכדי גם הכי שנוא על רוב הצופים והשורדים כאחד, ומבחינתי היה צריך להגיע ראשון לאי המתים במקום דניאל ולעוף מהמשחק עוד באותו שבוע. אפילו לא לוילת המודחים, אלא ישירות הביתה. למזלו ההפקה שומרת לו על התחת לפחות כמו שהיועץ המשפחתי של נתניהו שומר לו)
למרות שמצב השבטים הוא שונה מבחינת בנים-בנות, כשבשבט ליגאוו יש רוב נשי ואילו בשבט בוהאיי יש רוב גברי, נכון לכרגע קיים איזון מספרי של הבנים והבנות שנשארו עדיין במשחק, והדו-קרב בשבת על אי המתים, יכריע מי יישאר הרוב מביניהם.